« Върни се назад Публикувано на 25.08.2017 / 21:14

ПРЕМИЕР ИЛИ ГАЛФОН? ЧЕТЕТЕ И НЕ ПСУВАЙТЕ! /РАЗГОВОР МЕЖДУ БОРИСОВ И МАКРОН!/ ТОЙ НЕ Е ВИНОВЕН, ВИЕ ГО СЛОЖИХТЕ НА ВЛАСТ!

БОРИСОВ МАКРОНСайта www.vlasti.bg  дешифрирал записа на разговора между Борисов и Макрон, пуснат на страницата на Фейсбук на Борисов.

Четете и се дивете! Четете и не псувайте „пианиста“ Борисов, той толкова може. Имало делфини в Черно море, защото „НИЕ пречистваме тука“, о, Боже, прибери си вересиите!

Вие сте тези, които му давате властта и сега се червите от срам, като слушате как плещи един премиер, като галфон:

Е.М. – Кой е живял в този замък?

Б.Б. – Тука са идвали на ваканция летно време. Тази резиденция се ползва… в нея не се спи… само за днес, специално за теб.

Е.М. – На какво разстояние е от София?

Б.Б. – Със самолет е 26-27 минути. Иначе по пътя е към 500… Ще дойдеш в София на официално посещение, догодина ще има председателство, ще дойдеш пак.

Е.М. – Ти къде си?

Б.Б. – В София на малко… (не се чува).

Е.М. – Банкя?

Б.Б. – Първо бях кмет на София два мандата. Тогава си направих партия... (двамата говорят за Черно море, но не се чува добре).

 Б.Б. – Турция, България, Румъния срещу нас, Грузия – по-вдясно, а Крим е малко на ляво ей така.

Е.М. – Днес няма вече някакви локални конфликти между тези държави… (преводачите се отдръпват, за да си направят двамата лидери снимки в градината).

Б.Б. – Ей ся таман ще ти покажа часовника… Снощи беше тъмно. Изгасиха снощи лампата – да било по-сигурно (смее се). Щях да ги бия после – тука, като влезнахме в тъмницата… загасили, за да…

Е.М. – И патрулният кораб, който цяла нощ стоеше и наблюдаваше пространството.

Б.Б. – Още стои.

Е.М. – Колко струва ежедневно това?

Б.Б. – По принцип е само за правителствени делегации. Иначе за сватби, за такива тържества, си плащат. Паркът може да се ползва от граждани (не се чува).

Б.Б. – Ей там ти е Крим (показва през терасата). Това горе, където се вижда, са ни другите курорти и голф клубове, най-хубавите ни части…

Е.М. – Тази сутрин някои са видели делфини!

Б.Б. – О, да. Има, много… Благодарение на европейските програми всичко е пречистено…. преди всичко се изливаше в морето (не се чува).

 Б.Б. – Влизат през Истанбул… 2018 г… ще отреже и България, и Украйна (не се чува добре, вероятно обяснява за газови връзки)… имаме най-развитата газопреносна система на Балканите…. Затова решихме европейски газов хъб „Балкан“. Той ще се намира ей тука на близо, на 50 км от Варна… От Балчик – Бриджит сигурно ще види, пак иде на платформите…

Е.М. – Те са ваши териториални води, нали?

Б.Б. – Да, наши.

Е.М. – Каква е частта, която ще произвеждаш, и – която ще внасяш газ?

Б.Б. – Ние на практика газ… (не се чува)…. транспортираме нагоре.

Б.Б. – Ние още 2013 г. покрихме квотите до 2020 г. – ветропаркове, соларни… Сред първите страни сме по възобновяема енергия. И водната енергия, която също е зелена.

Е.М. – Какъв е делът на употребяваната зелена енергия в България?

Б.Б. – Над 20%… 27-28%.

Е.М. – А останалото?

Б.Б. – Останалото са въглища – това са две американски централи и една българска. И в Козлодуй имаме два руски реактора… (…).

 Б.Б. – Така че много е стратегическо региончето.

Е.М. – И всъщност вижда какви са му измеренията, когато човек е тук.

Afera.bg

«