« Върни се назад Публикувано на 15.06.2021 / 8:37

ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ ИЗБРА ПЪТЯТ НА БОРИСОВ! КОГАТО СИ ПОВЯРВАШ, ЧЕ МОЖЕ ДА ПРОДАВАШ КРАСТАВИЦИ НА КРАСТАВИЧАРИ. ТИ, ЗАКЪДЕТО СИ ТРЪГНАЛ, РАДЕВ, НЕ БЪДИ ДЪРВЕН ФИЛОСОФ, ЗАЩОТО ВЕЧЕ ИЗГЛЕЖДАШ ТЪПО!

Президентът Радев избра пътят на Борисов! Очаквано за мен.

Ако сте прочели в живота си повече от десет книги, неминуемо сте стигнали до знанието, че „жертвата“ най-често се превръща в палача си.

Лично аз нямам никакви съмнения, че другарят Радев не е стигнал до десет значими книги в собствения си живот, защото професията му е била такава – да чете техническа документация за експлоатация на руски самолети. Освен това в „городока“ където живеят в началото и до края пилотите, времето и битието преминава като в кибуц и интелектуалните възходи на който и да бил член са напълно обречени. Това се отнася и за всички пилоти на военни самолети по света – достойни като хора, но обречени на пълна и непрогледна посредственост. За съжаление.

Искам все пак да припомня с горното на Радев, че никак не е добре да се изгубва по лична воля във времето и пространството, защото повечето от очите, които го наблюдават са прочели със сигурност повече от него. Това не е голям грях, но прави лошо впечатление, когато си повярваш, че може да продаваш краставици на краставичари.

Ти закъдето си тръгнал Радев, почти всички вече се връщаме оттам –  събуди се, момче!

И махни Пламен Узунов – не бъди дървен философ, защото вече изглеждаш тъпо.

Николай Марков

«