« Върни се назад Публикувано на 15.05.2022 / 21:21

ПРИМИТИВ С ДИПЛОМА ОТ „ХАРВАРД“. „ВЛЯЗЛИ В СИЛА ДЕЛА ОТ ЕВРОПЕЙСКАТА ПРОКУРАТУРА“????!!!!

Това не е кризисен пиар. Това си е направо ромско включване от страна на Кирил Петков:

Цената ще бъде под тази на „Газпром“. Танкерите са продадени директно на „Булгаргаз“, без никакви посредници и са директно от американска компания, която произвежда и търгува с газ. Единствената причина поради която не обявяваме коя е компанията е, че цената, която ни беше дадена е много под пазарната за Европейския съюз и не искаме да ги вкарваме в обяснителен режим, ако те продават на по-високи цени на други партньори в Европа„, поясни Кирил Петков и подчерта, че няма посредници.

Работим тясно с европейската прокуратура и до шест месеца някои от тези дела ще влязат в сила„, каза Петков без да поясни какво означава това, но добави, че много от тях са свързани с предишните управляващи.

„Мислим безпрецедентно увеличение на пенсиите“, добави премиерът.

Петков каза, че работи тясно с европейската прокуратура и до шест месеца някои от тези дела ще влязат в сила (цитирам буквално), та затова олигархията се уплашила и го атакува. Честно. Акцентът тук ми е изразът „влязли в сила дела от европейската прокуратура“.

Примитив с диплома от „Харвард“. И това го имаме в паноптикума от разбиващи въображението сакатлъци на българския безпорядъчен и инфантилен дух.

Явор Дачков

 

«