« Върни се назад Публикувано на 26.12.2014 / 8:59

ПРЕДУПРЕДИХМЕ МВР, ЧЕ БОГ ВИДИ, ЗИЛ С 15 ПОЛИЦАИ СЕ ОБЪРНА, ЕДИН ЗАГИНАЛ

Светлазар ЛазаровСлед като главният секретар на МВР Светослав Лазаров и вътрешният министър Веселин Вучков превърнаха Бъдни вечер в трескаво пиар- комюнике с меко казано неадекватни, да не кажем мерзки, блябосвания по аферата „Сертов”, предупредихме, че Бог види. За съжаление, знакът дойде бързо и тежък пътен инцидент беляза МВР. Около 0.30 часа тази нощ в близост до с. Горно Ябълково ЗИЛ-131, превозващ служители на МВР, участващи в специализираната полицейска операция на българо-турската граница, се преобърнал в дере.

Инцидентът е в зоната на отговорност на ГПУ Средец, в района на 136 гранична пирамида. На място са изпратени екипи на Спешна помощ, полиция и ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“. В камиона са пътували 15 служители. По данни към момента, шофьорът е останал затиснат в кабината часове наред. До тази сутрин той все още стои под обърнатия камион и е затиснат, съобщи пред Нова телевизия зам.-директорът на Гранична полиция Милен Пенев, пише БГНЕС, а малко по-късно стана ясно, че е загинал, както съобщава БЛИЦ. Другите 14 пострадали полицаи са транспортирани в бургаската болница с различни травми. Един е със счупен крак, друг със счупена ръка. Причините за пътнотранспортното произшествие се изясняват.
„В района на инцидента са министър Веселин Вучков, главният секретар на МВР Светлозар Лазаров и директорът на ГД „Гранична полиция“ Захарин Пенов. Очаква се брифинг в 9 часа в сградата на РДГП-Елхово.”, съобщават от МВР.

Смирение, МВР – Цветанов&Лазаров&Вучков, смирение. Превърнахте МВР в пиарно упражнение, за сметка на тихия професионализъм. И ако не знаете какво е смирение, четете, четете, но не само „Винету“, защото смирение не означава примирение.
Afera.bg

«