« Върни се назад Публикувано на 21.09.2017 / 11:28

ПРЕСТЪПЕН ОКТОПОД. УНИЩОЖАВАЩ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА В СВОЯ ЛИЧНА ПОЛЗА

МАФИЯСпомняте си, че бащата на отвлечения Адриан, Тони Златков, в пълна кондиция и напълно уверено каза, че в дома на Бойко Борисов е видял сформиран „щаб“! Благодари им. В последвалите няколко дни тази дума и значението, с което е натоварена беше изхвърлена от публичното пространство, а наличието на подобна структура беше отричано от не едно длъжностно лице. Защо ли?

Първата причина е, че няма нищо законно в това, някакви лица извън сградите на официалните институции да „координират“ работата на самите институции. Това би могло да е доказателство, че самата система за сигурност като материална и човешка база е толкова компрометирана, че и самият премиер не й вярва. Впрочем, той няколко пъти е изказвал съмнения в почтенността и дейността на специалните служби. Сякаш не той ги ръководи, а някаква друга, невидима ръка. Ако премиерът няма доверие, кой друг би имал?

Другият проблем е, че това всъщност е „паралелната държава“. Политическото лице на българската мафия! Има създадена цяла звездна плеяда от „щабове“ с различно предназначение и нито един щаб под контрола на държавни институции. Точно обратното! Тя кадрува, контролира дейността и определя дневния ред на цели сектори в сигурността, икономиката и дори в политиката.

Повече от категоричен съм, че в България има всички симтоми за наличие на мафия в управлението на страната. Сивата част от икономиката се управлява също от тези лица. Престъпен октопод, унищожаващ българската държава и нация в своя лична полза. Имаме само един правилен ход и това е война. Кървава, жестока, продължителна и тежка битка за отвоюване на държавата от ръцете на престъпниците.

Няма безкръвна война срещу мафия! Нито една друга държава не е постигнала положителен резултат за борба с това зло без капка кръв. Причините са твърде много. Това е цената на стотици предишни пропуснати възможности за спасение на родината ни, за изминалия в бездействие повече от четвърт век…

НИКОЛАЙ МАРКОВНиколай Марков

«