« Върни се назад Публикувано на 10.12.2021 / 19:47

ПРЕЕБАХА ЛИ КОРНЕЛА, ИЛИ ТЯ САМА СЕ НАДУПИ. БСП ПОЛУЧИ ОБРАН БОСТАН И ПРИКЛЮЧИ! ОТТУК НАТАТЪК НА ИЗБОРИ НЕ МОЖЕ ДА ВЗЕМЕ И 4 ПРОЦЕНТА

Сега да ви обясним простичко, понеже не сте от „цвета на нацията“ и от „почтените“ на Радев, Радевица, измамници плюс комуняги и демократи в единен строй.

Защо БСП я преебаха джелатски.

Взима УЖ министерството на земеделието чрез бивш мутренски шеф на СИК /Иван Иванов/, забележете набутан лично от Корнелия Нинова.

Всъщност, нищо не взима. Кура му янко.

Защото Агенция по безопасност на храните и Горския Фонд в коалициионното споразумение вече не са в приоритета на министъра на замеделието, а на … министър председателя Кирил Петков. Ще попитате от какъв зор точно това си е писал Кирчо Измамника.

Много просто! Там са големите кинти – в Агенцията по безопасност на храните. Към нея е и … „Златния Гьол“, а Кирчо Остапбендеровеца са му подсказали къде мирише на много пари.

Така екссикаджийския бос се лишава от баш доходоносни пера.

Агенция “Сертифицикационен одит на средствата от европейски земеделски фондове” отива пък към … Асен Василев и Министерството на финансите. Баш голямата лапачка на кинти.

И така на Иван Иванов Сикаджията на практика му остават само животновъдите и зърнарите. А тия зърнари с бентлитата ще го сдъвчат на закуска и пак ще духа супата.

С думи прости – БСП взима един голям к@р, вместо Министерството на земеделието. Обран предварително бостан.

Корнелия Нинова става вицепремиер и министър на икономиката.

Същата унизителна история.

От министерството на икономиката обаче се вадят еврофондовете и ББР, като закриват и ДКК. Едната част от апетитната икономика отива при … Лорер от остапбендеровците, другата при намсия коя вицепремиерка пак от ПП на Радев и Херо.

И Корнела ще „управлява“ някакви държавни предприятия плюс „Терем“, които обаче са затънали до гуша в дългове. И тук – обран бостан.

Така на практика има два варианта – преебаха Корнела /БСП/ или Корнела сама се надупи само и само за да се пише кухо вицепремиер и министър, за да отложи гилотината вътре в партията, която ще и резне тиквата. И да каже – ееее, какво искате сега, договорих ви министри, сега надолу във Властта ще набутаме наши хора…

Да де, ама това не е само катастрофа за БСП, а унизително, позорно фиаско!

БСП приключи окончателно мача с това влизане и то по такъв позорен начин в това още по-позорно правителство. На следващите избори БСП едва ли ще вземе и 4 процента.

Не, че ИТН и ДБ също не приключиха. За остапбендеровците тепърва ще става ясно какви лапачи са необуздани. И как по-бързо и от ИТН ще се насерат.

Позорът на Корнелия Нинова /БСП/ обаче е отвратителен.

Кирчо и Кокорчо на Радев и Херо бързат да консумират властта и кинтите. От бързане и от невчасовост, както и  от некадърност, отсега ще се нанижат на мина след мина. Първата ще дойде от Брюксел, защото заради алчността си Кирчо да вземе Агенцията по храните късат веригата, която Брюксел е определил като максима „от обора до масата“ /т.е. от всичко свързано с добив на земята до храната, която стига до масата/, когато дава кинти. И докато бившият сикаджийски бос Иван Иванов лапа мухите, Кирчовци вече търчат и тъчат „каквото сте давали на Боко, сега идва към нас“. Докато Брюксел не изпищи и не им удари балтията.

Изобщо – такъв карабатак, който се е задал, рядко ще имаме шанса да наблюдаваме като трилър.

Много къс ще е обаче филма.

И после кой откъде е. И завинаги вън от политическата сцена.

Веселина Томова

«