« Върни се назад Публикувано на 28.05.2021 / 21:05

ПРЕД ПОГЛЕДА НА БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛИ АМЕРИКАНСКИ ВОЙНИЦИ ИЗВЪРШВАТ УЧЕНИЯ В БЪЛГАРСКИ ЗАВОДИ! СРАМ МЕ Е ОТ ГЪЗОМИЙНИЧЕСТВОТО И ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ПРЕД КРАВАРИТЕ!

МЕКО РОБСТВО

Днес американски войници нахлуха в българско предприятие. Учение било! Явно се учат как да убиват на другата страна на планетата и нещо не мога да се сетя какви интереси имат в други континенти. А гъзомийничеството на българските политици, под благите погледи на които се извършва това престъпление срещу България, вече не ме учудва. Какво да ме учудва, когато всяко едно българско правителство последните три десетилетия, беше определяно и съгласувано на Козяк!

Всъщност днес отново сме роби. Да, нямаме видими вериги, робството е меко на пръв поглед, но нямаме повече права в собствената си държава, отколкото крепостни селяни в Османската империя. Краварите определят управлението ни, определят ценностите ни, определят историята ни, определят какво да учат децата ни, посочват кои техни врагове да изгоним или арестуваме в нашата /или по-скоро вече тяхната/ държава.

Няма български политици, които да са участвали във властта без съгласието на Козяк. Уж протестърските партии, а и казионните такива, се изредиха да се договарят при Мустафата. А краварката имаше наглостта дори да се натресе в министерствата и в НАП, да си нагледа как се управлява американската колония.

И най-мерзкото и отвратително нещо е българската армия. Български офицери, които служат не на България, а на тези, които им плащат с постове и/или пари!

Пред погледа на български генерали американски войници извършват учения в български заводи и те не намират нищо нередно в това! Редом с българското знаме се вее европейското и те пак не намират нищо нередно. Кълнат се в евроджендърските ценности и за тях службата е просто занятие, а не чест и служене на България!  Понякога се чудя какво ли биха казали великите български офицери като ген. Вазов, полк. Дрангов и други за вас!!!

Мен лично ме е срам! Защото народът ни не заслужава подобна колониална зависимост – без битки, без съпротива, само с предателството на българските политици……

Елена Гунчева

«