« Върни се назад Публикувано на 23.09.2022 / 19:21

„ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА“ /КИРЧО И КОКОРЧО/ – НАГЛИ КРАДЦИ! ОТКРАДНАХА СНИМКИТЕ НА „АФЕРА“ С ПАЧКИ И КЮЛЧЕТА И ГИ ПЛЕСНАХА НА БИЛБОРДОВЕТЕ СИ! МОШЕНИЦИТЕ НА ГЪРБА НА „АФЕРА“ СИ ПРАВЯТ ПИАР, КРАДЕЙКИ, БЕЗ ДА ПИТАТ ДАЛИ МОЖЕ ДА ПОЛЗВАТ СНИМКИТЕ НА „АФЕРА“!

Кирчо и Кокорчо от „Продължаваме промяната“ осеяха цяла България с билбордове, на които са плеснали снимки на сайта АФЕРА от спалнята на Бойко Борисов с шкафчето с пачки и кюлчета със злато.

Както е известно и на  последния идиот в България, снимките и видеото от спалнята на Бойко Борисов бяха пуснати единствено от сайта АФЕРА! Нататък всеки, който публикуваше снимките и видеото се позоваваше на сайта АФЕРА, както е редно.

Не и за измамниците Простото Киро и компания.

Нагло, КРАДЕЙКИ, без да се позовават, без да питат сайта АФЕРА дали може да ползват интелектуална собственост на сайта АФЕРА, остапбендеровците са плеснали снимка от сайта АФЕРА върху билбордовете си!

Безобразната кражба на „Продължаваме промяната“ е апотеоз на всички къснопръкнали се „борци“ срещу Бойко Борисов и кохортата му, които две години се катерят върху гърба на АФЕРА и на Веселина Томова за да се правят на „борци с мафията“.

Кафа вече! Кафа!

Аман от фалшиви измамници, които докато Бойко Борисов беше на власт се насираха от страх да гъкнат, а сега лъжат, крадат и мамят, и я докараха дотам със снимки на „АФЕРА“ да си правят пиар.

АФЕРА запазва правото си да осъди ПП за наглата кражба.

Веселина Томова

«