« Върни се назад Публикувано на 21.12.2014 / 22:17

ПРОГНОЗИРАНО! СЕДМИЦАТА ЗАПОЧВА С МЕРЗКО „ПРЕЗЕНТИРАНЕ” НА МЕРЗАВЦИТЕ ЗА СЕРТОВ

Петко СертовКакто АФЕРА написа още вчера, след драматургичното появяване на главния секретар на МВР – Светлозар Лазаров по телевидението, за оповести „ПРЕЗЕНТИРАНЕТО” /цитатът е негов/ на „нов” запис, който трябвало „да изчистят технически”, за да ни „сътресат”, че Сертов карал колата си /добре, че не управлява хеликоптер!/, в навечерието на новата седмица, жълтакавите поръчкови журналя загряват публиката.

И главният секретар на МВР, и жълтакавите – нямат нищо общо, ама изобщо нищо общо с Пеевски. Михнева я дръпнаха засега, тъй като стана нещо като с Колтуклиевата преди време.
Загряването на мерзките кръгове, които от начало на изчезването на Петко Сертов умишлено бълват безумия, за да отклонят вниманието от истината и от страха си, мерзавски ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПЛАСИРАТ МРЪСНО АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ С ЦЕЛ ДА ИЗКАРАТ ИЗ РАВНОВЕСИЕ СЪПРУГАТА НА СЕРТОВ: „Ексклузивно! Разследващите се питат: Крие ли нещо жената на Петко Сертов?”
Естествено, „разследващите” са „анонимни”, а тропосаните, поръчкови, „ексклузивни” дописки подгряват новата порция „пласменти” на продънените от некадърност МВР, служби и прокуратура.
Гелосаният главен секретар на МВР, дето няма нищо общо с Пеевски, и присъдружните му жълтакави медии, буквално се гаврят с аферата „Сертов”. А когато се проследи кои медии досега пишат поръчкови лъжи, веднага става ясно кой неглижира изчезването на Сертов и кой се посира от това Сертов да е жив.
На мушката лека полека поставиха съпругата на Сертов.
Да видим дали ще излезе корава за ужас на мерзавците.

Afera.bg

«