« Върни се назад Публикувано на 12.11.2014 / 12:01

Прокуратурата като долнопробен жълт дописник. На прокурор Сарафов „кой му с..а в гащите”

Борислав СарафовСилно се надявам тефтерът да бъде намерен или ако кражбата е случайна да бъде подхвърлен някъде. Нека крадците да бъдат така добри и да го подхвърлят, за да може прокуратурата да използва веществените си доказателства. Тефтерът е веществено доказателство.

Ако тефтерът е изчезнал, а изчезването му не е случайно събитие, каквато е версията, то трябва да се попита кой има интерес от изчезването. На първо място това е обвиняемият.Но аз никога не съм бил привърженик на някакви особени конспиративни теории. Отдавам изчезването на тефтера на Златанов на случайно събитие. За мен това е обикновена битова кражба. Именно за това се надявам крадците да подхвърлят нашите веществени доказателства, ако не бъдат разкрити преди това. Аз се надявам крадците да бъдат установени, а тефтера намерен. Крадците сами разбират, че с изчезването на тефтера, вниманието върху кражбата се фокусира„, рекъл зам-главният прокурор Борислав Сарафов пред жълтия сайт на Недялко Недялков, който няма, ама изобщо няма нищо общо с Делян Пеевски.
Подобно изказване на заместник – главен прокурор на една държава говори единствено, че в прокуратурата очевидно нещата не са у ред.
Няма и как да е другояче, след като и Цацаров, и Сарафов се изявяват като „жълти дописници” на жълта медия, която изобщо, ама изобщо няма нищо общо с Делян Пеевски, и и пишат поздравителни писма, като че ли е CNN.
Прочетете пак изявлението на лицето – прокурор Сарафов. И пуснете водата на тоалетната.
Afera.bg

 

 

«