« Върни се назад Публикувано на 17.11.2014 / 20:27

ПРОКОПИЕВА: „ГЛЕДАЙТЕ СИ РАБОТАТА!”. ВСИЧКИ СМЕ „ПЕРДЕ – КИРИЗ”, ПРОКОПИЕВИ, НА „СВИРКАТА” С ПЕЕВСКИ!

КОЙСлед като лъсна продажността на „умните”, „красивите”, „протестъри” и „жожета”, които не устояха на сладкия /МУ/ на Пеевски, Галя Прокопиева се оля в обяснителен режим във Фейсбук как нямало как, моля ви се, да я учим на реклама, и орева орталъка с философщини откъм разпространението на вестници. „Гледайте си работата!”, изцвили Прокопиевата към всички нас, онези, които съзряхме „Lafka”-та в деколтето и.

Ивет Добромирова, видна „протестърка”, бе заклеймена от Прокопиева, защото Иветката била разочарована от „лафкаджийската” врътка на прогагандната им медия, на която се уповаваха, както на въздуха и на водата.
Тома Белев обяви, че приключил с „Капитал”.
Изобщо – „протестърско” мазало.
А е простичко – когато веднъж си взимал кинти уж за „проекти”, или за каквито и да други „жожестки” дейности, няма как да не се продаваш във времето – според интереса, който клати феса.
Ония, дето „спонтанно” „протестираха” с вувузели и пиана, и се деряха да питат „Кой”, сега би трябвало да са като посрани. Не, защото стана това, което отдавна пишем в АФЕРА – че ще дойде мигът, когато СИМБИОЗАТА ЩЕ ЛЪСНЕ, а поради тоталната си обърканост СЕГА да мълчат и да не протестират срещу правителството, което си е „КОЙ” на квадрат.
Прокопиевците, които впрочем „ще правят съдебна реформа” с видния си измислен НЕадвокат – правосъден министър, пак опряха до Пеевския. И бяха накахакани в Lafkata, точно като „честната” Колтуклиева, която не взимала пари от КТБ, ами от … Цветан Василев.
Гледаме си работата, Прокопиева. Ние си я гледаме. Всички сме „перде –кириз” на „свирката” ви с Пеевски. Да видим как сега Полина Паунова и Петя Владимирова ще „свалят” главния прокурор по „пеевски”.

Afera.bg

Колаж: Иво Ангелов, „Сила“

«