Публикувано на 20.01.2022 / 10:10

ПРИЗНАХА! ВАКСИНИТЕ СА УВРЕДИЛИ ЕСТЕСТВЕНАТА ИМУННА СИСТЕМА НА ТЕЗИ, КОИТО СА ДВОЙНО ВАКСИНИРАНИ! ВАКСИНИРАНИТЕ СА МНОГО ПО-ПОДАТЛИВИ НА ВСЯКАКВИ МУТАЦИИ, ДОКАТО НЕВАКСИНИРАНИТЕ ПРИДОБИВАТ ТРАЕН ИМУНИТЕТ, СЛЕД КАТО СА ЗАРАЗЕНИ ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪТ ДОРИ ВЕДНЪЖ!

Материал за размисъл:

Правителството на Обединеното кралство признава, че ваксините са увредили естествената имунна система на тези, които са били двойно ваксинирани:

Правителството на Обединеното кралство призна, че след като сте били ваксинирани двойно, никога повече няма да можете да придобиете пълен естествен имунитет срещу варианти на Covid – или евентуално към друг вирус.

Така че нека гледаме как „истинската“ пандемия започва сега!

В своя Седмица 42 „Доклад за наблюдение на ваксините срещу COVID-19“, Министерството на здравеопазването на Обединеното кралство признава на страница 23, че „Нивата на N антитела изглежда са по-ниски при хора, които се заразяват след две дози ваксинация“.

По-нататък се казва, че този спад в антителата е по същество постоянен.

Какво означава това?

Знаем, че ваксините не предотвратяват инфекцията или предаването на вируса (всъщност докладът показва, че ваксинираните възрастни вече са много по-склонни да бъдат заразени, отколкото неваксинираните). Сега британците установяват, че ваксината пречи на способността на организма да произвежда антитела след инфекция не само срещу шиповия протеин, но и срещу други части на вируса.

По-специално, изглежда, че ваксинираните хора не образуват антитела срещу нуклеокапсидния протеин, обвивката на вируса, която е решаваща част от отговора при неваксинирани хора.

В дългосрочен план ваксинираните са много по-податливи на всякакви мутации в шиповия протеин, дори ако вече са били заразени и излекувани веднъж или повече.

Неваксинираните, от друга страна, ще придобият траен, ако не и постоянен имунитет към всички щамове на предполагаемия вирус, след като са били заразени по естествен път с него дори веднъж.

Първите застрахователни компании се отдръпват, защото пред тях идва огромна вълна от искове. Антъни Фаучи потвърждава, че PCR тестът не може да открие живи вируси. Антъни Фаучи потвърждава, че нито тестът за антиген, нито PCR тестът могат да ни кажат дали някой е заразен или не!!! Това обезсилва всички основи на така наречената пандемия. PCR тестът беше единствената индикация за пандемия. Без PCR-ТЕСТ няма пандемия

За всички служители на пресата, лекари, адвокати, прокурори и т.н. ТОВА е последният ключ, последното доказателство, че всички мерки трябва да бъдат отменени незабавно!

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf?fbclid=IwAR3hLvgE6xFm9jDO-9dgfrleuSXEsfSVesKF4_7P8-LhGFXfDAv2ogMODqY

доц. Атанас Мангъров

 

Коментари 50 за
“ПРИЗНАХА! ВАКСИНИТЕ СА УВРЕДИЛИ ЕСТЕСТВЕНАТА ИМУННА СИСТЕМА НА ТЕЗИ, КОИТО СА ДВОЙНО ВАКСИНИРАНИ! ВАКСИНИРАНИТЕ СА МНОГО ПО-ПОДАТЛИВИ НА ВСЯКАКВИ МУТАЦИИ, ДОКАТО НЕВАКСИНИРАНИТЕ ПРИДОБИВАТ ТРАЕН ИМУНИТЕТ, СЛЕД КАТО СА ЗАРАЗЕНИ ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪТ ДОРИ ВЕДНЪЖ!”

 1. И аз още от самото начало!
  Незнам как толкова много хора не го видяха като нас например, щеше сега да е съвсем друго положението…. Но не…те(тв.социални мрежи и т.н.),не спират дори и сега с това всяване на страх и неизбежност….. Мога много да пуша на тази тема, но щесе въздържа…
  Бог да ни пази…. ‍♀️‍♀️

 2. Всичко започна с фалшивите тестова за вируса. Обявиха пандемия, за да всеят страх и да тичаме да се ваксинираме. Целта е била такава. Дали не става въпрос за „белегът на Звяра“ описан в Библията? Тотално объркаха имунната система на хората. Това „препрограмиране“ на имунитетът ще унищожи голяма част от населението. Мангъров е герой, а те ще го съдят! Луди хора! Нека отидат там където правят химиотерапия. Хиляди умират от начина на живот, които живеем, но не обявиха пандемия за рака, а за вируса.

  1. Напълно съгласен!!Точно така-чипизация за пълно послушание към мислещите се за господари на света,имащи милиардери,но…рано или късно всички ще си платят! Започва още по-ярко отделяне на овцете от козите,всеки ще си покаже истинския лик,дано запазим Човещината си Повече хора!!!

 3. Бях убеден в това, което се твърди в този доклад, преди година! Той е доказателство за това, че досега хиляди данни са крити и манипулирани. Докато има идиоти от сорта Леонардо Шведел(стер), да ни се карат от телевизора, пландемията ще продължава с пълна сила.

 4. Радваща е всяка следваща ковид инжекция в зоната между Сирия, Египет, Ливан и Йордания !

 5. Прекалената загриженост към здравето на хората
  особено от депутати в парламента където ви ограбваха повече от 30 години е меко казано извратеност която само боцканите не виждат.
  Тези продажници от парламента са проводници на шепа алчни хора от световния елит, които впръскват отрова към наивно боцканите, за сметка на баснословни печалби. Дори със зануляването на световната икономика и обедняването на държавите, печалбите им стават още по съществени. Поколения ще бъдат осакатени, тепърва ще се виждат резултатите.

 6. Управляващите процентно да бяха толкова умни колкото са процентно ваксинираните по света нямаше да има глад, войни, неличими болести. Да ама не и резултатът е налице. Все пак някой трябва да им плати сметките и това пак сме ние.

 7. Сега трябва да се зададе протест за незабавна оставка на убийците!
  Правителства,фалшиви лекари и подбудители!
  Да се започне от сегашните и са стигне до предишните!
  Не е шега играта с живота на Българските граждани!

 8. Всички лекари са на това мнение : д-р Мангъров, д-р Тодоров, д-р Пасков.
  От другата страна са едни хора, които не може да се каже, че са лекари – лекар е човек, който лекува болни.
  Кунчев е инспектор, контрольор (подобно на контролите в градксия транспорт), той болен на живо не е виждал.
  Целия му трuдов стаж е на места като „Противоепидемичен контрол“, „Надзор на заразните болести“ . . ..
  Сербезова е фармацефт, аптекар – също не е лекувала нито един болен.
  Нека да слушаме какво казват лекарите, а не някакви контрольори и аптекари.
  Лекарите, истинските лекари, мислят така (първото видео ми е любимото) :
  https://thebulgariantimes.com/%d0%9d%d1%8f%d0%ba%d0%be%d0%b3%d0%b0-%d1%87%d1%83%d0%b2%d0%b0%d0%bb%d0%b8-%d0%bb%d0%b8-%d1%81%d1%82%d0%b5-%d0%bf%d0%be-%d0%bb%d0%be%d0%b3%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%b8-%d0%b8-%d1%81%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b5/

 9. Поклон и респект към Доцент Мангъров- герой, истински лекар и мъж!
  От едната страна е той а от другата свещените простаци които искат да му устроят клада, смешното е че самите те не се усещат на каква клада се пържат, невидима но завладяла цялото им тяло и болно съзнание, и скоро ще свършат зле, НО ТАКА ИМ СЕ ПАДА! Защото са малодушни, страхливци невротици и хипохондрици, изпаднали в контролирана масова психоза и явяващи се като истински зомбита!

  1. Щом сте прочел статията , трябва да сте разбрал . прекаран Ковид , създава траен имунитет към SARS-Cov-2и не можете да се разболеете отново, освен ако нямате стабилна имунна система , т. е. да имате имунен дефицит. Можем да се разболеем само от нов щам на вируса.

 10. Ето,всичко се потвърждава,интуицията е голяма работа.А какво става с ония с три и четири дози,почна ли тяхната епидемия?Пропагандата все още върти по инерция старата грамофонна плоча за ефективността на ваксините и крайната им наложителност,имало бум на новите случаи,не на болните.Новината не идва от Русия или Китай,а от любимият им Албион и вместо да се стреснат и отменят всички мерки,те чакат специално нареждане.

 11. Потвърждавам думите на доц. Мангуров! На страница 23 се чете буквално: “surveillance data that N antibody levels appear to be lower in individuals who acquire infection following 2 doses of vaccination”
  В превод:”Наблюдава се, че N антителата са с по-ниско ниво при индивиди, които са Св заразили след ваксинация с 2 дози”.

 12. СЗО е на път да затрие бизнеса с фурмите. Нъл лекували ковиду.

 13. блс давал доц. Мангъров на етичната комисия… напомня ми чутовното тържество под режисурата на цвинокио в НДК….

 14. Не знам колко е верно това – непрекъснато излизат резултати от проучвания. Аз имам 2 дози Астра, поставени в началото на 2021. Оттогава не съм спазвала стриктно мерките, пътувах доста често извън страната и ето – вече година НЕ се съм боледувала от нищо. На два пъти имах лек дискомфорт като незначителна настинка, без типични симптоми и тестовете винаги бяха отрицателни ( не вярвам в ползата от тях) . Може би това се дължи на факта че още в самия край на 2019 всички в семейството пипнахме отвратителен вирус, който изкарахме много тежко и дълго се възстановявахме. Симптомите бяха същите, които приписват на Ковид, но тогава нямаше нито тестове, нито „епидемия“ – така че мога само да предположа че тогава сме минали през Ковид. Това де факто прави поставената ни ваксина безсмислена. Но ние избрахме най-безобидната ваксина по наша преценка – без желание и убеденост, по стечение на обстоятелствата. Смешно е , но през последните месеци положих усилия да се заразя с Омикрон, за да избегна бустера – е, не ми се получи въобще. Може би причината е че наистина сме преболедували Ковид още в началото, но ваксината по никакъв начин не е нарушила дейността на имунната ни система, нито ни е навредила по някакъв начин, нито сме заразили някого. Против ковид ваксините съм, против ограниченията, против сертификата. И се надявам тази лудост да има край колкото се може по-скоро. Бъдете здрави!

  1. Благодаря Ви за искрения коментар. Пожелавам Ви и Вие да сте здрава! Нека не позволаваме да се зараджа злоба и омраза, между всички нас! Всички сме жертви на този полудял свят !

 15. И сега какво излиза?
  Пародията е, че „ваксинираните“ по-скоро трябва да предоставят ‘Зелен сертификат’ като потенциални заразители, а не обратното.
  Как е ваксърчета, фенове на: Телевизора, Радка-пиратка и „правилната Наука“?
  Тъпо ли е усещането…както си се чувствал много умен – да осъзнаеш колко си прост?

 16. Въобще нямам представа как ще се живее без този Коронавирус ?!?!?!

  Пак се почва с круйзи,пътувания,ядене и пиене,секс без ограничения,театър,кино,молове, разходи …
  Аман.

  Добре ,че го смениха проклетия вирус с цената на тока ,парното и горивата…
  Има все пак някаква надежда за нормален живот…

  венсеремос.

  1. Бай Кольо, вируси и пандемии да искаш. Ся ще изсмучат некакъв от крокодил. Този беше уж от някакво хвъркато.

   1. Един човек изял ябълка и изгонили човеците от рая, друг изял прилеп и тръгнал вируса….Абе внимавайте КАКВО ядете, че пламна целият свят…..

 17. Децимация, попюлейшън контрол, теории на конспирациите… Анти-ваксъри плоскоземци, какво ли не чухме, айде сега по един хубав СПИН за всички от сърце, лечението е едно, многокомпонентно – дебел клон, късо въже, сапун.

  1. искам да гледам сега всичките „професори“, „академици“ и т.н. курви на издръжка на Капитала кви ще ги плещят, даже от няколко дни ми прави впечатление, че няма сутрешен блок в който да не оплюват Доцент Атанас Мангъров, да видим дали поне един ще каже – „д-р Мангъров, аз сбърках, моля приемете моите извинения!“

 18. Ами сега коѝ ще яде манджите дето урсулата ги напоръча??

  Аз засега виждам само около 10 – 20 000 пропагандатори от копанята (в България имам предвид)
  Ще има ежедневни порции, за безсмъртие.

  1. Ама ако приложим принципа за лудия и зелника, да сме наясно, че цената на зелника трябва да се възстанови с конфискация, а каквото не достигне – с доработване от затвора!

 19. Нищо не признават! Ковида причинява СПИН. Ваксините ще са постоянно необходими на заразените с този нов вид спин, а не че ваксините увредили имунната система. Грешката на всички нас е че допуснахме този коронавирус да заразява повсеместно, вместо да направим като китайците с пълен локдаун, още тогава през март 2020г. и да не позволяваме разпространението му. Китайците много добре знаеха това, защото е създаден в тяхна лаборатория и не допуснаха да зарази други извън Ухан. Това е.

 20. …ТО ЗА ТОВА БЕШЕ ТОВА БЪРЗАНЕ…,
  …ТОВА ПРИШПОРВАВЕ…,
  …ТАЯ ГЬОБЕЛСОВА ПРОПАГАНДА,,,,
  ТОВА ПРИНУДИТЕЛНО ВАКСИНИРАНЕ,
  ЧРЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ, ДИСКРИМИНАЦИЯ, КАРАНТИНИ,
  ЗЕЛЕНИ СЕРТИФИКАТИ, ТЕСТОВЕ,
  ЗАПЛАХИ,
  ЛОКДАУНИ, ГЛОБИ ДО 50 000 ЛЕВА
  И СЪДЕБНИ ПРИСЪДИ
  ОТ ДВЕ ДО ПЕТ ГОДИНИ ЗАТВОР!!!!!
  …ЗА ТОВА БЯХА ТИЯ БЕСНИ ХУЛИ,
  КЛЕВЕТИ, НАБЕЖДАВАНЕ
  И ОБРУГАВАНЕ НА ВСИЧКИ
  ДОСТОЙНИ ГРАЖДАНИ
  КОИТО ИМАТ РАЗУМ, ЧЕСТ,
  СЪВЕСТ И ДОСТОЙНСТВО…
  …И СЕ ОБЯВИХА ПРОТИВ
  ФАШИСТКАТА ДИСКРИМИНАЦИЯ,
  ПРОТИВ РЕПРЕСИИТЕ И ТЕРОРА…
  …ТАЗИ ФАШИСТКА СГАН В САЩ
  КОЯТО СЪЗДАДЕ ТОВА
  БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ
  И УЖ „ВАКСИНИ“ –
  НЕЩО УЖ КАТО ПРОТИВООТРОВА…
  …БЪРЗАХА…
  МНОГО БЪРЗАХА
  ДА СИ ПРОДАДАТ
  КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ „ВАКСИНИ“
  ЗА ПОВЕЧЕ МИЛИАРДИ ДОЛАРИ
  / ПРИ ТОВА ЗАДЪЛЖИХА ДЪРЖАВИТЕ
  И ХОРАТА ДА КУПУВАТ И ПОЛЗВАТ
  САМО „ВАКСИНИТЕ“ НА САЩ
  И ЕСЕС…
  …И ЗАБРАНИХА ИЗПОЛЗВАНЕТО
  НА РУСКИ И КИТАЙСКИ ВАКСИНИ /…
  …ТИЯ ФАШИСТКИ ГАДОВЕ
  СА ЗНАЕЛИ, ЧЕ СКОРО ИСТИНАТА
  ЗА ТОЯ „ЕСТЕСТВЕН“ “ ВИРУС“
  И ЗА ТЕХНИТЕ „ВАКСИНИ“
  ЩЕ СТАНЕ ИЗВЕСТНА
  НА ВСИЧКИ В СВЕТА…
  …И ЗА ТОВА ТОЛКОВА СА БЪРЗАЛИ…
  И ПРЕДПРИЕХА ТАКИВА СВИРЕПИ
  И ГНУСНИ РЕПРЕСИИ, ТЕРОР
  И ДИСКРИМИНАЦИЯ…,
  …ЗА ДА ПРИНУДЯТ ХОРАТА ПО СВЕТА
  НАСИЛСТВЕНО ДА ИМ ИНЖЕКТИРАТ
  НЕ САМО БЕЗПОЛЕЗНИ ВЕЩЕСТВА,
  НО И МНОГО ВРЕДНИ
  ЗА ЗДРАВЕТО И СМЪРТОНОСНИ…
  …ЗА ДА СИ ПРОДАДАТ „СТОКАТА“ –
  – „ВАКСИНИТЕ“ И ДА СИ ГЕПЯТ
  МИЛИАРДИ ДОЛАРИ И ЕВРА…

 21. Интересно е защо Мангъров, който трябва да го знае това много добре, не се усеща че може би крият т.нар Antibody Dependent Enhancement – ефект от ваксините, който е бил известен още при опитите за ваксина срещу оригиналния SARS-CoV от 2002-2003-та.
  ADE , ако това е реалността която чака набоцаните , всяка по-сериозна настинка ще им се струва тегава.

  1. Онзи ден по Нова Нюз той го каза че реимунизацията ще доведе до много отрицателни ефекти. Мисля че няколко пъти го подхвърли това което вие казвате, още предишната година, но както знаете доцента го изкараха че е луд! Но нали сте наблюдавали , как се води дебат с него?

 22. Преди време бях дал на заем но един познат 200лв.за лечение уж,но след като се бави 2г.с връщането на сумата и дори ми заяви,че понеже съм имал съм дал и да ги забравя тези пари се пожалиха на един братан от Перник.
  Той ми вика,че винкело оправя всичко и вярно…
  Отиваме с този човек до познатия ми длъжник и този извади една метровка желязо,загърна го във вестник и от вратата го почна на сурвачка. Само два удара бяха достатъчни да върне парите и лихва да даде…
  Мъ,да. Та така става възможно най-бързо…

  Винкело оправя всичко!

  1. Проблемът е, че ако аз и ти вземем винкело и го приложим върху Кацарчето, Кунчовецът, ХЪрвЪрдеца и ще ни обявят за вредни за обществото със склонност към убийства, със проблемно детство, от ниската класа на масите и т.н.т. А още по-лошото е, че масите ще повярват и ще бъдем осъдени и от тях и от Системата. А най-лошото е, че няма да „ни върнат ни парсата ни животот“

   1. Който много мисли яде „кромид 19″…

    При винкело първо се сурвака ,а обикновенно последиците не са такива ,каквито си ги мислим внаша вреда.
    Винаги след сурвакане с винкело нещата се оправят, вервайте ми..

 23. Погледнете Канадските новини….
  13 лекари по поръчка на правителството са направили проучване през Ноември и Декември 2021 на много пациенти ваксинирани със мин 2 дози.
  2 дози нямат никакъв ефект срещу Омикрон, а пациенти с 3 дози има защита само около 37 %.
  Извадка от оргиналния документ:
  Effectiveness of COVID 19 vaccines against Omicron or Delta infection
  ( This work was supported by the Canadian Immunization Research Network (CIRN) through a grant from the Public Health Agency of Canada and the Canadian Institutes of Health Research (CNF 151944).)……
  Conclusions Two doses of COVID-19 vaccines are unlikely to protect against infection by Omicron.
  A third dose provides some protection in the immediate term, but substantially less than against Delta……….( receipt of 2 doses of COVID-19 vaccines was not protective against Omicron. Vaccine effectiveness against Omicron was 37%, ≥7 days after receiving an mRNA vaccine for the third dose.

 24. CDC оттегля използването на PCR тест за COVID и накрая признава, че тестът не може да прави разлика между грип и Covid вирус.

  „След 31 декември 2021 г., CDC (Центърът за контрол на заболяванията) ще оттегли искането до Агенцията по храните и лекарствата на САЩ (FDA) за разрешение за спешна употреба (EUA) на CDC 2019-Нов коронавирус (2019-nCoV) в реално време RT-PCR диагностичен панел, анализът, въведен за първи път през февруари 2020 г., само за откриване на SARS-CoV-2.
  CDC признава, че PCR тестът не може да направи разлика между SARS-CoV-2 и нормалните грипни вируси.
  Преди няколко месеца съобщих, че „здравните власти“ са взели това решение, но въздържат прилагането му до края на 2021 г. Те се нуждаят от фалшивия тест, за да поддържат страха, за да постигнат колкото се може повече ваксинация и следователно колкото може повече печалба.
  Изключително интересно е, че оттеглянето на теста от CDC не получи никакво внимание от медиите или политиците!!!!!
  Д-р Кари Мълис, Нобелов лауреат и изобретател на PCR процеса, каза преди няколко години, че „PCR е процес. Това не ти казва, че си болен.“ Никога не е било предназначено да бъде тест за Covid.

  https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html

 25. Е ,добре де ,ама аз мойта реститутка-кулачката с 6-те ваксини ,какво да я правя сега ?

  Венсеремос.

 26. Сербезова незабавно да издаде заповед за закривани на ваксинационните пунктове и да се преустанави така наречената ваксинация. Премиера каза, че ако може да бъде спасен дори един човешки живот, той щял да го направи. Ами действай г-н премиер и то по най-бързия начин!

 27. Нюрнберг 2 е вече стартират. Жалко за всички ,които не успяха да осъзнаят измамата и позволиха на измамниците от света и у нас да им увредят имунната система. Дано тези поражения да не са прекалено големи и да може да се възстанови естествения имунитет на хората.
  Елементарно е да се разбере,че този който те ограбва цял живот няма интерес да те пази от заболяване,ако може да продължи да те ограбва.
  .

  1. Кольо, Ъм, като всеки път!
   Един убил, друг откраднъл, трети излъгал, четвърти война направил, пети ивирус пуснал, шести ваксина направил, седми …… и каво от това? Всичко е на твоя и на моя задник и на задниците на такива като нас!
   Бъди здрав!

  1. Е мерси, аз съм от тях! Имам две дози Phizer още през февруари м. г. – дисциплинирано, с доверие към науката и пр. Мина много време, преди да си направя и третата (казват, че на Пфайзер бустерната била с наполовина по-малко активно вещество, ама ние как да знаем?) – над 10 месеца. Бустерна – на 30 дек. м. г. Слагам маски, мия си ръцете, страня от тълпи в транспорта и вс. останало, но на 3 март ме тресна яко, без други заразени около мен. ПСР-ът беше +, не можах да се оправя повече от 10 дни: темп. над 38,5, ужасна хрема, болки в ставите, главоболие, слабост като на 100-годишна. Криво-ляво мина без друго, освен парацетамоли, чайове-майове и тем подобни. Още не съм съвсем в час. обаче, косата ми капе ужасно…А кажете ми кво да правя, честно!!!

 28. Информирано съгласие, че никой за нищо не носи отговорност, последствията са за нас, през следващите години от 8+ милиарда леко по леко към началото – чехълче, амеба и т.н.
  Само ми е жал за Мъск, че вместо хора ще праща маймуни към Марс или обратното, по скоро е без разлика

  1. „Преди употреба прочетете листовката…“ – ако я намерите някъде..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *