« Върни се назад Публикувано на 05.02.2022 / 11:11

ПРЕСТЪПНИ СРЕДИ У НАС ДВИЖАТ СТРАНАТА КЪМ СМЯНА НА ДЪРЖАВНОТО УПРАВЛЕНИЕ. ДИКТАТУРАТА ЧУКА НА ВРАТАТА НИ

Асен Василев /в Панорама/: „Президентът Радев назначава хората в специалните служби!“

Ето за тези тежки проблеми ви говоря от много отдавна, но никой не чува. За така наречените журналисти, социолози и политолози, не съм изненадан защото са на хранилка. Но когато цялата нация оглушава за важните неща, резултатите не закъсняват.

Президентът на България няма право да назначава шефове и прочие лица, в специалните служби и въобще никъде в системата за национална сигурност. Но това наистина се случва от почти цяла година. В случая Василев изрича един съществен проблем в страната, който ако бъде осъзнат и като последствия за всички нас, ще разберем цялата истина за ситуацията.

Още по-оглушително в тази посока е мълчанието на всички партийни лидери и политици в страната, включително новоизлюпените. Те също чуват и знаят, че президента Радев злоупотребява с уредените си в Конституцията провомощия и неведнъж даде знак да разберем, че не му пука. Арогантен е! Това на практика е доказателството, че пресъпни среди у нас движат страната към смяна на държавното управление от парламентарна към президентска република. И тези хора трябва да бъдат профилактирани! Немедлено.

Диктатурата чука на вратата ни и само от нас зависи дали ще я я приемем само защото ни обещава райските градини.

Сами видяхте, че Радев беше и до днес е заграден от олигарси, измамници и бандити, същите като борисовите, дори още по-гнусни и гладни простаци и варвари. Какво ще стане ако неговата власт стане еднолична? Мислите ли!

Първо демонтираме крепежните елементи, след това пада и проблема.

Държавните дългове се трупат в милиарди, както никога досега. И дано разбирате, че колкото повече се трупат, толково повече ставаме зависими от кредиторите си. Унгария направи своя избор с нулев външен дълг и резултатите може да видите сами – сравнително високи доходи, мощна социална политика, прекрасна инфраструктура, липса на обезлюдени населени места, здрава икономика и смисъл да се живее в страната.

Какво ни предлагат на нас срещу „дълг след дълг“, всички знаете.

Вчера Асен Василев ви каза открито нещо много важно: „България няма собствена монетарна политика и всичко се съгласува с ЕЦБ.“

Осъзнайте това! Имаме национална валута лев, но нямаме възможност за собствени политики. И какво следва от това? Следва, че нашите държавници и политици не правят политика, а са обикновени администратори на държавните ни дългове, които се управляват отвън с цел пълна зависимост. Огледайте се около себе си, вижте и какво имате в джоба си вие от тези пари! Нищо. Цялата тази престъпна машина има точно тази цел – да получите нищо срещу вечна задлъжнялост и зависимост. Това за мен не е смислена държава на смислени хора!

Затова моят обществен договор с нея е прекратен.

В този смисъл ние сме напълно федерализирани и погълнати от чудовище, което просто печата хартийки и ги нарича пари. Затова пък ограбват националните богатства – злато и всичко останало, а ние мълчим безмълвно и умираме в бедност Парите, които се изнасят от България всяка година са поне 10 пъти повече от тези, които се внасят!!! Запомнете това.

И нека търсим пътища за изход от този ад на смъртна политическа пресъпност.

Николай Марков

«