« Върни се назад Публикувано на 25.01.2022 / 22:34

ПРЕМИЕРЪТ КИРО Е АБСОЛЮТЕН МЪРЛЬО. ЗАБРАВИ ДА СИ ИЗКЛЮЧИ ГЕЙ ПРИЛОЖЕНИЕТО!

Явор Дачков:

Когато премиерът и Продължаваме промяната споделят скрийншот на който се вижда най-голямото приложение за гей запознанства в социалните мрежи (заградено е в червено) това не е двусмислено. Това е недвусмислено.

Тихомир Чергов:

Не е проблем, че Киро Премиера си пада по мъжки ласки (б.р. Grindr e приложение за секс запознанства между хомосексуални мъже). Сексуалните ти предпочитания не определят човешките и професионалните ти качества.

Проблемите в случая са следните:

  1. Киро очевидно лъже жена си и води двойнствен живот. Не е добре за една държава да бъде управлявана от човек, който лъже своя житейски партньор и води двойнствен живот.
  2. Нормалните гейове в политиката са задомени и моногамни – имат сериозен и постоянен партньор, а не се отдават на безразборни връзки.
  3. След като Киро се крие и не си е признал предпочитанията, това го прави мишена на сериозни политически изнудвания. Никой не иска утре да се събудим с македонско малцинство в Благоевград и Сандански, защото македонците са изнудили Киро по линия на сексуалните му предпочитания.

И най-големият проблем от всичките:

  1. Киро е адски немарлив и непредпазлив, абсолютен мърльо. Веднъж се издъни с канадското гражданство, сега пуска статуси, забравяйки да изключи гей-приложението… Не ми се мисли тоя утре какво може да направи от немарливост – примерно да прати имейл до останалите министри, в който вместо Word документ със задачи, погрешка да прикачи някое свое гей видео..

Afera.bg

«