Публикувано на 21.04.2021 / 8:36

ПРЕМИЕРСКАТА СТЕНА НА ПОЗОРА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ, ХРИСТО ИВАНОВ И МАЯ МАНОЛОВА. ПАК ЛИ ЩЕ ЖИВЕЕМ В ЛЪЖА?

Дневният ред от днешното редовно заседание на Министерския съвет позволява на трите т.нар. „партии на протеста“ да си посипят главата с пепел, да се покаят пред избирателите си и понесат отговорността за отхвърления от тях мораториум, предложен в НС от Корнелия Нинова на 16 април.

Благодарение на Слави Трифонов, Христо Иванов и Мая Манолова днес кабинетът на Борисов ще раздаде концесии за подземни богатства, плажове и строителни материали за милиони. В двата почивни дни болници и държавни дружества осъмнаха с нови синекурни ръководства, а в енергетиката бе извършен кадрови погром.

Ето премиерската стена на позора на „Има такъв народ“, „Да България“ и „Изправи се! Мутри вън!“:

 1. ПРОЕКТ НА РЕШЕНИЕ ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА ИМОТИ – ПУБЛИЧНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ, ЗА ИМОТИ – ЧАСТНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ, И ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНОТО ИМ ПРЕХВЪРЛЯНЕ В СОБСТВЕНОСТ НА ОБЩИНА ЛОВЕЧ, ОБЛАСТ ЛОВЕЧ.

Внася: министърът на регионалното развитие и благоустройството

 1. ПРОЕКТ НА РЕШЕНИЕ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА КОНЦЕСИЯ ЗА ДОБИВ НА ПОДЗЕМНИ БОГАТСТВА ПО ЧЛ. 2, АЛ. 1, Т. 5 ОТ ЗАКОНА ЗА ПОДЗЕМНИТЕ БОГАТСТВА – СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ – ПЯСЪЦИ И ЧАКЪЛИ, ОТ НАХОДИЩЕ „ОРЕШАКА“, РАЗПОЛОЖЕНО В ЗЕМЛИЩЕТО НА С. ОГНЯНОВО, ОБЩИНА ПАЗАРДЖИК, ОБЛАСТ ПАЗАРДЖИК, НА „ЕКО-ХИДРО-90″ ООД – ПАЗАРДЖИК.

Внася: министърът на енергетиката

 1. ПРОЕКТ НА РЕШЕНИЕ ЗА ДАВАНЕ НА РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ПРЕХВЪРЛЯНЕ ИЗ¬ЦЯЛО НА ПРАВАТА НА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА ПО ПРЕДОСТАВЕНА КОНЦЕСИЯ ЗА ДОБИВ НА ПОДЗЕМНИ БОГАТСТВА – СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ – МРАМОРИ, ОТ НАХОДИЩЕ „КРЕПОСТ“, УЧАСТЪК „ЗАПАД“, ОБЩИНА ДИМИТРОВГРАД, ОБЛАСТ ХАСКОВО, И ЗА ОТПРАВЯНЕ НА ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДО КОНЦЕСИОНЕРА ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА КОНЦЕСИОННИЯ ДОГОВОР.

Внася: министърът на енергетиката

 1. ПРОЕКТ НА РЕШЕНИЕ ЗА ЕДНОСТРАННО ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА КОНЦЕСИЯ ЗА ДОБИВ НА ПОДЗЕМНИ БОГАТСТВА ПО ЧЛ. 2, АЛ. 1, Т. 6 ОТ ЗАКОНА ЗА ПОДЗЕМНИТЕ БОГАТСТВА – СКАЛНООБЛИЦОВЪЧНИ МАТЕРИАЛИ – ГНАЙСОШИСТИ, ОТ НАХОДИЩЕ „ЧАТАЛА“, РАЗ¬ПОЛОЖЕНО В ЗЕМЛИЩЕТО НА С. ЖЕЛЕЗИНО, ОБЩИНА ИВАЙЛОВГРАД, ОБЛАСТ ХАСКОВО, СКЛЮЧЕН НА 11 НОЕМВРИ 2011 Г. МЕЖДУ МИНИСТЕР¬СКИЯ СЪВЕТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, ПРЕДСТАВЛЯВАН ОТ МИНИСТЪРА НА ИКОНОМИКАТА, ЕНЕРГЕТИКАТА И ТУРИЗМА, И „ГНАЙС КОБИЛИНО“ ООД – С. КОБИЛИНО, ОБЩИНА ИВАЙЛОВГРАД.

Внася: министърът на енергетиката

 1. ПРОЕКТ НА РЕШЕНИЕ ЗА ОТКРИВАНЕ НА ПРОЦЕДУРА ЗА ВЪЗЛАГАНЕ НА КОНЦЕСИЯ ЗА МОРСКИ ПЛАЖ „КАБАКУМ – ЦЕНТРАЛЕН“, ОБЩИНА ВАРНА, ОБЛАСТ ВАРНА.

Внася: заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика и министър на туризма

––––––––––––

Ако днес 45-то Народното събрание не въведе предлагания от БСП мораториум върху действията на правителството, това ще означава само едно – Трифонов, Иванов и Манолова са лицата на статуквото, което на 4 април замени промяната с подмяна.

Пак ли ще живеем в лъжа!

Велизар Енчев

Коментари 7 за
“ПРЕМИЕРСКАТА СТЕНА НА ПОЗОРА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ, ХРИСТО ИВАНОВ И МАЯ МАНОЛОВА. ПАК ЛИ ЩЕ ЖИВЕЕМ В ЛЪЖА?”

 1. АЛО ГЪЗОМИЙНИЦИТЕ И ГЪЗОЛИЗЦИТЕ НА ПРЕСТЪПНАТА ГАДНА МАФИЯ ГЕРБ НЕ ПИШЕТЕ И НЕ ПРОМОТИРАЙТЕ КЛЕВЕТИ И ЛЪЖИ СРЕЩУ ПАРТИИТЕ НА ПРОТЕСТА ПОНЕЖЕ НА ВАС ВИ Е ИЗГОДНА МАФИЯТА И ПОНЕЖЕ ОБСЛУЖВА ВАШИТЕ ИНТЕРЕСИ ( НА БОГАТИТЕ ) И ДОПЪЛНИТЕЛНО ПОЛУЧАВАТЕ ОТ НЕЯ МИЛИАРДИ ОТКРАДНАТИ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ И ОТ ДЪРЖАВАТА И ОТ ГЪРБА НА ОБИКНОВЕНИТЕ ГРАЖДАНИ ЖИВЕЕЩИ ПОВЕЧЕТО НА РЪБА НА БЕДНОСТТА !!!
  СПРЕТЕ С ГРОЗНИТЕ ИЗМАМИ ПРЕД ЕВРОНАБЛЮДАТЕЛИТЕ ЧЕ СРЕДНАТА ЗАПЛАТА В БЪЛГАРИЯ БИЛА 3000 ЛВ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ САМО В ГЕРМАНИЯ И ЛЮКСЕМБУРГ Е ТОЛКОВА !!!!
  НИЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА КРАДЦИТЕ ОТ ШАЙКАТА ГЕРБ И ПРЕСТЪПНИЯ МУТРЕНСКИ БОС И ЛЪЖЕЦ ОТ СИК БОРИСОВ СМЕ ТОЧНО НА НИВОТО НА ПАПУА НОВА ГВИНЕЯ И ПОД НЕГО ЗАЩОТО ТЯ Е НА 47 МЯСТО ПО СВОБОДА НА СЛОВОТО И ПЕЧАТА А НИЕ ВЕЧЕ НА 112 ТО !!!
  ДОЛНА ПРОПАДНАЛА МУТРЕНСКО МАФИОТСКА ДЪРЖАВА !!!!

 2. Тази картинка е показателна, кои са мутрите и къде са те – ВЪН ИЛИ ВЪТРЕ
  Христо-Маджото, Мая-Галева и Трифонов – ВИС и нарко бароните Поли Пантев и Таки
  Хвани единия , удари другия. Българина иска те да го оправят – сетрин, обед и вечер.
  Простотията ходи по хората, както се казва в приказката

 3. На всички, на които БСП и Нинова са криви, да си погледнат собствените „ракети“! Зачертаването на някогашното БКП, правилната оценка на онези 45 години са едно, днешното БСП е друго и с хубавото и с лошото. Постоянното връщане в миналото, нелепите сравнения, само и само да твърдиш, че ти не си комунист, но всъщност не си и каквото и да било друго е абсолютно излишно и ненужно на България. Това, че не си комунист, значи ли, че си качествен юрист, икономист, инженер, управленец или чистач на градски тоалетни. Не! Означава само едно, че си едно неграмотно и страхливо лайно, за което антикомунизма е индулгенция за да получаваш заплата, за която нямаш грам познания и квалификация. Да оставим на страна класическия случай: Нинова никога не е била член на БКП, а Тиквата, никога не е напускал тази партия!

 4. Не можаха в петък да си свалят навирените глави, да си пречупят егото, да си надвият нафуканата простотия. Или просто не искат?! Не искат да се борят с мутрите, да режат едно по едно пипалата на октопода, да пресекат мераците на мафията. Или са част от нея? Някои по убеждение, други по зависимости, а трети от гордост. При всички случаи, обаче, обслужването ѝ е по пълна програма и работи с пълна сила против „интересите на народа“, в когото се заклеха съвсем скоро. А народът помни!…

 5. Остана ли още нещо за раздаване? Тия опоскаха всичко. Тиквата бърза да дораздаде подаръците от багажника на джипката, преди да сдаде ключовете. Само Нинова надигна глас, нито ИТН, нито сестра Галева. Сврели са се в миша дупка. ДБ щели да пишат жалба до ЕК, ще викат Михаля. Това са фактите…

 6. АЙДЕЕЕЕЕЕЕ,С ТОЯ ПРЕВЪЗБУДЕН ПАРЛАМЕНТ АРТИСА КЪРСКАТА РАБОТА.ЩЕ ИМА ЗАВИШЕНО ПОТРЕБЛЕНИЕ НА БИРИЧКА И КАФЕ

 7. Има ли още дебили да вярват на тиквунския министър Ицко, на тиквунскияйомбуЦман Мая всеядната и на не участвалите нито ден в протестите, но нарекли се партия на протеста чалгари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *