« Върни се назад Публикувано на 12.07.2021 / 15:52

ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ Е АКТИВЕН УЧАСТНИК В ЦИРКА, КОЙТО НИ СЕ РАЗИГРАВА. ТОВА НЕ БИВА ДА СЕ ЗАБРАВЯ!

Само да вметна, че президентът Радев е активен участник в цирка, който ни се разиграва в момента. Това не трябва да се забравя.

Постига синергия със стратегическия дневен ред на САЩ. Трифонов е задкулисна инсталация на Херо Мустафа, Пеевски-Доган и Румен Радев.

Не виждам каква промяна е това.

Явор Дачков

Бележка на Веселина Томова:

Коментар на „Свой“ от форума:

„Томова, с извинение ще кажа, че заяждането с Радев ми идваше много, но сега шапка ви свалям. За съжаление на всички, излязохте права.“

С Румен Радев не съм се заяждала, напротив – от първия миг громях безхарактерността му в началото на мандата, безличието, после лъжите, лицемерието и фалша, когато излъга много хора с уж „новия проект“, който готвеше, отвратителното бездушие към същите тези хора, когато американците го натиснаха и се сви като страхлива мишка и предаде същите тези хора, когато след първото си служебно правителство, което върна Борисов на власт, с второто сътвори безобразни кадрови безумия, благодарение на Пламен Узунов и Николай Копринков, от които е очевадно е зависим, когато нагло, арогантно и демонстративно надупи цялото си правителство, себе си и всички про „негови“ „протестни“ партии на американския посланик Херо Мустафа.

Това не е заяждане. Това е истината и е принципната ми позиция, която никога не съм крила без значение, че си давам сметка, че развалям овчедушния възторг по илюзията за този човек, когото все още припознават като читав. Все повече хора обаче проглеждат що за тип е. Включително и с това, че умишлено разцепи партията, която го доведе за ръчичка за да го направи това, което е. Включително и с това, което имаме като Слави. Прав е Дачков. Нищо от това не бива да се забравя.

«