Публикувано на 12.07.2021 / 15:52

ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ Е АКТИВЕН УЧАСТНИК В ЦИРКА, КОЙТО НИ СЕ РАЗИГРАВА. ТОВА НЕ БИВА ДА СЕ ЗАБРАВЯ!

Само да вметна, че президентът Радев е активен участник в цирка, който ни се разиграва в момента. Това не трябва да се забравя.

Постига синергия със стратегическия дневен ред на САЩ. Трифонов е задкулисна инсталация на Херо Мустафа, Пеевски-Доган и Румен Радев.

Не виждам каква промяна е това.

Явор Дачков

Бележка на Веселина Томова:

Коментар на „Свой“ от форума:

„Томова, с извинение ще кажа, че заяждането с Радев ми идваше много, но сега шапка ви свалям. За съжаление на всички, излязохте права.“

С Румен Радев не съм се заяждала, напротив – от първия миг громях безхарактерността му в началото на мандата, безличието, после лъжите, лицемерието и фалша, когато излъга много хора с уж „новия проект“, който готвеше, отвратителното бездушие към същите тези хора, когато американците го натиснаха и се сви като страхлива мишка и предаде същите тези хора, когато след първото си служебно правителство, което върна Борисов на власт, с второто сътвори безобразни кадрови безумия, благодарение на Пламен Узунов и Николай Копринков, от които е очевадно е зависим, когато нагло, арогантно и демонстративно надупи цялото си правителство, себе си и всички про „негови“ „протестни“ партии на американския посланик Херо Мустафа.

Това не е заяждане. Това е истината и е принципната ми позиция, която никога не съм крила без значение, че си давам сметка, че развалям овчедушния възторг по илюзията за този човек, когото все още припознават като читав. Все повече хора обаче проглеждат що за тип е. Включително и с това, че умишлено разцепи партията, която го доведе за ръчичка за да го направи това, което е. Включително и с това, което имаме като Слави. Прав е Дачков. Нищо от това не бива да се забравя.

Коментари 14 за
“ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ Е АКТИВЕН УЧАСТНИК В ЦИРКА, КОЙТО НИ СЕ РАЗИГРАВА. ТОВА НЕ БИВА ДА СЕ ЗАБРАВЯ!”

 1. Абе какво става че всички са луднали по тоя дебил Учиндолският Селянин. Той е на интелектуалното ниво на Винету от СИК

 2. Хунтата на Зелените чорапи сменя Хунтата на Мутро-милиционерите

 3. Ех ,Томова ,Томова ако не беше трагично положението щеше да е смешно !Като чета коментарите сега ,направо ме свива корема от смях !Същите дето до вчера се мазнеха и величаеха слафчо с надеждата ,че ще ги удери около софрата ,сега като слафчо им го наби в 7/8 такт и им каза,че в негови влак за по големи боклуци от него няма място се озъбиха !!Голям кеф !Майчето ,Гномчето,Пинокио ,Танечка ,Минетков,Хаджигенчов как само слафчо им намаза ските !!!!Голям кеф !Ха сега да видим кой пръв ще го налапа на слафчо ,че мераклиите са много !!НОООООООООО ,в името на майка България ще го лапат ,ще гласуват дет се вика с овръщение ,но ще подкрепят !!Хахахахахаха !

 4. Съжалявам, че използвах думата заяждане, но бързах. Все едно. Не е нужно да обяснявате. Аз познавам Радев от Военната академия. Учихме там по едно и също време. Веднъж се заговорихме пред корпуса и аз го попитах травиални неща- от къде е, семеен ли е, деца и т. н. и още помня, как ми отговори в смисъл- аз трябва кариера да правя, другото после. Та така. Не съм наивник, но някак ми се искаше да има поне един свестен. Лека вечер.

 5. Прави сте, Адмирации искам и аз от първа ръка да ги РАЗОБЛИЧАВАМ

 6. Казват, че историята се повтаряла два пъти: първо като трагедия, а после като фарс. За голямо съжаление българската история сега се повтаря като още по-голяма трагедия!
  Виждайки ситуацията в момента и това, което става в България за всичките тези 32 години „демокрация“, се сещам за думите на българския писател Антон Страшимиров от времената на Белия фашистки терор през 1923 година: „Клаха народа си, както турчин не го е клал“.
  Тези думи на Страшимиров и днес са валидни и в сила – колят своя народ не в прекия, а в преносния смисъл на думата, но ефектът е същия. Чрез глад, мизерия, бедност, ниски доходи, безработица, галопиращи цени, отчаяние, всеобщо опростачване, оглупяване и оскотяване, беззакония и безчинства, корупция, липса на достъп до адекватно образование и медицинско обслужване, срината икономика, селско стопанство, образование, наука и какво ли още не. Най-бързо измиращата и изчезваща нация в света, като зад нас са останали редица африкански държави, където от десетилетия бушуват епидемии от СПИН и всякакви възможни болести! Всички последни места и класации – това е днешното място на съвременна България.
  Искам да попитам самозабравилите се и безумно лакоми за власт и пари български политици: вие хора ли сте въобще??Или животни? Даже и животни не сте, защото дори животните са много по-човечни от вас. Има толкова много случаи, когато животни проявяват благородство и спасяват човешки животи!
  Що за същества сте вие? Имате ли въобще души, сърца, чест, достойнство? Не се си наядохте, не се ли напихте за всички тези над три десетилетия? Не натрупахте ли достатъчно пари, имоти, имения? Не изпитвате ли срам и неудобство, когато отидете в чужбина саркастично да хихикат зад гърба ви и да ви се подиграват от каква обрулена държава идвате?
  Какво още искате? Вечни и безсмъртни ли сте? И можете ли да вземете с вас вашите богатства на „онзи свят“? Защото дали бедни, дали богати, и мъчители и жертви, кой по-рано, кой по-късно отиваме накрая на едно и също място – на 6 стъпки под земята!
  Ще завърша с думите на Христо Ботев отпреди 150 години: „А пък вий, вий сте идиоти!“

 7. Прав е Дачков. Правa е Веселина Томова.
  Нищо от това не бива да се забравя.

  1. Българският капитализъм се срина.
   Огромните неравенства, които той създаде концентрирайки цялото богатство и власт в държавата в ръцете на една шепа бизнесмени и политици хвърли огромната част от населението в трайна мизерия, а останалите изпрати по пътя на принудителната трудова миграция в чужбина. Десетилетия на десни, про-пазарни политики ни доведоха до сегашния момент, в който България вече не може да поддържа основните си системи. Демографската катастрофа застрашава основите на пенсионната система, като дори екстремното увеличение на възрастта за пенсиониране и поддържането на размера на пенсиите под ръба на бедността не са достатъчни за да поддържат системата работеща. Публичното здравеопазване е в колапс – медицинските специалисти напуснаха страната, болниците са превърнати в чаршия, а лекарите са сведени до жалки търговци. Страната е застрашена от воден режим, след десетилетия безстопанственост и раздаване на публичните блага на частния бизнес. България е на последно място по всички стандарти и класации – най-ниски заплати, най-висока смъртност, най-много доплащане за здраве, най-мръсен въздух, най-голяма бедност. Единственото, което все още крепи настоящия режим в страната е пълната липса на алтернатива.

   1. Парите, ресурсите, са в шепа „бизнесмени“, а маса политици им се умилкват, мазнят и обслужват.
    Тежко и глухо кънтят окови.
    Отвън помагат да ни грабят.
    И аз увирам, че РР май далеч, далеч не е положителния герой умеещ да вдига юмруци, за който се опитва, не веднъж, да ни се представя.
    Тежки зависимости, прикривани с евтини трикове.
    Венсеремос, на БАЧО КОЛЬО, на останалите, И на него разбира се, много здраве..

 8. Както е написал Н. Марков:
  „Какво повече искаме от намкойси Радев, та нали това бяха исканията на протеста, зад който той се скри от едни много сериозни неща свързани със самия него? И заради които неща той е превърнат в поредния мафиотски пудел – джавкащ, но нищо повече. Нали, другарю Радев? – Стиснаха ти топките и сви юмручето в джоба. Като истински офицер-джентълмен“.

 9. Ако един човек е прелюбодец значи е нечестен и за управник не става!

 10. Така до вчера Дачков,взимаше страна между Нинова и Радев(написа че бил прав да постъпи така с корнелия,но все пак…),днеска вдяна за това унижение радев пълната истина….прав е за всичко което пише Дачков,нооо и те бяха на амбразурата да защитават това
  падение(румен радев),когото като чух как говори английски,като мариянката на нфсб лидера валери симеонов,само само и да си мерят НАРЦИСИЗМА И ГОЛЯМОТО ЕГО с бойко патологичния лъжец,как видите ли радев говори английски и то на НАША БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ,този самозабравил се слагач на американците,този еничер и еничеря до него славчо болния също нарцисизъм….са наказание за БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!

 11. Всеки народ е заслужил управниците си. Справка: брой на гласувалите чалгаджии и брой на негласувалите изобщо на последните и предпоследните парламентарни избори. Народе-е-е-е1.

 12. Радев не е в графата „труден за махане“. Сега е времето да се махат друго. ..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *