« Върни се назад Публикувано на 07.03.2010 / 11:10

Президентът Първанов като бог Уран

Питанката е от какво точно се е засегнал президентът. Че не е млад, или че е милиардер. За първото всеки страда, но за второто… Всеки иска да е богат. От прессекретариатът на държавния глава са на друго мнение – искат финансист №1 да докаже думите си или да си ходи.

Вероятно проблемът ще се решава по време на и около приема в Бояна послучай Трети март.

Вариант 1: Дянков отива на банкета, нарежда се на опашката и когато му дойде реда, целува ръка на Първанов и си посипва главата с пепел. Заради Сан Стефано и мирния договор може да му се размине. А може и не, защото преди него руският посланик ще е припомнил на президента, че Дянков не дава пари за АЕЦ – Белене. Да не би пък това да е истинската причина за оставката?…

Вариант 2: Бойко Борисов се възползва от ситуацията и се освобождава от „поразяващата уста” Дянков. На негово място идва Илиян Михов от Сингапур и работата заспива.

Вариант 3: Бойко Борисов се възползва от ситуацията и спретва един хууубав импийчмънт на Първанов. Следват предсрочни избори за президент и нещата поемат в нова посока.

Вариант 4: Борисов и Дянков казват, че президентът преиграва и Първанов подава оставка. Сформира нова партия и обявява курс на въоръжена борба срещу ГЕРБ. Народът го подкрепя, ГЕРБ губи доверие, насрочват се предсрочни избори и Първанов идва на бял кон и като премиер. Ако народът го припознае за Данко, иначе не става…

Вариант 5: Целият скандал е измислен нарочно, за да се отвлече вниманието от „Октопод-2”. Дори и да стигне до най-високите етажи, където ври и кипи от корупция, това ще бъде представено като политическа разправа с опонентите. Нарича се „изпреварващ ход”.

Един-два дни ще е интересно. През това време президентът Първанов ще играе бог Уран, който хвърля многознайковците, заплашващи престола му в подземните бездни. До него Намазида – в ролята Корнелия Нинова, ще повтаря ли повтаря, че Дянков е вреден за държавата и в частност за Булгартабак.

Има и шести вариант, при който от Брюксел и САЩ казват кой точно трябва да си обира крушите. Но за този вариант няма да говорим, да не излезе, че се бъркаме в работите на Зевс.

Вариант 7: Рейтингът на "Шоуто на Иван и Андрей" скача до небесата.

Андрей Райчев и Красимир Гергов взимат мерки. 

Талавизиите купуват нови турски сериали.

www.frognews.bg

«