« Върни се назад Публикувано на 12.10.2021 / 11:08

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА Е ПОЛОЖЕНИЕТО

Мисля, че Ицо Хазарта е интелигентен и на втората седмица ще разбере, че въобще не е за парламента. Не защото парламентът е за прости хора, а защото политиката е съвсем различна и трудна професия. Ентусиазмът на такива като Хазарта спихва веднага, защото разбират, че просто не са за там. Все едно някой да излезе на сцената да пее без да има слух и да знае нотите, защото много му се иска да промени музиката.

Мисля, че това е вредно за политическия процес и говори само за едно – „Продължаваме промяната“ е поредния популистки проект, който изсмуква избиратели, за да намърда нови играчи в системата, които ще продължат да играят старата игра. Нямам никакво съмнение в това.

Кирил и Асен са поредното саниране на фасадата. Зад нея е същото, ако не повече от същото:)

В този смисъл Хазарта ще има съмнителен принос за демокрацията, защото ще увлече някакви хора да гласуват, вкарвайки го на място, в което въобще не му е мястото.

Може и да бъркам в преценката си и той да е роден за политика, но ми се вижда малко вероятно. Поне ще се увери, че е лесно да си морален когато си отвън и нищо не правиш, освен да даваш интервюта за неща от които не разбираш и става съвсем друго когато си вътре, а от ден първи се започва с компромисите.

Продължаваме подмяната е положението.

Явор Дачков

«