« Върни се назад Публикувано на 10.11.2016 / 10:00

ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИ ОСРЕБРИХА ПОДКРЕПАТА СИ ЗА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА

НИКОЛАЙ БАРЕКОВПродажните български патриоти отказаха да изберат достойния български генерал – Румен Радев за балотажа пред представителката на статуквото и ГЕРБ – г-жа Цецка Цачева. Да си патриот, а да не подкрепиш ген. Румен Радев, недокоснат от статуквото, а да застанеш редом до олицетворението на статуквото г-жа Цецка Цачева, означава, че си осребрил тайно подкрепата си за втория!

Странно звучат думите на Волен Сидеров, че бил срещу ДПС, при положение, че продаде „златния си пръст“ 2013-а година точно за да дойдат ДПС и БСП на власт. Припомням и още нещо, което е на по-малко странно – в програмата на г-н Волен Сидеров като основна точка само преди три години беше залегнала минимална работна заплата от 1000 лева и пенсия от 500 лева. Следва въпросът какво ви накара, г-н Сидеров, да свалите двойно мизата, дали властта не ви охрани достатъчно добре или ви поставиха в положение на зависимост и подчинение опростените от държавата (съда) дела срещу вас?

Странно е и Красимир Каракачанов да се моли на ДПС да стане военен министър, а днес да се подлъже – да си купи фабрика на 9-и септември от куцата оферта на ГЕРБ и Бойко Борисов, която включва обещание за поста военен министър, ако спечелят балотажа. Скъпи патриоти, Не просто си купихте фабрика на 9-и септември, вие разочаровахте вашите гласоподаватели, онези, които през зимата на 2013-а бяха по площадите срещу ГЕРБ и срещу олицетворението на злото Бойко Борисов. Днес коленичите пред същия този Бойко Борисов, но срещу народната вълна, която в неделя ще помете и него, и г-жа кандидат-президентшата, и вас…

Христо Ботев най-добре го е казал: „Патриот е – душа дава….., но не свойта душа, братя, а душата на народа!“. Що за патриот си да осребриш своите 500 000 гласа срещу едно хипотетично министерско кресло, което дори няма да получиш!?

Аз съм истински патриот, за разлика от вас, и като всеки българин, обичащ родината си, между г-жа Цецка Цачева и ген. Румен Радев бих избрал този, който ще свали ГЕРБ от власт, ще влезе чисто нов в политиката, за да ни помогне да съградим държавата и демокрацията по правилния начин. Вие се посрамихте, посрамихте и думата „патриот“ с отказа си да подкрепите един български генерал от Българската армия, който се бори за националното достойнство, пред поредната креатура на един изключително спорен генерал и компрометиран управленец в лицето на Бойко Борисов!

Николай Бареков

«