« Върни се назад Публикувано на 31.01.2022 / 11:10

ПРИ БОКО ВСИЧКО СЕ РЕШАВАШЕ НА КАРЕ БЕЛОТ, ПРИ КИРЧО – НА БРИДЖ ДЪРЖАВАТА ВЪРТИ МАЙКАТА НА ЛОРЕР

При Бойко Борисов всичко в държавата се решаваше на каре белот и държавата се въртеше от Боко.

При Радевия премиер Кирчо държавното управление „се извиси“ до … играта на бридж. Тоя път обаче не Просто Кирчо решава, а майката на Даниел Лорер върти държавното управление на партия бридж, разкриха за АФЕРА наши брилянтни високопоставени източници.

Източниците ни доверяват, че пиарката първо на Валентин Златев, после на „ПП“, а сега на Кирчовото правителство Диана Дамянова също е от кръга на бриджорите на майката на Лорер, а Просто Кирчо се съветвал непрекъснато с бриджорката майка на Лорер какво точно да прави.

Покрай бриджа „неусетно“ жената на Лорер, покрай майката на Лорер,  обхвана де каквото можа от властовите позиции в държавата, самият Лорер стана министър, а Лена на Кирчо – негова сянка и говорител на правителството.

По време на предизборната кампания в „човешко интервю“ Даниел Лорер обяснява по bTV за майка си, която била шампион по бридж и казва, че „от нея се научих да мрязя бриджа, защото детството ми премина в кодов език, който имаха майка ми и баща ми покрай бриджа…“.

Каква ирония, а?! Покрай мразения от Лорер бридж, „кодовия език“ вече е пренесен между Просто Кирчо и майката на Лорер през партиите бридж, откъдето се управлява държавата. И Лорер „кодово“ са навсякъде.

Afera.bg

«