« Върни се назад Публикувано на 02.06.2022 / 9:18

ПРОДАЖБАТА НА БЪЛГАРИЯ НА „ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ“ ДОВЕДЕ ДО НАРОД БЕЗ ПАМЕТ – РАЯ! ТЕЗИ ДВАМАТА ВМЕСТО ДА ВЪЗВЪРНАТ ПРОСВЕТИТЕЛСТВОТО, СА СЪУЧАСТНИЦИ В СЪЗДАВАНЕТО НА ПОКОЛЕНИЯ ЗОМБИТА! ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИ ГЛОБАЛИСТКИ БАШИБОЗУК ПОГАЗИ УЧИЛИЩЕТО И УЧЕБНИЯ ПРОЦЕС!

Гледам и слушам проф. Атанас Семов по bTV и душата ми кърви.

„Народ без памет е рая!“ – отсича проф. Атанас Семов.

Проф. Атанас Семов разкрива, че в учебника по история за 10 клас турското робство е описано като живот на българите тогава в „неравностойно положение“, защото не „можели да носят красиви дрехи…“.

В учебника за трети клас за Трети март пише единствено, че …. „Трети март е една обикновена дата, ден пъстър…“.

Учителите са инструктирани да не говорят за робството, еничарството, „за да не се насажда омраза…“.

В учебните програми от 1 до 12 клас в предмета „Родинознание“, например, учат как да се постъпва в опасни ситуации, за движението по пътищата, но няма нито дума за Родината, както в учебната програма, така и в заложените крайни резултати.

Нито дума в учебниците за 1 и 2 клас няма за Васил Левски! Едва в 4 клас го учат като „конекрадец“!

По „Роден край“ се учат опасностите при неспазване на движението по улиците, както и лична хигиена, но няма дума за Родината!

„Башибозук е минал през нашия учебен процес и нашето училище. Очистени са от всичко българско и свято!“, горчиво заключи проф. Атанас Семов.

И всичко това се прави напълно умишлено, систематично, „в синергия с дневния ред на САЩ“, както според Румен Радев трябвало да се управлява България, благодарение на което България я управляват неграмотни безпросветници, оперирани от български патриотизъм, като идиотите Простокировци.

Вместо ГЛАВНА задача на тия двамата от снимката да бъде връщане на просветителството, знанието и паметта, те продадоха както собствените си задници, така и България, на чужди интереси.

Същите тези чужди интереси умишлено и контролирано създават поколение след поколение зомбита, а учебниците са продукт на „ценностите“ на фондациамериказабългария, какъвто е и министър на образованието.

Иначе снощи Радев за пореден път рецитира заучените си кухи фрази в чест на Ботев, а Простотокиро днес ще върви на Околчица, за да изрече поредната идиотия.

Позор! Позорище!

Веселина Томова

«