« Върни се назад Публикувано на 07.04.2022 / 18:52

„ПРЕМИЕРЪТ“ НА БЪЛГАРИЯ МУСТАФА СЕ СРЕЩНА С ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ

Румен Радев и Херо Мустафа обсъдиха европейската перспектива на Западните Балкани

Във фокуса на срещата бяха още теми от дневния ред на двустранните отношения, както и партньорството в сферата на сигурността.

Държавният глава Румен Радев проведе днес среща на „Дондуков“ 2 с посланика на САЩ в България Херо Мустафа.

Това съобщиха от прессекретариата на президента.

Теми от дневния ред на двустранните отношения, партньорството в сферата на сигурността, както и европейската перспектива на страните от Западните Балкани бяха във фокуса на срещата.

След като по времето на служебните правителства на президента Румен Радев американският посланик не спря да влиза и излиза, обхождайки като миндовата де що има министерство, агенция и каквото се сетите, след като това бе демонстрирано нагло, арогантно и пошло непрекъснато и задължително, днес подгъзурният и Румен Радев отново се срещна с Мустафа.

Впрочем, предвид  бруталната намеса на Мустафа в управлението и вътрешната политика на България, можем спокойно да кажем, че „премиерът“ на България Мустафа се срещна с  президента Румен Радев.

Иначе на Митрофанова искат отзоваването.

При положение, че България е превърната в американска колония и то долнопробна, благодарение на колениченето на Радев и измамниците, които пробута на власт.

Afera.bg

«