« Върни се назад Публикувано на 16.05.2014 / 9:17

ПРОКОПИЕВ СЕ ВИДЯ КАТО „ЛОШ”. „ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЯ” И ТЯ БИЛА ЛОША, А GOOGLE ИНВЕСТИРАЛ В НЕЯ, ОХ…

 

Днес отвсякъде си е ден на Прокопиев. Пускаш bTV – Прокопиев. Превключваш на Нова телевизия – бам, пак Прокопиев. Той се видя като жертва, бил превърнат в „лошия”, „лоша” била и „зелената енергия”, а пък Google инвестирал в нея. Прокопиев 20 години, моля ви се, бил представител на бизнеса и чрез медиите си му защитавал „легитимирания” интерес. На бизнеса, демек.

А му хаквали пощата и то не неговия сървър, ами сървъра на редакционната поща на „Дейли капитал”, което било скандално. То си е скандално, спор няма. Ама като хакнаха пощата на Илияна Йотова от БСП, някой да си спомня тя да дефилира упоително по телевизиите?

Прокопиев рече и че имал интереси в зелената енергия и когато журналистите му пишели по темата, винаги имало „под черта”, че влизали в конфликт на интереси, понеже собственикът имал такива интереси.

От цялата работа трябваше да разберем, че именно Прокопиев е представител на „единствените” медии у нас, които били с „различен поглед”, и били репресирани – „палели им колите”.

По времето докато Прокопиев не слизаше от твекрана, във Фейсбук коментираха участията му:

„Любо Кольовски:

Прокопиев е вездесъщ. Притежава силата да бъде на няколко места едновременно.

Ванко Иванов:

Вместо дa търкa нaровете в зaтворa и дa бъде обгрижвaн от бaй Осмaн,Иво Прокопиев (дължaщ сaмо нa държaвaтa едни 600млн.лв.и укрил се в Сингaпур порaди този фaкт) е кaнен в сутрешните блокове нa две от нaционaлните тъповизии-Бътъвъ и Боко Новa ТВ! Тaковa мaлоумие и подигрaвкa с нaродa нямa и в нaй-корумпирaните aфрикaнски диктaтури! Добър ден Кенефлaндия!

 Бранимир Янков:

Добро утро, „Фейс-буци“!
Мазното, лъзгово коректорче на политическия морал днес ме хвърли в дълбоки размисли – дали повечето поборниците като Прокопи имат българите за рая, която е длъжна да прави него и подобните на него още по-богати или еничарите като Прокопи с лекота размахват хладнокръвно и усърдно ятагана на личностното превъзходство в защита на монополите и с внушенията поощряват икономическия геноцид над народа ни?
А ТВ-та с охота му дават трибуна за изява!”

Afera.bg

 

 

 

 

«