« Върни се назад Публикувано на 10.07.2021 / 19:10

„ПРЕМИЕРЪТ“ НА БЪЛГАРИЯ ХЕРО МУСТАФА НАЛАЗИ И ВАРНА, „ГЕРОИ“ БИЛИ В БОЛНИЦА, БЛИЗКА ДО СЪРЦЕТО НА КОСТОВ /ВИДЕО/

Изгледайте това видео!

„Премиерът“ на България Херо Мустафа налази и Варна.

НЕслучайно избра и болница „Света Марина“, която открай време е близка до сърцето на Иван Костов, чрез ментора си проф. Красимир Иванов, който даже го готвеха и за кмет на Варна костовистите & герберастите.

Предвид актуалната ситуация в страната, в която Костов вече се явява „гуру“ и на льотчика, който пък е гушнал „десносектантите“ от една страна и от друга прави това, което му диктува Мустафа, Херо Мустафа обяви, че в „Света Марина“ били „герои“.

В същото време в другата голяма болница на Варна – „Света Анна“ умишлено и газейки закона чегъртат шефа на болницата Красимир Петров, за да може любимците на „премиера“ на България Херо Мустафа – „десносектантите“ да овладеят и тази болница чрез верния слуга на Мустафа – Радев и негово служебно правителство. Щото там не са американски „герои“ по Мустафа.

Мустафа щяла да води във Варна и 12 конгресмени, въх, разплакахме се от тоя потресаващ жест. Ах, колко вълнуващо ще е само, ако дотогава Варненския залив го завземе Путин, а?!

На „Премиерът“ на България Херо Мустафа бе напоително обяснено как ауууу, уауууу – в болницата работели с … „американска апаратура“.

Брех, притеснихме се дали са си купили и американска кенефна хартия, че да си избършат задниците по американски след надупването.

Afera.bg

«