« Върни се назад Публикувано на 16.04.2022 / 11:21

ПРЕСТЪПНАТА ВЛАСТОВА ПОРЪЧКА КЪМ ХАКЕРИТЕ Е ЗАЛИЧАВАНЕ НА САЙТА „АФЕРА“!

Хакерската атака /поредната!!!, поръчана при това управление на държавата, продуцирано от Румен Радев и Херо Мустафа, е свирепо агресивна и този път цели не само да забави достъпа до сайта и да попречи на този достъп, а направо да заличи сайта АФЕРА!

В края на миналата година сайта АФЕРА бе подложен отново на брутална хакерска атака в продължение на повече от месец, ежедневно, преди и по време на предизборната кампания, тогава управлението бе на ментора на сегашната власт – Румен Радев.

Сегашната хакерска атака срещу сайта АФЕРА ескалира веднага след разкритията на АФЕРА за ТАКА НАРЕЧЕНОТО „спасяване“ на българските моряци от кораба „Царевна“ и разследването на АФЕРА за фирмата, собственик на кораба и менажирала българските моряци, която е тотално свързана и обвързана с „Продължаваме промяната

Очевадно е, че разследванията на АФЕРА засегнаха здраво и уцелиха тези Властови кръгове в междуочието.

И престъпната поръчка към хакерите вече е ЗАЛИЧАВАНЕ НА САЙТА „АФЕРА“!

Нито една институция, чиито задължения са да лови престъпниците и поръчителите на престъпление, не реагира.

За журналисти – „колеги“ и ТАКА НАРЕЧЕНИ журналистически организации изобщо не повдигаме дума – те са заети да лижат задниците точно на онези, които искат заличаването на сайта АФЕРА.

Битката продължава. Водим я сами, заедно с приятели на сайта АФЕРА, защото държава НЯМА, служби НЯМА,  нищо НЯМА на тази превзета колониална територия, предадена без бой от радевци и кирчовци.

Тази битка е между Доброто и Злото, между Светлината и Мрака, колкото и патосно да ви звучи. Ние сме от Божията партия. За сведение на Сатаните.

Веселина Томова

«