« Върни се назад Публикувано на 24.01.2014 / 13:10

ПРОВОКАЦИЯ СРЕЩУ „БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА”: МЕНТЕ „ЕМИСАРИ” ПРЕДЛАГАТ ПАРИ ЗА УЧАСТИЕ В КОНГРЕСА НА ПАРТИЯТА!

 

Днес наши симпатизанти ни уведомиха, че неизвестни лица, представящи се с непознати за нас имена, обикалят квартали в няколко български града и в София и предлагат заплащане срещу участие в Учредителния конгрес на ПП „България без цензура“, който ще се проведе утре, 25 януари. Искаме да заявим категорично, че никой от нашия екип, нито ръководството на Движение „България без цензура“ никога не са обещавали заплащане срещу членство в партията или присъствие на конгреса. Никой от присъстващите гости и делегати не е стимулиран финансово, за да участва в учредяването на нашата партия.

Категорично се разграничаваме от неизвестните „емисари“, които подозираме в провокация, поръчана от наши опоненти.

Призоваваме симпатизантите си да не се поддават на провокации, се казва в  официално изявление от екипа на Движение „България без цензура“

„Емисари лъжат, като предлагат пари от името на „България без цензура“, за присъствие на утрешния учредителен конгрес на партията. Хора, представящи се като Цецо Чолев и Боби Денчев, са предлагали на хора от големите софийски квартали Люлин и Надежда да дойдат на конгреса на „България без цензура“ с уговорката в понеделник или вторник лично от офиса ни да си вземат парите. Подобна информация е била засечена и в Шумен, Пловдив и Лом.

Провокациите идват от две политически сили. Онзи, който се изкуши от предложението, нека иде и си вземе парите или от „Позитано“ 20, или от Банкя. На нито един от хората, които ще дойдат утре, не се предлагат пари. Това, което сме поели като ангажимент, е само кетъринг и транспорт за някои населени места. На жителите в провинцията са били предлагани по 5 лева, а в София – по 50 лв. В БСП има само един център, който може да мисли мръсотии – Моника, а другият център е Борисов. Те са един и същи образ и не случайно давамата приказват постоянно един за друг. Способни са на всякакви мръсни игрички. Целта е да се омаскари един невероятен форум. Разбирам колко Станишев и Борисов са се стреснали от нас. Наблюдавах нелепото поведение на Борисов в bТV тази сутрин, но аз няма да плащам за техните простотии. То не бяха флашки, то не бяха извадени СМС-си на ваши колеги. Тези калташки номера трябва да се спрат“, коментира Николай Бареков.

Afera.bg

 

«