« Върни се назад Публикувано на 06.06.2023 / 22:09

ПРИ МВР МИНИСТЪР, АБСОЛЮТНО ЗАВИСИМ ОТ БОКО ТИКВАТА, АЗ, ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, СЕ ОТКАЗВАМ ОТ НАЗНАЧЕНАТА МИ ОХРАНА! СЛЕД КАТО МВР БЕ ОГЛАВЕНО ОТ ДЪРЖАВНИ „МАФИОТИ“, СЛУГИ НА ТЕЗИ, КОИТО МЕ ЗАПЛАШВАТ, ПЛЮЯ НА ТАЯ ДЪРЖАВА! С ПРОБИТ МВР МИНИСТЪР, БОГ ДА ПАЗИ ВСИЧКИ ЧЕСТНИ ПОЛИЦАИ!

От днес държавата се управлява от продажно, предателско, мафиотско правителство.

От днес МВР е оглавено от досегашния шеф на ГДБОП Калин Стоянов, абсолютно зависим от лицето Бойко Методиев Борисов!

ГДБОП е най-позорната служба, отвратително популярна като „наказателна бригада“, изпълняваща мерзки поръчки и слугуваща на мафиотски кръгове, както от властта, така и от подземния свят.

Лицето Калин Стоянов е обществена тайна кого обслужва и АФЕРА, за разлика от всички, които са напълно наясно с това, но мълчат подло, го изрича в прав текст.

Както е известно срещу мен бяха отправени множество заплахи от кръгове на „тиквите“, свързани с лица, които от днес вече са управляващи, както и от лица „копринки“, които продължават да управляват чувалите с кинти. Двата кръга са преплетени един в друг.

Заплашена бях и едновременно с главния прокурор Иван Гешев, че двамата сме „пътници“.

Варнеската прокуратура незабавно образува досъдебно производство, а днес Върховна касационна прокуратура също се намеси и стартира проверка.

Поставена бях на денонощна охрана с прокурорско постановление, като охраната се осъществява от структури на МВР.

Оставям прокуратурата да си свърши докрай работата по случая.

Благодаря на всички служители на МВР, които осъществиха охраната ми. Благодаря им за професионализма, признателна съм им за отношението и мъжкото поведение.

Бог да ги пази с такъв „пробит“ МВР министър.

Знам поименно кои са ми душманите. С многогодишния ми опит на разследващ журналист знам и това, че ако някой е решил да приключи някого, каквато и охрана да има, ще го елиминира.

Отказвам се от охраната, защото не желая точно тази продажна и мафиотска власт, която от днес управлява държавата, да ме „пази“!

Бог напред и аз след него!

Този живот е за смелите!

Веселина Томова

«