« Върни се назад Публикувано на 19.03.2021 / 11:58

„ПРИХВАНАЛИ“ СПРАВКА ОТ МО ЗА НОВИТЕ БОЙНИ КОРАБИ, СПРАВКАТА ПРОДАДЕНА НА ЗАПАДНА ОРЪЖЕЙНА КОМПАНИЯ С ПРЕДСТАВИТЕЛ РУСКИ ГРАЖДАНИН. ЗАДЪРЖАНИТЕ СА ОТ „ВОЕННО РАЗУЗНАВАНЕ“ С ШЕФ ОНЯ С ГОЛАТА ПИШКА!

Веси здравей! Аз съм онзи с ГДОР „Братята“!

Т.нар. операция на ДАНС няма. По 1 оперативно дело, дирекции С /класифицирана информация/ и Б /руска линия/ са “прихванали” една справка от МО за новите бойни кораби, които искаме да поръчаме.

Реално е подсказка за Каракачанов от Едрия да внимава какво прави, защото той е следващия!

В тази справка реално няма никаква класифицирана информация, само и е сложен гриф Поверително.

Експлоатирани на СРС и са следени с външно трима служители на МО.

Единият е изкарал физически от министерството въпросната справка и я е продал на представител на западна оръжейна компания, представителят е руски гражданин.

Не мисля, че ГРУ проявят интерес за 2 бойни катера, а става въпрос за чисти икономически и търговски отношения, да се подготви по добра оферта! Мерси.

Славчев

Бележка на редакцията: Гешев и прокурор Сийка пуснаха разговор пред журналисти между „резидента“ от МО и съпругата му, която влизала в руското посолство. Пуснаха и снимка как влизала в руското посолство. Апропо, съпругата на „резидента“ е рускиня. Пуснаха разговор и със съпруга и като излизала от Руското посолство.

Направо се върти холивудски екшън – направен в USA, който го въртят на всеослушание Гешев и прокурор Сийка. Такъв ташак, просто не е истина!

Прокурор Сийка рече е „резидента“ обучавал вербувани в „оперативно майсторство“, което било „много интересно“.

Задържаните са от служба „Военно разузнаване“ с началник оня полк. Велко Атанасов, дето АФЕРА го пусна, че се мандахерца по гола пишка.

Е те това е „нивото“ на „Военното разузнаване“, бакалия за далавери:

«