Публикувано на 27.06.2021 / 15:58

ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ, ИМАШ ЛИ ДОБЛЕСТТА ДА ОТГОВОРИШ НА ТЕЗИ ВЪПРОСИ!

12 дни преди парламентарните избори.

Никога и на никого не съм мълчала, без значение каква власт, каква сила и какви пари притежава. Никога не съм се водила по овчия възторг на тълпата, без значение тази тълпа кого произвежда за свой Кумир – Тодор Живков ли, Иван Костов ли, Симеон Сакскобурготски ли, Бойко Борисов ли, Станишев ли, Слави Трифонов ли…

Освен изключително многото информация, която притежавам, голяма част от която не може на този етап да се огласи, имам и „второ зрение“ за нещата и хората, което никога не ме е лъгало.

„Второто ми зрение“, което идва отвътре, бе безпогрешно и за теб, господин Президент – от първия миг, в който те зърнах, пристъпил на политическата сцена, доведен за ръчичка от Корнелия Нинова.

Нататък бе въпрос само на време това „второ зрение“ да изтрие окончателно илюзиите, които си налагах умишлено, само и само, за да падне Бойко Методиев Борисов от власт и Хунтата му.

Това, което се случва обаче, и което ти наричаш „връщане към държавността“, няма нищо общо с истинската битка за честни избори, против корупцията и против модела на Хунтата.

Не съм се борила срещу Хунтата на Бойко Методиев Борисов, за да мълча от криворазбрано лицемерие и криворазбрана „коректност“ към особата ти, за новата „военна хунта“, която реанимира лица, фигури и процеси, оставили отвратителен отпечатък в т.нар. ни „преход“.

Затова ще ти задам част от въпросите на които, ако имаш доблест, би трябвало да отговориш честно и открито. Без предварително наизустени фрази, без рецитации, без някой от екипа ти да ти е продиктувал „опорните точки“, с които да се измъкнеш.

1. Кой нареди първото ти служебно правителство, начело с Огнян Герджиков, което „надгради“ ГЕРБ и на практика като резултат – върна Бойко Борисов за трети път на власт?

2. Кои лица ти определиха тогава състава на „надграждащото“ правителство на Огнян Герджиков? Защо не намери доблестта да признаеш, че това служебно правителство не само не извърши нищо от това, което се очакваше от него, но и постла на Бойко Борисов отново да спечели властта?

3. Предвид това, че най-важната фигура в едно служебно правителство, чиято първа и основна цел са провеждане на честни избори – защо бе избран в първото ти служебно правителство, като вътрешен министър, Пламен Узунов? Ти сам ли си го избра или определени кръгове ти го наложиха? Кои са тези кръгове?

4. Защо не намери доблестта да признаеш, че Пламен Узунов бе най-нефелният и най-слаб вътрешен министър, който сме имали? Никога ли не се запита дали точно това не е била целта?

5. Защо четири години не успя да създадеш стойностен, читав и смел президентски екип, а четири години и на бездомните кучета в България бе ясно, че „екипа“ ти куца от всички страни?

6. Защо, след като и най-близките до теб твърдяха, че в сградата на Институцията ти е пълно с „предатели“, ти не направи нищо да ги разчистиш и да се опреш на свой отбор, а не на наложен ти отвън?

7. Защо много преди да излезеш пред Президенството с вдигнат юмрук /а това се случи отново заради безумията на съветника ти Пламен Узунов и след нахлуването на прокуратурата в Президенството пак заради Пламен Узунов/, започна по места да се готви „нов проект“, като за целта контактите по правенето на този „нов проект“ бяха с хора от екипа ти, и лично с теб?

8. Защо след месеци работа на различни лица по места, които работиха за създаването на „новия проект“, и които лица бяха във връзка с теб, господин Президент, „внезапно“ бяха „забравени“ и защо ти се скри, господин Президент? Кой  и кои кръгове те спряха? И защо?

9.  Защо нямаше доблестта да се извиниш и да благодариш на тези хора, които работиха за теб? Защо честно не им обясни кои сили те сгънаха и те спряха? Каква беше „откупката“?

10. Защо допусна години наред да те спрягат като „руски агент на Путин“, като „руски човек“, след като най-вече на теб ти бе ясно, че си чист „натовски генерал“, което съвсем официално бе заявено и от сегашния говорител на второто ти служебно правителство, за когото също носиш отговорност? На кого беше нужна тази „димка“, която днес вече издиша, след натрапчивото, демонстративно и арогантно полягане на теб и цялото ти служебно правителство на САЩ? В синхрон ли бе тази „руска“ врътка с т.нар. „десносектанти“, за които и до днес тя уж е „мантра“, а в същото време точно с тях си в прекалено тясна връзка, редейки управлението и планирайки бъдещото управление?

11. Кои сили наредиха второто ти служебно правителство? Кои кръгове и кои лица? Поименно, моля!

12. Кое наложи това безпрецедентно коленичене на американския посланик Херо Мустафа на де що имаше министър, шеф на Агенция и политик от близките до теб политически сили?

13. Какви договорки, условия и зависимости се съгласи да провеждаш, отстояваш и да прокарваш, наложени ти от американците? И каква е цената? В това число и за теб, господин Президент, в личен и кариеристичен план?

14. Каква е ползата от „Три морета“, които ще се проведат три дни преди изборите /8-9 юли/? Без общи приказки, обаче?!

15. Допустима ли бе цената – живота на загиналия пилот Валентин Терзиев, за да погали егото ви на „натовски генерали“?

16. Ти, господин Президент, готов ли си да загинеш в името на НАТО?

17. 12 дни преди парламентарните избори, имаш ли доблестта, господин Президент, да признаеш, че огромна част от така наречените „кадрови промени“ в МВР са абсолютно неадекватни, умишлено нефелни и по никакъв начин не водят до целта – честни и прозрачни избори, без фалшификации и Схеми?

18. Ще признаеш ли, че всички кадрови промени се вършат от тандема – Пламен Узунов и Николай Копринков? Защо?

19. Ще имаш ли доблестта да признаеш, че огромната част от кадровите промени, благодарение на Копринков и Узунов са непродуктивни, а ако отидем и малко по-надълбоко – буквално наливат вода в мелницата на Хунтата, с която уж се „борите“?

20. Сляп ли си, глух ли си, господин Президент? Ако не си – каква е зависимостта ти от тези две лица – Пламен Узунов и Николай Копринков?

21. Защо „десносектанти“ могат директно и се срещат директно с теб регулярно, а други политически лидери, които те направиха Президент лично от теб са направлявани така: „ето това е номера на Копринков, чрез него се свързваш с мен!“? На каква база са политическите ти пристрастия? Кой ги определя?

22. Пътя към „връщане на държавността“ през реанимирането на Иванкостовци и бойкоборисовци ли минава/по места не само не са мръднати, но и се реанимират хора от „третия ешелон“ на ГЕРБ/?

23. Изумяващо нарцистичният ти вътрешен министър, който реално изобщо не знае къде се намира в МВР, освен да говори пиарно с апломб по телевизиите изумителни лакардии, уведомил ли те е, че по места абсолютно необезпокоявано действат Схемите по изборите на ГЕРБ, както и напират с буйна сила Схеми, които да „вдигнат“ „десносектантите“?

24. Колко пъти се срещна с Иван Костов?

25. Колко пъти се срещна с Атанас Атанасов и дежурно придружаващата го?

26. Знае ли нарцистичния ти вътрешен министър един ковач/ки/ на коя близка до теб маяпчеличка плаща?

27. Имаш ли представа какво се върши от „старите“ апапи, назначени от Узунов и Копринков, в Агенция Митници? Имаш ли информация, че там „новите“, близки до правителството, за което ти носиш отговорност, прибират пачки като за световно и пренасочват потоци към лица, които уж „връщат държавността“?

28. Мислиш ли, че всички са успани от рейтинга ти и от запалянковщината по новата вълна – тази след Бойковата, наречена Радевата, за да не виждат какво точно се случва? Когато се спука балона и тия около теб се измъкнат, нагушени, ще имаш ли доблестта ти да опереш пешкира на малодушието си?

29. Какво те свързва с Пламен Узунов? Как така скандалният бивш дансаджия Георги Великов стигна до пръв съветник на служебния премиер, макар и само за час, добре, че АФЕРА го освети?

30. Какво още трябва да свърши Пламен Узунов, за да имаш доблестта да признаеш, че всичко изнесено за него е истина, а не „манипулация“? Каква зависимост те накара да лъжеш, господин Президент? Защо предаде и свои хора, господин Президент, в полза на кадрови боклуци, пробутани от Узунов и Копринков?

31. Какво те свързва с Николай Копринков? Само село Труд или и още нещо? Какво е това нещо?

32. Защо позволи твоята Институция да клейми медия, само защото е показала истината с „пурите и рома“, като „манипулация“, а използваш разследване на същата медия за снимките и видеото с „кюлчета и пачките“, като истина? Кой и каква зависимост ти внуши, че Истината е избирателна?

33. Какво е бъдещото правителство, което отсега наредихте със съпорта на американския посланик Херо Мустафа? Кои политически сили умишлено отсега са „смачкани“, за сметка други, с които „редиш мача“?

Веселина Томова

Коментари 41 за
“ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ, ИМАШ ЛИ ДОБЛЕСТТА ДА ОТГОВОРИШ НА ТЕЗИ ВЪПРОСИ!”

 1. Веси, Радев ПЪРВО трябва да отговори на въпроса с какво се пръска?
  Защо лично той е разрешил да се пръскат българските граждани с алуминиеви нано-частици?
  Радев обеща, че ще назначи „проверка“… какво стана? Още проверяват май….
  Ето откъде произлизат ИСТИНСКИТЕ зависимости.
  Отговорът на въпроса С КАКВО СЕ ПРЪСКА и кой плаща за ежедневните пръскания, ще ти даде отговорите на горе-зададените въпроси.

 2. желаещ да опознае ауспуха на льотчика каза:

  Единственият начин нещо да се промени е на изборите на 11 юли да се повтори ситуацията от вчера в Благоевград – 28%, където народът даде израз на погнусата си от мафиотите.Само тогава партийните червеи ще се стреснат.
  А комбинацията, за която отдавна се говори, е правителство на трите нови партии с гласовете на дпс, така герб и бсп се изхвърлят от властта.
  Със сладки приказки ще залъжат народа, че на всяка цена трябва да има правителство.

  1. BASBAKAN BOYKO скоро ще цъфнe на „Козяк“ Str за политическо убежище! каза:

   Веске, поздравления за обнародвания материал!
   Най-ми хареса този въпрос:
   „16. Ти, господин Президент, готов ли си да загинеш в името на НАТО?“
   Ренегатите не са способни на саможертва.

   Благодарение на Николай Копринков и неонациста Пламен Узунов, семейство Деса и Румен Радеви са вече повече от заможни, не само с хавански пури и кубински ром. Техните най-върли поддръжници от психодесните умници и красавици ще бъдат стимулирани да гласуват за Триморския масон, ако забогатялото семейство върне в бюджета неправомерно получаваните заплати за две синекурни длъжности едновременно от палавата Деса, когато се е подвизавала в Щаба на ВВС.

 3. Никога не е късно да станеш за резил !
  „Това което човек си направи, никой не може да му го направи“ – така го е казал НАРОДА .

 4. Трябва да се поозаптят малко партизаните ,та да има кашкавал…

 5. Хунтата на Зелените чорапи сменя Хунтата на Мутро-милиционерите!

 6. Отвращава политиката на „вдигнатият юмрук“!

  Агресивното поведение, изчегъртването, злостното говорене – е чуждо на човешката природа, която в зародиш е ДОБРА!
  Иначе, човекът ще е НЕ човек, а зъл звяр!

  Много смислени са въпросите – защото са истински, от реалността днес!
  И за жалост обобщават картина, която повечето от колегите тук са изразили в мненията си!

  И за какво е агресията?!
  За промяната: Стани, да седна!?

  Дребен пример от пресата 15.06.2021 г.:

  „Георги Кадиев за промените в Българската Банка за Развитие:
  Уважаеми ДЕМОКРАТИ, не махаме хората на Пеевски, за да сложим вашите!“

  Какви добри идеи?
  Президента имаше 5 години, БСП – 4 години, за да направят „доброто за народа“, за което не спират да говорят!
  Не го направиха, а нищо и никой не им пречеше!

  Е, вчера имаше избори в Благоевград – генерална репетиция за „машините“ и „пилотен проект“ за подреждането на 11 юли…
  Бойкот на гражданите – избиратели към собствената си местна власт – 28% активност!
  Начело излезе човекът на ИТН …. – бил схемаджия, пише местната преса.
  Преминал през няколко партии, последно бил ЕДНОВРЕМЕННО общински съветник от „Глас народен“ в (!) община Благоевград и зам.-кмет на кмета на (!) община Петрич от ГЕРБ.
  Сега е хем водач на депутатската листа на ИТН и хем кандидат за кмет…
  Обещавал „американска мечта“ – 1 млрд.евро инвестиции, 3500 нови работни места, заплати от 4000 евро … в ай ти сектора.
  …………………..

  Както са писали по-долу колеги – и Борисов може да не е приятен, но това, което иде изглежда още по-неприятно!

  Агресивно изчегъртване?
  Ай сиктир бе, ПИСНА ни от ЛОШОТИЯ, от разделението на един народ, от грозно противопоставяне и злостно говорене на българи срещу българи!
  ……………………

  Към ника „Мръсно“ по-долу:
  Превъзбудено емоционално обръщение, но знаете ли място в света, където днес няма мафия?!
  ………

  Всички говорят, говорят, говорят за голямото Зло – Корупцията!
  Е, как се бори корупцията, джанъм?!
  😉

  1. До пишещият под „цифровия“ ник.
   Колега, хайде ако обичате преди да „скачате“ маааалко да помислите ….

   Да ви напомня за „ниновата депутатска стачка“
   БСП по настояване на Нинова напусна парламента за 3 месеца – февруари-май 2019 г.
   Стояха отвън депутатите-социалистите и за какво?!
   Свършиха ли нещо?
   Пък парламента вътре си работеше перфектно и без БСП, дори президента Радев се наложи да ги призовава да се върнат в НС.
   Така ли беше?!
   А дали можеха да направят нещо срещу ниските пенсии, или мизерното майчинство и прочие да се изброява…
   Можеха.
   А дали знаят как, е отделен въпрос!
   Президента можеше ли да инициира РЕФЕРЕНДУМ, за да подобри с нещо живота на хората.
   Можеше.

   Да се сипят обиди е най-лесното нещо, но не решава и не подобрява нищо!
   п.с. Ако ника „Зевс“ се замени с име „Белчо и Сивушка“, очаквате каква промяна?!

 7. Илиянке ма,остави ги европейците да си ядат червеите,ти си яж шатобриана и си питай оная работа…

  Каквото и да приказвате,аз ше чакам Новите кредити за малкия бизнес от ББР и ПРАВИЛНОТО разпределение на 25-те милиарда евро за възстановяване и развитие от Европа …
  Ха, се е различило с нещо от предишната ,,концентрация“ на пари в няколко фирми,ха съм им повярвал !!!
  Другото е ,тия дето докараха България до това дередже ,,да връщат парите и децата“ ,както казва 333.
  И още нещо- да турят Държавния Кран за кражби на ,,затворено“ !!!

  За мен други индикации за промяна не съществуват.
  Да взема да поизчакам малко,а…

  Венсеремос.

 8. Забавна гледка са подобни материали.Като мухи на л..о се сбират под тях всички ония олигофрени, в чийто дефектен чип има само една команда – Льотчикът е велик, каквото и да направи, трябва да му се кланяме, всеки, който осъжда радевщината като нов етап на борисовщината е гадина.Идиотите от ФБ долу и мислещите с главите си, а не с ауспусите горе.Осъзнаващи уродливостта на тоя катил.
  Никаква друга полза няма за нацията от Радев освен една – той е символ на тоталното деградиране и оскотяване на нацията.Огромни маси хора робуваха на култа към една Тиква, сега се кланят на един натовски генерал.Слепи и глухи твари, които ще блеят за льотчика дори и той да изяде бебе за закуска, дотолкова са малоумни.
  Народът бавно, но сигурно проглежда за тоя мерзавец, подчинил всичко на мерака си за власт.Нищо не значи огромният рейтинг,и Тиквата имаше много по-голям от него, но сега е за посмещище.
  Всичките мръсотии, които вършеше хунтата на Герб, сега са налице и при новите мутри.
  Дори още по -противни.
  Вече два месеца цялата власт е в ръцете на Льотчика и главорезите му.
  Да, но въпреки всичко агенциите отново са единодушни, че ГЕРБ ще спечели изборите.
  На 4_04.всички прогнозираха това и така стана.Повторна победа на ГЕРБ ще има унищожителен ефект върху Радев, защото при пълна власт в неговите ръце неговите подлоги от ИТН ще са пак втори.Все едно, че герберите и при спечелени избори няма да управляват, защото нито могат, нито искат това – победа на тиквата ще е с ефекта на ядрена бомба за Зеления чорап.От една такава пирова победа за герб ще дойде началото на края за диктатора масон.

 9. Нещо за размисъл!

  Иван Костов – премиер на кабинет на протестните партии ДБ, ИТН и ИСМВ

  Интервюто на бившия премиер Иван Костов в предаването „Лице в лице“ на бТВ и най-вече препоръките, които той даде на партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“, породиха коментари, че Командира би могъл да бъде министър-председател на кабинет, съставен от протестните партии „Демократична България“, „Има такъв народ“ и „Изправи се! Мутри вън!“.
  „Има такъв народ“ трябва да потърсят съгласие за реформи, ако някой трябва да прави компромиси за реформи, това са ИТН. Те са без алтернатива за решаването на този проблем. Аз имам съмнения, че ще се справят, но хората ще им възложат тази задача“, каза в предаването Иван Костов. Той посочи, че има хора, които могат да направят реформи в сектора на сигурността, и даде за пример проф. Николай Радулов от ИТН, който бе секретар на МВР в неговото правителство, и ген. Атанас Атанасов от ДСБ, който пък беше шеф на НСлС по времето на Костов.

  А честито!

 10. Този път адмирации Веселина, че най накрая обърна категорично палеца си надолу. Браво!
  И най-важният директен въпрос си изтървала( въпреки, че се чете между редовете – чувства ли се предател?
  И един вторичен/човешки – как заспива изобщо?!
  Поздр.

 11. След като се разбра, че Тошо е Кохари, след горе-долу 30 години ще се разбере, че и Радев и Боко са Кохари. Пък вие се чудете и се майте.

 12. Веселинке, ти не го смачка Чорапа, ти просто го настъпи и го разтри .
  Следващата стъпка е да бъде наврян в задника на Мустафата .

  1. Глупак! Какво да видя от снимките?? Ти лице виждаш ли?? Някой лице вижда ли?? На Боко снимка му напаравиха докато спи и шкафчето му пълно със злато и евра от по 500 Е номинал, и никой нищо не каза.Сега от Недялковия сайт, който дори компютъра ми трудно го зарежда защото и той се ГНУСИ, та от този порно сайт ми изкарваш някакви размазани снимки на незнаен плешив педофил и твърдиш че е Радев?? Кой австралопитек ще ви повярва?Много сте прости ей……..Иво Христов направи грешка.Дебилите сте 95% в тази скапана кочина.

 13. Що е чест и доблест той не знай, тъй като е чужда (янки) марионетка .
  Той е срам за българското офицерство, голяма част от което се е превърнало в сервилен слугинаж !
  За това нямаме армия, армия каквато имахме .

 14. Тук всичко е само едни обществени пари за крадене по всички направления и в колосални мащаби и Козяк.
  Друго няма – детайли и нюанси.

 15. Прекрасен тест за интелигентността и достойнството на един Президент ???!!!. Ако няма гузна съвест може и да отговори сам ,без да му подсказват !

 16. БГ-дебилите още не са разбрали, че старата хунта беше сменена с нова каза:

  Настоящата ситуация в подмандатната USA-територия може да се обобщи така: стани да седна!
  Боко Тиквата е неприятен тип, но Муньо „Шпаклата“ Гадев е още по-неприятен!
  Още през 2016г. като видях Монито Паси(от когото Господ да ни спаси) цъфнал в щаба на Мунчо, и се отказах да отида да гласувам.Нещата веднага ми се изясниха.
  Жалко само за младежите от протестите, дето на Бою милицията им отпори гьона от бой на протестите миналата година.Много жалко за излъганите надежди на хората от протестите.Муньо вдигна юмруче, нави шишовете и се покри като пръдня в гащи.И остави глупаците да подскачат като маймуни по площадите и да се бият едни други.Глупаците му повярваха и в крайна сметка останаха излъгани.
  „Триморието“ пък беше една от мегаизлагациите на Муньо.Насред пандемията, когато всичко живо се беше изпокрило, той като нов месец цъфна франко Естония, откъде със силен шут още от аерогарата го върнаха обратно.Никой не му е искал такова поведение, но той реши, че трябва да е „по-голям турчин и от ходжата“.Вследствие на което стана за смях!
  Друга голяма Мунчова излагация е с тия неговите двама капути – Узунов и Копринков.
  Копринков изпълнява същата функция като Цв.Цв. при Боко Тиквата.Той е сивият кардинал на Муньо, пък и той самия е физкултурник по образование като Цвинокио.
  Какво да се прави – толкова могат тези двамата даскали по физическо възпитание, толкова им са умствените възможности.
  Нищо чудно и Узунов и Копринков да държат Мунчо с някакви компромати.Публична тайна е, че янките пък го държат здраво за топките с онова срамното видео с двете палави ромски девойки.
  Да не говорим пък за големия автогол, който Мунчо си вкара с другаря патРАШКОВ, лакомо зинал с уста да глътне де що недвижим имот има останал в подмандатната територия!
  Надежда всяка оставете – нищо няма да се промени в тази кочина!Нещата ще стават дори още по-лоши!
  За скъпотията и за поскъпването на всичко пък направо не ми се говори…
  Ама правилно е казано – на такова овче стадо – такива пастири!

 17. Отдавна съм казал, че Радев е скрита лимонка, която ще бъде задействана от хамериканските му началници в нужния момент. Той ако беше честен човек, нямаше да отиде във ФАЩ да му набиват канчето. Неговата ценностна система щеше да е несъвместима с ценностната система на американските престъпници. Обикновен интересчия, както са всички кандидати за шефове на колониалната администрация след следващите избори. Няма човек, който да се е отъркал в американците и да е останал чист, както няма как да пуснеш някой в един 200-годишен кенеф, и да го извадиш чист.

 18. Браво за въпросите,трябва и към царя на чалгата да има такива въпроси. Готви се да вземе властта,и се радва на невиждан медиен комфорт, и никой нищо не знае за политиката му.

 19. То ще си покаже само след около две седмици. Тогава ще се види кой е боклука – Веси Томова или тези дето я плюят. Аз за сега се въздържам от коментар. “ Поживимо- увидимо.“ Не е кой знае колко далече 11 юли.Нали.

 20. Аз пък се питам какво още правя тука,ами не фащам пътя към Сомалия ?!

  Аз ,специфичните гени в ДНК стадото ми ги изклах всичките ,щото бяха предатели.
  Отидоха курбан.
  Само една ниандерталска хромозома ме мъчи още ,ама ше я изловя и нея,ако не я хванат първо хомоеректусите,де…

  Някъде може да има ,,Дълбоки държави“,ама България винаги си е била ,,Мътна държава“.

  Изкуствения интелект ми подсказва ,че Хаим Боаз не е далеч…

  Цял ден се чудя ,дали съвременната колониална робия не беше билета за гастарбайтерския театър ?!
  Бял човек в бяла държава не работи,да не е луд ?!
  Седи и чака бял човек от черна държава да му свърши работата,щото вече няма негри…
  Черните държави с бели хора са най-изгодни за тая далавера…

  Пилците се броят наесен,агнетата на Гергьовден,а балъците на избори…

  Венсеремос.

 21. Не съм така дълбоко в нещата, както Томова, но като,, бивш,, военен следя действията на,, тримореца,, откакто бе,, подаден,, в ръцете на Нинова. Мнението ми за него, и не само моето е на сто процента съвпадение с това на Томова. За мен това е сто на сто пълно предателство спрямо хилядите повярвали му.Лошото е, че в БСП има много негови хипнотизирани следовници, главно щото е издигнат от тази партия. ЛИЧНО аз, не вярвам да има отговори на въпросите.

  1. Радвам се че има будни хора които виждат истинското лице на НАТОВСКАТА ПОДЛОГА И ПРЕДАТЕЛ НА РОД И РОДИНА лицето румен радев….а тези които го защитават са в будна кома!

 22. Правителството което нареди нещото румен радев е със съпорта на НОВИЯ ЕВРО-АТЛАНТИК ДАНГАЛАКА,който използва думи като „алюзия“,“еквилибрирам“,“оксиморон“ и прочее….този дълбоко комплексиран човек,си мисли че като използва такива думи….и вече е интилигентен,образован….супер комлексар,със супер беден речник на изразяване….ЛИЦЕТО СЛАВИ ТРИФОНОВ….,единия е той и сектата му ИТН….другите са неофашистите либерали,РОДИНОПРОДАЖНИЦИ Дай България с иванов,гнома атанасов…..и другите са с женския вариант на гангстера борисов-шърфънтийката МАЯ…и хаджигенов,дончева,бабикян….всички без изключение американски мекерета…необичащи РОД И РОДИНА!!!

 23. Очевидно е, че Румен Радев работи в посока съставяне на правителство между ГЕРБ и ДБ, с подкрепата на Херо. Естествено всичко това си има цена…

 24. Това лице трябва да бъде изчегъртано от власт. Много е опасен за България: зависим, страхлив,
  обичлив за жени и пари, арогантен и без чест и съвест.

 25. Доблест, чест, почтеност, чувство за срам, чувство за вина, отговорност, съзнание лицето Радев няма.То има наглост, демагогия, злоба, омраза,мания за величие, низост, подлост, жажда за власт.
  То е Проклятието на. България.
  И все повече разумни хора го проумяват.И ако не се трогнат от друго, то поне от обвиненията на съпругата на загиналия пилот ще заговори съвестта им и на президентските избори няма да гласуват за Проклятието.
  За него ще гласуват само нищожества като самия него.
  Отваряйте очите на говедата за същността на Льотчика!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *