« Върни се назад Публикувано на 07.02.2024 / 19:58

ПРЕД МЕН СЕ ОПЛАКАХА НА РУМЕН РАДЕВ ЗА ПОИСКАН РЕКЕТ! КОПРИНКОВ ПРЕДУПРЕДИ ПОСОЧЕНИЯ ЗА КОРУПЦИОНЕР!

На 04.02.2024 АФЕРА публикува:

„ПО ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“ – КОГАТО ПРЕЗИДЕНТЪТ СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО „КАПО ДИ ТУТИ КАПИ“. ПРИПОМНЯМ ФАКТИ, С ИМЕНА, СЪБИТИЯ И ДАТИ, ОТ КОИТО ПРЕЗИДЕНТЪТ БЯГА, МАКАР ЧЕ НЯМА КЪДЕ ДА ИЗБЯГА! ДВЕ СРЕЩИ ПРИ РУМЕН РАДЕВ И ДИМИТЪР СТОЯНОВ – ЗА РЕКЕТ ОТ 10% ОТ СУМА ЗА РЕМОНТ НА ПЪТЕН УЧАСТЪК! СЛЕД СРЕЩАТА КОПРИНКОВ Е УВЕДОМЕН И ТОЙ ПРЕДУПРЕЖДАВА ИСКАЩИЯ РЕКЕТ

Пред Ивелин Николов застава и авторът с лицето си, за да разкаже истината!

В интервюто Тодор Стоянов потвърждава и поредицата разследвания на АФЕРА за „пътя на копринката“ за кадруване на ВиК холдинга от Копринков.

Пред мен се оплакаха на Радев за ПОИСКАН РЕКЕТ! КОПРИНКОВ ПРЕДУПРЕДИ посочения за корупционер!

Преди две години и половина двама представители на строителна фирма два пъти ходят в президентството, за да се оплачат от един зам. министър в служебния кабинет, който по думите им е поискал 10% рекет. Първата среща е на 27.09.2021г. при главния секретар на президента Румен Радев – Димитър Стоянов. Втората среща е на 29.09.2021г. при самия Радев, в присъствието и на Димитър Стоянов.

Резултатът е, че след срещата при Радев, въпросният зам.-министър в МРРБ е уведомен от Николай Копринков.

За тези събития в ИнтервюТО за Ивелин Николов проговаря Тодор Стоянов – от 2003г. до 05.08.2022г. е директор на дирекция Държавна собственост в МРРБ. За кратко е и зам.-министър на регионалното развитие.

Стоянов е свидетел на тези срещи, защото лично води бизмесмените.

Стоянов е изхвърлен от министерството след спор с Копринков?

Президентският съветник пред очите му е раздавал CV-та за назначения във ВиК дружества. Копринков е кадрувал и в МРРБ?

Стоянов лично предупреждава президента за дейността на съветника му, след като е помолен от тогавашния министър Виолета Комитова.

Вижте разказа му!

Има ли „Път на Копринката“? Свидетелите проговарят!

«