Публикувано на 05.06.2022 / 8:11

ПРИДВОРНАТА ДЖУРНАЛИСТИКА, КОЯТО СИ ПОЛИВА МАРУЛИТЕ

Голямата награда за журналистика НА, а не „Свети Влас“, е за Мария Цънцарова за… предаването „Защо, господин министър“ по bTV.

Гарелов, вечния придворник, вика, че това било „явление“, Гого Лозанов приглася, а всъщност това е едно ужасно скучно, фризирано, казионно, придворно предаване, което театрално манкира уж „критично“.

А Цънцарова вика в ефир, че имала време като се върнала от „Свети Влас“ да си полее марулите вкъщи.

Това е положението! Придворната джурналистика си полива марулите!

Afera.bg

Коментари 42 за
“ПРИДВОРНАТА ДЖУРНАЛИСТИКА, КОЯТО СИ ПОЛИВА МАРУЛИТЕ”

 1. Ако др.Цънцарова е навита, мога да и поливам марулята всеки ден.

 2. Уважаема , г-жо Томова , Вие сте за книгата на рекордите „Гинес “ , защото сте единствената истинска журналистка в България , според Оруел , който казва , че журналист е този , който пише и говори против статуквото, силните на деня, властимащите и всичко друго е просто PR.Няма истински журналисти в България , има само мисирки и педерасти и в тази връзка ще Ви представя една случка.Сър Антъни пита Джон какъв е този шум отвън.Джон му казва: гей парад , сър.А за каква е този гей парад? Искат да имат свободна любов , сър. А някой пречи ли им? Не , сър. А тогава защо…? Педераст и , сър!

 3. Някой е мачкал и поливал марулята на тая, защото друг начин да получи някаква грамота за журналистика, па макар и придворна, не виждам.

  1. Един пр0бит д0ллар за една пробита маруля.

   Малло извън темата:
   Тази еуфория с марулите дали не започна от еуглена, за да хвърли каквото трябва към Гу-жа Праѝм-ката??
   Много скоро се случи, след като се сдърпАха у самолета..

 4. Аз мисля , че това е нормално , защото нивото на наградената ( в какъвто и да е смисъл ) ,
  е на нивото на награждаващите !!!
  Некадърник , некадърника награждава !
  И , сигурно се и харесват !
  Боже , защо не си прибереш вересиите !?

 5. Моля,не се подигравайте с единствения журналист-мелиоратор в България !

  Венсеремос.

 6. Братя Диневи раздават награди, ти да видиш!? Та, къде беше партиен секретар техната мама?

 7. Вижте, да говориш, не е като да мърдаш устни.

  Критерият на тази комисия, дала високите оценки на Цънцарова, очевидно обслужва предикати, заложени от невидим мозъчен тръст зад кулисите.

  Невъзможно е нормален човек да даде толкова висока оценка, просто няма как.

 8. Грамота за журналист, където свободата на словото е трицифрено число, no comment!!!

 9. Цънцарова, някак не ми звучи българско… А и съм присъствал на активните мероприятия по обработка на общественото мнение чрез добре организирани Преки Включвания, точно от тази наградена Джурналистка!! А и не съм Расист!!!

 10. Прав сте г-н Гунчев. Както винаги сте прав на сто процента,колега! Желая Ви здраве и щастие още много, много години. Но, редни нещо за „стената между престъпността и гражданите“ ( по Гешев ) бе колега – сиреч за прокуратура – пардон , за каскетурата! Не се дърпай- знам , че има какво да кажеш! Двама трима на този сайт ще го разберем и толкова. Промяна няма да има! Моята теза е ясна – закрива се прокуратурата от А до Я за една година. Всички вън – начело с каскета. За една година ще се организират нови избори по места за нови прокурори. Противоречи на конституцията – да!!. А тридесет години да дъвчем едно и също за правосъдната система не противоречи ли?

 11. Кво явление бе, полковник Гарелов? Марийчето е цяло богоявление! :-))))))

  1. Аааа, само „добро“ за полковник Гарелов, щото да не гушне някой Босилека…!

 12. И още нещо, наградите за журналисти са ненужни и смешни. Никога няма да бъде награден човек, който говори истината без страх, дава различни гледни точки и мнения, държи се възпитано и е компетентен по съответните теми… Има такива, няма да им кажа имената, хора с енциклопедични познания.

  Винаги съм смятала, че профилът „Журналистика“ във вузовете е глупост. Специалист по образование, икономика, право, финанси, култура, спорт… пък после 1-2 семестъра обучение по т.нар. журналистика, който иска.

  И накрая, поздрави за най-качествените журналисти във всяко отношение – Спортните!

 13. Както по презумция водата в блатото е гадна,така и всякакви „медии“ държавни,или на фондации,правителствени и прочие са пропити от пропаганда и лъжи.Не гледам и не чета Никакви официози от 2000 г насам.На никакви държави-бг,френски, руски и прочие.Само алтернативни източници доказали се (на 90% че са).И проверявам казаното от тях от други.Помия българска,дори да ме застреляте не гледам. Изобщо що за идиот трябва да си да им гледаш простотиите-новини или филми и подобни помии. В ерата на Интернет -телевизия?Ползвам ги за големи монитори. Филми от торенти. Бойкот на сериали, нетфлиски и всякакви полировчици на мозъци.Търсете документални, наука и техника,природа,майсторене, за цветя и градинарство,за поправки….ще научите нещо полезно…и особено за кулинария.Както каза оная хамериканка по отношение на Европа….“майната и“ но на официалната продажна телевизия.Долу колонията.

 14. За маймунската шарка !
  В Нигерия имало 2 биологични лаборатории на ЦРУ, които изучавали за бойно използване всичко което може да се вземе от маймуните ( от прилепите в Китай е взета короната) .
  Хванати са опити ампули с маймунска шарка да се внесат в Русия …
  Американски ампули с украински „мулета“ !

 15. Цънцарова е доста слаба интервюираща журналистка. Повърхносттна, заядлива, не оставяща събеседника да изкаже тезата си. Има достатъчно примери в наши и чуждестранни телевизии.

 16. Толкова си може този народ български. Понякога се чудя как е възможно и аз да съм от него, но вероятно съм същия боклук и аз.

 17. Поредният бандитски многомилиарден бизнес тръгна успешно.

  Ройтерс ни осведоми: „Компаниите за диагностика се надпреварват да разработят тестове за маймунска шарка, надявайки се да се включат в нов пазар, докато правителствата засилват усилията си да проследят първото голямо огнище на вирусната инфекция в света извън Африка“.

  Спорът започна миналия месец, подобно на началото на 2020 г., когато компаниите се втурнаха да правят комплекти, за да помогнат за диагностицирането на COVID-19, създавайки многомилиардна полза за създателите на тестове.

  Бандитите искат търсенето на тестове за маймунска шарка да бъде подобно на това, което беше за COVID и медиите им се заеха със създаването на психоза.

  Йордан Халачев

 18. Безсилието и злобата на европейските педерасти /либерали / стигна до там , че забраниха излъчването и на “ РТР“ и “ Русия 24″ по екраните на европейските джендърски телевизии.От какво се страхувате , че ще се научи истината за “ Азов“, за издевателствата над мирни граждани и затъналите догуша в лайна НАТО, ЕС.Шило в торба не стои , тя ще излезе на яве и ще има нов Нюрбергски съд , но този път ще бъде в Донецк и Луганск!

  1. За сметка на това, програмите „за възрастни“ и нощните издания са на турбо.
   Плюс всички съдържания на насилие, бандитизъм, обири, убиѝства, субстанции, измами, келешлък и так далее…

 19. Силен провинциализъм лъха от това дИвойче, награждавано и пак награждавано, докато напълно се самозабрави и по.ере. Гарелов, Лозанов – лика прилика са си. Дай им да са около софрата, на всичко са готови. И на това учат младите.

 20. Дано либерализма най -после спомогне за нормалното провеждане на ежеседмичните гейпаради и изучаването на третия пол в училище !
  Изпренадявахме се вече…

  Венсеремос.

 21. Бре тая гъска много умна бе, челото й расло та порасло и скоро ще стигне до врата, просто ще стане конкурент на Буда Еконт .

 22. Колкото е по-ГОЛЯМА ГРАМОТАТА толкова е по-малко ЕГО-то зад НЕЯ!!!
  Важи и за ДИПЛОМИТЕ от Хардвард и Симеоново!!!

 23. Тази девойка към марулите да прибавя и някое варено яйце с луканка!!!На снимката виждам едно изтощено Тяло от Диети!!! Последните години ВеганоВярващите такива Глупости и войни сътвориха по Света и у Нас с което Пряко доказаха че липсата на 10-те Незаменими Аминокиселини от храненето е Опасно за Човечеството!!!От тревопасни Лъвове не се раждат!!!Далече от Марулите и Тиквите в Джурналистиката!!!

 24. Би Ти Ви на 22 години! Надуха ни главите с техните глупости. В надписите им в две думи има по 3 правописни грешки, да не говорим за правоговора. Цънцарова и тя като всички. Между другото, правилното е защо, господин министрЕ, кой ти гледа. Дай да обърнем крак връз крак под носа на министрите, пък другото не е важно!

 25. КУЛЕБА ОТГОВОРИ НА ПРИЗИВА НА МАКРОН ДА НЕ БЪДЕ УНИЖАВАНА РУСИЯ Автор: Наталия Гурковская, Гугъл нюз

  „Призиви да се избягват унижения за Русия могат само да унизят Франция и всяка друга страна, която призовава към това“. Дааа, ето ви поредното доказателство, че всички около Зеля са побъркани от наркотици и илюзии. Кулеба ( значението на името е „млин, натъпкан с месо“ ) изобщо не може да влезе в час. И това е първият дипломат на тази разгромена страна с название „Покрайнина“. Тонът е вън от всякакви разбирания за цивилизованост. Кулеба не може да схване, че безумните изказвания на киевския режим по никакъв начин не унижават Русия, а само оправдават военната операция, която тя предприе. Макрон, Борис Джонсън, Шолц, Байдън и Столтенберг също са жалки пешки, които не могат да обидят и унизят Русия. Тя е на километри над техните думи. Тя предвижда и неутрализира всяко тяхно враждебно действие. Тя се присмива над лицемерните призиви на някои от тях „да не я унижават“. Та нима е възможно хлебарки да „унизят“ мечок? Русия спечели информационната война. Показа на човечеството истинския сатанински лик на режима на Зеленский и на „Запада“ ( евфемизъм ). Тя ви унизи, безсрамници, не разбирате ли това? А скоро ще ви срази и на бойното поле. Ще постигне всички свои цели, спасявайки човешкия род от Мрака.

  Нали знаеш старата пословица, Кулебо? Най-добре се смее оня, който се смее последен. Русия знае своето Велико място. И ще те насади на твоето, колкото и да вириш нос и шкембе. „Опомни се, престани да ръсиш глупости и се съсредоточи върху това къде ще бягаш. Или вече си избягал?“

  Превод и коментар:
  Милена Върбанова https://svobodnoslovo.eu/%d0%ba%d1%83%d0%bb%d0%b5%d0%b1%d0%b0-%d0%be%d1%82%d0%b3%d0%be%d0%b2%d0%be%d1%80%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b7%d0%b8%d0%b2%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d0%b0%d0%ba%d1%80%d0%be%d0%bd-%d0%b4/

  1. Ако преобладаваше истинската журналистка, тази различна от bTV, хората щяха да знаят:
   ДА НЕ БЪДЕ УНИЖАВАНА РУСИЯ – комично, но и прозрачно. Когато го чух за първи път от Макрон-чо, първо се изненадах, но бързо го осмислих: враговете на Русия знаят, че Русия ще постигне целите си и се застраховат от сега, внушавайки на примитивната си публика, че те щедро са направили отстъпки на Русия, за да ѝ спестят пълното унижение.

 26. Истинска Джурналистика в България?
  Където няма новини от Русия, а само от Украйна и Зеленогороският не слиза от екраните ни?
  В петъчната „Панорама“, където Бойко Василев обърна палачинката и сега „се слага“ на новите управляващи,
  докато до вчера правеше същото към ГЕРБ?
  Където Джурналята пренебрегнаха изнемогващия български народ и се загрижиха нон стоп за мигрантите, и то само за украинските, и се възмущават, че вече нямало лукс за тях?
  За Цънцарова?
  Нито ми се говори, нито ми се пише, нито ми се мисли за нея,
  защото тя ще оттече в канала на времето и на истината.

 27. След като е голямата любов на шефа на новините на БТВ, то и наградите тичат към нея, независимо че с предаването си тя бяга от тях.

 28. Дълги години повтарям, че така наречените дЖурналисти са за трепане заедно с управляващите еничари, защото са сред главните виновници за геноцида над българите и затриването на България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *