« Върни се назад Публикувано на 15.06.2022 / 9:28

ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ НИ НАКИСНА В ТОВА ПОЛИТИЧЕСКО БЛАТО!

Странна амнезия е обзела мозъчните онанисти, които сутрин, обед и вечер бълбукат по телевизора, разнасяйки тежката миризма на сероводород, която се носи от българското политическо блато.

Как на един не му се скърши езика да каже ясно, че в това блато ни накисна президентът Румен Радев, правейки се на умряла лисица за двойното гражданство на Кирил Петков. Румен Радев е човекът, който шест месеца въртя и сука, докато нагласи харвардските ментърджии на върха на властта.

Той, и никой друг, е отговорен за тъпотиите, натворени от неговите служебни правителства, сложили началото на хаоса и разтурянето на държавността с политически действия, които по конституция не са тяхна работа. Но за него и хрантутниците на промяната конституцията е белетристика, както се видя от решението на Конституционния съд.

И сега има наглостта да обвинява собствените си творения за дивотиите, които вършат. Чудни думи имаше великата ми баба за такива – тенеке сурат!

Ще кажа пак – президента Радев набута България в това политическо блато, пренебрегвайки Конституцията и без никакво съмнение задоволявайки комплексарските си щения за власт.

Петьо Блъсков

в. Труд

Бележка на Веселина Томова: От първия миг на обявяване от Румен Радев на служебното му правителство /и първо, и второ/, АФЕРА категорично заяви и предупреди, че Простото Киро, Асенчо и цялата им компания са измамници и за тях цялата отговорност носи президентът Румен Радев, заедно с менторката му Херо Мустафа.

Предупредихме и как Радев ще легитимира тези мошеници – през ПП и ще наложи на власт тези измамници и национални предатели. Радев продължава позорно и срамно да се прави, че няма нищо общо с ЛИЧНАТА СИ ОТГОВОРНОСТ за тези идиоти! И не намери мъжество дори да се извини за безумните си ходове на народа, вместо рецитира заучена тъпотия след тъпотия.

Оттук нататък, който подкепя генерал Маринкин, след всичко което се случва в България, благодарение на „далновидните“ му действия, е национален предател, точно такъв, какъвто е и Радев.

«