« Върни се назад Публикувано на 16.03.2023 / 11:47

ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ЛИ? ВИЖТЕ НЕКАДЪРНИТЕ ИДИОТИ НАЗНАЧЕНИ ОТ РАДЕВ!

Славчо ви предлага президентска република. Да видим.

Служебната министърка на финансите, която прилича на ОТК лелка от шивашки цех, е написала ясно и недвусмислено своите констатъции и предложения. Като ги видях, все е дно това са изводи на хлапак в пети клас от помощното училище. И тази лелка е посочена и сложена на този най-висок пост в държавата лично от Радев, не от друг. Явно той не може да види онова, което всички ние виждаме.

Истината е, че Радев не става за нищо. Освен за масажист в селска къпалня, да къпе клиентите с домашен сапун.

Сега си представете една славчова „президентска република“ с президент Слави. А защо да не бъде и самия Радев, когото Слави отдавна облизва само защото има власт, а вече и много пари. Има хора които вечно стоят на колене пред всеки с пари и власт. Така са се родили и явно така искат да умрат. На колене! Пред когото й да е.

Проблемът е, че тази игра на некадърници свърши. Идва смяна на екипажа и процес в който синовете ще съдят бащите си. Това е най-тежкото изпитание, което ни предстои. И в него няма място за аматьори, лигльовци и алчни отрепки.

Време е за мъже, които знаят какво е отговорност, изградили са домове, засадили са дърво и са направили всичко, което трябва за един почтен живот. За всичко останали идва краят на всичко.

Президентска република ли?

Вижте некадърните идиоти назначени от Радев и помислете добре.

Николай Марков

«