« Върни се назад Публикувано на 02.09.2021 / 18:49

ПРЕЗ 2022 Г. ЩЕ ИМА ДОСТАТЪЧНО ФАКТИ ЗА ЗАПОЧВАНЕ НА СЪДЕБЕН ПРОЦЕС ЗА ИЗВЪРШЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО. НИЕ ТРЯБВА ДА СИ ВЪРНЕМ СВОБОДАТА И ПРАВОТО НА НОРМАЛЕН ЖИВОТ И НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ ДОПУСКАМЕ ТЕ ДА НИ БЪДАТ ОТНЕМАНИ!

НАГЛЕДНО

Данни за ваксинирани с две дози:

  1. Малта – 90%
  2. Португалия – 82,4%
  3. Великобритания – 78,7%
  4. Израел – 63% + 20% с три дози
  5. България – 20%

Изводи от графиките:

  1. Неоспоримо ясно се вижда, че независимо от процента ваксинирани с 2 дози, през 2021 г. се разболяват и умират повече хора, спрямо същия период на 2020 г., когато никой не е бил ваксиниран.
  2. Тенденцията в ръста на заразените и починалите през 2021 г. е една и съща в страни с 70% или 90% ваксинирани, с тази в България с 20% ваксинирани.
  3. Тенденцията в ръста на заразените и починалите през 2020 г. и 2021 г. е една и съща в страни със строги мерки, маски и поредица от локдауни, с тази в страни, в които мерките са били по-либерални или не са се спазвали стриктно (като България например).

Още от сега, преди да е настъпил есенно-зимният грипен сезон се вижда, че ваксините не се справят с Ковид-19. Оправданието с новия Делта вариант не е валидно, защото само преди месец ни убеждаваха да се ваксинираме, защото ваксините „доказано“ били ефективни и срещу него.

Въпрос:

Ако ваксините не са довели до съществено намаляване на броя на заразените и починалите и не са прекратили разпространението на вируса, но същевременно са допринесли поради неблагоприятни странични ефекти до увреждания, смърт, мутации на вируса, удължаване на пандемията и нейните последици, дискриминация и ограничаване на човешки права, кой ще поеме вината и как ще възстанови нанесените върху обществото здравни, финансови, икономически и социални щети и то в огромни, невиждани до сега размери?!?

Според мен, през 2022 г. ще има достатъчно данни и факти за започване на международно разследване и съдебен процес за извършени престъпления срещу човечеството.

Ние трябва да си върнем свободата и правото на нормален живот и никога повече да не допускаме те да ни бъдат отнемани!!!

Антония Първанова

«