« Върни се назад Публикувано на 25.10.2021 / 9:22

ПРИКЛЮЧИХ С РУМЕН РАДЕВ. ТОЙ НЕ Е ВЕЧЕ МОЯТ ПРЕЗИДЕНТ. РУМЕН РАДЕВ СЕ ПРЕДАДЕ. И ПРЕДАВА НАС. И БЪЛГАРИЯ. В ИМЕТО ЕДИНСТВЕНО НА СЕБЕ СИ! ПОВЕЧЕ ОТКАЗВАМ ДА ВЯРВАМ НА СЛАМЕНИ ЧОВЕЦИ И КУХНЕНСКИ РОБОТИ!

Винаги е тъжно, когато човек се разделя с илюзиите си. Но не заради самата раздяла, а защото е разбрал, че е вярвал в нещо, което не е заслужавало неговата искрена отдаденост. И защото пред очите му то е метаморфозирало с течение на времето, загубило е своята родилна автентичност и невинност, за да се превърне в уродливост с нищо по-различна от онази, на което първоначално е била в противовес. От това идва тъгата. От осъзнаването на истината.

Аз приключих „връзката“ си с Румен Радев. Той не е вече моят президент. И, не – войната за сертификати от последните дни не е причината за това. Причината е нещо много по-дълбоко, но е вярно, че използвам създалата се ситуация, за да ударя тъпана на моя си мегдан.

Румен Радев се предаде. Не вчера или оня ден. Предаде се доста преди това. И предава и нас. И България. В името на себе си обаче. Единствено и само на себе си! Това не мога органически да го приема!

Кандидати за президент има достатъчно. Аз ще реша на кого от тях да повярвам, но повече отказвам да вярвам на сламени човеци и кухненски роботи. Предпочитам да направя нова грешка, отколкото да повтарям една и съща два пъти.

Вие правете каквото си искате…

Иван Иванов

«