« Върни се назад Публикувано на 26.05.2014 / 9:24

ПРИСЪСТВИЕТО НА ГЕРБ НА ЕВРОПЕЙСКАТА СЦЕНА Е КАТО НА ЕНИЧАРИТЕ В ДИАРБЕКИР ПО ВРЕМЕ НА ТУРСКОТО РОБСТВО

 

ДПС туй спечелила, ДПС онуй загубила. ДПС си е ДПС. За нея от 24 години гласува определен електорат, който не сменя рязко възгледите си. При една ниска активност сред българите, естествено е ДПС да изпъкне. Много ми хареса идеята г-н Пеевски да остане „на терен“ тук, за да можем всички да се порадваме на метаморфозата на протестърите, които от разпни го, сега ще почнат да му цункат ръчицата и да го обичкат. Че поръката на Предводителя на мухите след онова кафе е да си надянат по един фес. Само и само пак да седне в МъСъ-то, че да се захване за работа. Каква е работата на Борисов в МъСъ-то мисля, всички разбраха. Не съм сигурна, че Бареков е съгласен с тази работа. Така че и предсрочни избори ще има, и други циркове, но на финала, както ви казах – лошо, много лошо стана за нас, останалите българи.

И понеже енергетиката е гръбнакът на всяка една икономика, да ви кажа – нямаше как Европата на Меркел и НАТО да позволят в европарламента да влязат българи русофили. Че да вдигат шум за Южен поток. В Италия, Франция и навсякъде другаде това няма да е опасно за статуквото в Брюксел.

Но България е ключов партньор в атаката срещу Русия. Затова и на нас, българите, ни е отредена специална евро роля – да се превърнем в плацдарм на атаките срещу Русия и това показват резултатите от изборите. За това ГЕРБ спечели, защото само ГЕРБ може да изпълни подобна задача.

Тяхното присъствието на европейската сцена, е като на еничарите в Диарбекир по време на турското робство. Никой българин не може да бъде спасен.
А вие продължавайте да си въобразявате, че тоя резултат е „естествен“.

Щото Станишев загубил. Не че не е така, ама добре му постлаха някои негови партийни другари, за да стигне дотук.
Чувам един от тия партийци взел 3 милиона от…., /партия с четири букви/, за да му подлива вода. Та този резултат е чисто генно инженерство. Имам предвид, генният инженер на тая идиотска ситуация не е с български или турски произход.

Рано или късно ще стане ясно, че не е случайна тази работа – 31% за ГЕРБ.

Да, при тая смехотворна активност, как не стигна и до 50%, направо си е чудна работа.
Разбира се, има лъжа и измама, и тя не е само в Бобов дол, но за съжаление няма да стане ясно днес, че да реагираме. Ще стане ясно утре, когато ще ни бъде все едно. И няма да реагираме оттук нататък задълго, защото ще трябва да избираме или Русия, или настоящите си геополитически партньорства. И при две алтернативи, човек избира не по-малкото, а познатото зло. Защото вече е свикнал с него. Стресираният човек мрази промените, а ние сме стресирани.
Иначе Бобов дол си е чисто оперативно мероприятие срещу Станишев. Кой е Ковачки, дето раздавал парите в полза на БСП, знаете ли? На мен не ми се обяснява, четете. Знанието е сила.
Но да си дойда на думата. Станишев щеше да пусне и Белене, и Южен поток. Имам сериозни съмнения, че са подписали с Уестингхауз, което им развърза ръцете.

Никой от вас не помни, но около 25 май трябваше да има резултат от арбитражното дело за Белене – защо няма, що не питате?

Е, нямаше как БСП да спечели тия евроизбори. Ето затова ви казах още вчера следобед, че за мен ситуацията вместо да се подобри, се влоши сериозно.

И едни предсрочни избори са неминуеми, но резултатът отново няма да ни хареса. Ама никак няма да ни хареса.

 

Нора Стоичкова

 

«