Публикувано на 19.06.2022 / 9:18

„ПРОДЪЛЖАВАТЕ ИЗМАМАТА“, ВСИЧКИ, КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ВАС, СА ОТВРАТЕНИ! КИРЧО СИМЕОНОВ, НЕКАДЪРНИК, КАК НЕ ТЕ Е СРАМ, БЕ?! /ВИДЕО/

Цветан Атанасов:

Видяхме докъде стигна „новият морал“ от новодошлите измамници от така наречената промяна. Изгледайте видеото ми по този въпрос. И взел ли е отцепилият се от ИТН вчера, Кирил Симеонов 3 милиона евро да стане поредният предател?!

Срамувам се от себе си, че съм гласувал за тези наглеци!

Afera.bg

Коментари 20 за
“„ПРОДЪЛЖАВАТЕ ИЗМАМАТА“, ВСИЧКИ, КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ВАС, СА ОТВРАТЕНИ! КИРЧО СИМЕОНОВ, НЕКАДЪРНИК, КАК НЕ ТЕ Е СРАМ, БЕ?! /ВИДЕО/”

 1. Поздравления за изказването!
  Путьо и проститутьо от „Провала продължава“ трябва да чукат камъни в кариерата “Слънчев ден“ в гр.Ловеч….

 2. Имам предчувствие, че борисов ще нареди на необходимия брой депутати да не присъстват или да не се регистрират при гласуване на вота, за да остане това т.н. правителство. Ще видим

 3. Бе тия от Пълен Провал раздават милиони за глупости, все едно им е бащиния. После къде изтече държавният резерв…

 4. просто киро подкупва „независими“ депутати за да бори корупцията,
  много практично – чакай да затрупам огъня с дърва за да го потуша

 5. Странно, защо никой, ама никой не казва защо точно отцепниците са предатели? Ами защото те нямаше да влязат в парламента и нямаше да получават ЗАПЛАТА, ако не беше ИТН. Значи, като са ви се променили възгледите, бе хора, и не сте от ИТН, просто излизате от парламента, за да влезе следващият от пропорционалната листа, а не да се правите на герои (уви, прието от някои) и да продължавате със заплата, безотчетни и (почти) всички благинки! Значи, не само сте ПРЕДАТЕЛИ (за това да му мислят партийните ви шефове), ами сте и чиста проба ИЗМАМНИЦИ! (Прочее, това се отнася за всички партии при приетата избирателна система.)

 6. Нищо ново под слънцето! Когато бяха изборите за ВНС имах пряк досег с някогашната партия БЗНС. И до днес няма да забравя, що боклук тръгна да става депутат. С БСП оранжевите земеделци, със СДС зелените земеделци. И накрая едните предадоха червените, а другите сините. А, от БЗНС, останаха две странички в учебника по история.

 7. Мислех никога повече да не гласувам, докато не се въведе мажоритарен избор, и докато не намалят депутатите на 120, но изглежда ще гласувам за ИТН. Знам, че Слави ще преосмисли позицията си против Русия, знам, че ако зависи от ИТН, ще имаме по-балансирана позиция към Русия!

  1. Серафимчо , само един по-болен от Слави човек може да гласува за него !
   Няма да ти обяснявам защо , защото явно няма да разбереш !

   1. Разбирам те напълно, и аз се изненадвам)! Мислех да гласувам за твоя човек, ама като разбрах, че с първата си субсидия си е купил апартамент…. Разбираш ли ме, алоооо, връзката май пропадна)))!!!

 8. Този Кир4о Симеонов мога да го наеВА САМО тогава, когато няма никаква светлина, оти ми мяза на плужек.

 9. Одобрявам казаното ! Не съм гласувал за ИТН и не бих гласувал за тях, не одобрявам Слави ,но в случая направи нещо достойно за уважение което трябва да се отчете! Предателите им са достойни за доживотен затвор! Нужно е като се кандидатират от дадена партия да подпишат декларация ,че ако не са съглани с партията си напускат и влиза следващия в листата !

 10. Споко, Цецо, всичките са маскари. Защото са мЪнгАли. Морал у мангал?!

  1. Още от времето на Бат Сали в парламента съм си задавал въпроса в какво / коѝ Бог се кълнат мангалите?
   Може да има изключения, но въпроса е относно тези, „членовете“ ..

 11. Браво за съвестта на един българин избирател, който защитава цената на собственият си глас!
  Чест и лично достойнство, за това е борбата.

  Някой гласувал за Слави, не за тези измисленяци измекяри предатели, няма ли да ги перне през хлевоустите им усти алчни ненаситни, дето наговориха куп лъжи?!

  То бива и бива антибългаризъм…

 12. слави да получи награда за най-добър сметосъбирач, толкова боклуци събра, че няма такъв боклукчия!!!

  1. Обективно погледнато, ИТН допринесе за потенциалната възможност (надявам се тези дни да стане реална) да се попречи на ПП да Продължи измамата. А предателите продажници да идат в боклука.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>