« Върни се назад Публикувано на 21.09.2014 / 21:22

ПРЕФЕРЕНЦИАЛНО ЗА ВАРНА. ЗНАКОВИ РОЖДЕННИ ДНИ ПО ИЗБОРИ. БЕЗ КРЪЧМАРЯ

Красен КралевУспехът не означава слава, нито пари или власт. Постигнал си успех, когато щом като станеш сутрин си толкова развълнуван от предстоящия ден, че буквално излиташ през вратата. Работиш с хора, които обичаш.

Смисълът на успеха е в това да свържеш различните светове, да умееш да въздействаш дори на непознатите хора, да намериш начин да свъжеш личности, които нямат нищо общо помежду си освен мечтата. Да заспиваш с мисълта, че днес си се справил най-добре.
Успехът е победа. Успехът е наслада, свобода, приятелство. Успехът е любов.
Не се страхувай да успееш. Бъди себе си и позволи на своя свят да го разбере. Кагато те сломят, намери силата да продължиш. Те ще видят и ще разберат, само повярвай. Някой ден, някак си, успехът идва при този, който вярва в себе си и не се предава. Не се отказвай. Познай себе си. Имаш какво да покажеш. Можеш да докоснеш дори и луната.”
Това не е цитат от американска книга за приложна психология а ла „кип смайлинг”. Това са „нахвърляни мисли”, както сам ги е обозначил, на кандидат-депутата от ГЕРБ Красен Кралев, писани преди четири години.
Красен Кралев е в листата на партия – ГЕРБ, в която първото му изречение: „Успехът не означава слава, нито пари или власт” си е направо ерес, табу, или да си го кажем направо – харакири.
Как да гласуваш за Лиляна Павлова, като водач на листата на ГЕРБ, като точно тая „дясна” високо самочувствена партайгеноска с потекло на комунистка, НЕ САМО СЕГА оглавяваше листа на ГЕРБ за Варна и НЕ СИ МРЪДНА И ЗАДНИКА ЗА МОРСКАТА СТОЛИЦА, превърната при управлението на ГЕРБ в унизително корупционно блато?!
Красен Кралев е друга бира. Лилянката изобщо я нямаше даже, също като ВЪЗлюбения и Бойко Методиев Борисов, когато с Красен изживявахме революцията на „синята идея” и краха на илюзиите си от узурпираната „демокрация“.
Има нещо безобразно безнадеждно в това – някакви лилянки и бойковчета, дето се кълняха в БКП, сега да са начело на „десните”, а Красен КралевКрасен Кралев да е „притурката” за „граждански” разкош.
Но у нас винаги Банкята е побеждавала с лакти и хванати топки градската аристокрация. Впрочем, ако се загледате в снимките, ще видите как Красен Кралев е някак встрани и наблюдава от ъгъла. С него можем да бъдем винаги на различни позиции, но за разлика от лилянките и синчетата на някакви мошенички, набутани в листата на ГЕРБ за Варна, се смеем, говорейки си, дори и когато сме във война.
Преференциално.
Д-р Красимир Петров. Бойко Методиев Борисов никога не заложи точно на него да го извади НАПРЕД. Просто защото простият Цветанов няма как да допусне вродена интелигентност и широкомислие да виреят НАД него. Простите се обграждат с прости. Плазмодиите с мишоци.
Д-р Красимир Петров никога не се е взимал на сериозно, за разлика от избиващите се преференциално в листата на ГЕРБ. Той е свободен по дух. Никога няма да го видите по панаирите на партията, или по пиарните им простотии. Но когато прочете статия в АФЕРА за болно дете, на което трябва да бъде помогнато, звъни малко свенливо и моли „без да казвам от кого да предам помощ”.
Преференциално.
След Орешарски, тоя път БСП /си го/ набутват Ангел Найденов Мая Манолов като водач на листата за Варна. Колкото Орешарски направи нещо за морската столица, толкова и Ангел Найденов ще.
Борислав Гуцанов още не си е платил кинтите, които дължи на куп журналисти от предишни избори, лъжейки като циганин на авера си Янко Станев, и до днес. Гуцанов много лъже и във Варна и преференциално това се знае. Когато човек говори за морал и ценности, не набутва танцьорката си непременно на държавен шефски пост. Преференциално.
Красимир Янков е другият измислен „герой” на БСП. Той пък трябва да стои поне 70 дни на вода и хляб, не казваме пост, защото комунягите от тия неща не отбират, за да прочисти смехотворното си его, което го е превърнало в посмешище да се пъчи тук и там, заради криворазбраната илюзия, че пиара и рекламата му носят нещо.
Гуцанов и Красимир Янков се надцакват и качват един на друг мизата в кинти. Преференциално. И пак „за Варна”. Дръжки.
В ДПС тоя път на Йордан Цонев ще му се наложи да влезе от Търговище, където за първи път го тургат като водач на листа. Във Варна Цонев също оглавява листата, но „Шефа” ще отвори пътеката този път на Ерджан Ебатин. На Йордан Цонев вече по му прилича да се мота из Търговище и тях да лъже дълго и по християнски. Във Варна всички му знаят пинизите. Пеевски го „извади” веднъж. И го остави на Цайса.
Като се преглътнат емоционалните нотки за „бостана” и омерзителната прегръдка на ДПС ОТНОВО С БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ, Ерджан Ебатин е момчето, което е на светлинни години по вяра и сърце от Йордан Цонев. Джани има нещо съществено, което се нарича съвест. Преференциално.
Реформаторите е по-добре да ги оставим без коментар. Радан Кънев е потрес. Касим Дал – отвратителен потрес. И двамата – водят листата за ужас на „демократите” във Варна. Онези, които помнят зловещите времена на Костов НИКОГА няма да пипнат бюлетините им. Онези, които са зомбирани от лъжите им – младите, НЕПОМНЕЩИ, НЕЗНАЕЩИ И НЕЧЕТЯЩИ ЗА ОНОВА МИНАЛО, ще гласуват като патки. Защото властта трябва да се консумира, както казваше Янко Станев, тогава, когато бе до Добрин Митев на Костов.
В листата има млади лица, които заслужават да бъдат напред преференциално, но какво от това? Кръгът „Добрин Митев” е обсебил за пореден път алчно и кинтите за кампания, и „разбирането” от избори. Преференциално.
„България без цензура” е с изключително БЕЗЛИЧНА ЛИСТА. Толкова, че ако изобщо влязат в парламента и Бареков избере Пловдив като водач и там, от Варна депутат ще стане лице, което тепърва ще бъде „находка” за столичните журналя. Листата е безхарактерна, безвчасова, направо казано – желе. Там и да търсиш някой преференциално не ти трябва свещ. И фенерче не ти трябва. Без „две думи на кръст”. Преференциално.
5 октомври е ден за ИЗБОРИ.
5 октомври обаче е рожден ден на Марин Митев.
Апропо, на 5 октомври е роден и Антон Петров – Хамстера. Това за сведение на Бареков и на ония от „Маслинката”.
Някой може и да си помисли, че някой рожденик може да реши вота и преференциално тук във Варна.
Ако си го мисли, значи изобщо няма хабер от „особена Варна” – царица на караминьола.
Да оставим първо Дарвин да си свърши работата, после съм аз”, казва един от знаковите рожденици.
И ние така ще ги оставим на 5 октомври. Първо на Дарвин.
Преференциално.
Веселина Томова

 

«