Публикувано на 09.02.2021 / 17:17

ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ДА ИЗВЛЕЧЕТЕ СТВОЛОВИ КЛЕТКИ ОТ МАРЕШКИ? ЩЕ ТРЯБВА БОЙКО ДА ГИ ПРЕНАСЯ С БУС НА КРЕНВИРШИ „ЛЕКИ“, А СТАЛИЙСКИ ДА ГО УПРАВЛЯВА

По повод началото на предизборната кампания Марешки бил сложил билбордове из цялата страна, съобщават медиите.

То, че е просто избирането на прости хора в парламента, просто е, но само с билбордове не става.

Нужна е и харизма, д-р Енчев!

Представяте ли си да извлечете стволови клетки от Марешки? Ще трябва Бойко да ги пренася с бус на кренвирши “Леки”. А Сталийски да го управлява. За да не се вмиришат. На естествена парвенюшка тъпота.

Ех, тоя Марешки! Тоз добре поддържан травестит. Ще ми липсва…

Васил Петев

Коментари 5 за
“ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ДА ИЗВЛЕЧЕТЕ СТВОЛОВИ КЛЕТКИ ОТ МАРЕШКИ? ЩЕ ТРЯБВА БОЙКО ДА ГИ ПРЕНАСЯ С БУС НА КРЕНВИРШИ „ЛЕКИ“, А СТАЛИЙСКИ ДА ГО УПРАВЛЯВА”

 1. Този на снимката е Марешки, но двамата с Тулупа реват на умряло за хуй Магарешки и търсят формули и коалиции, които да им го гарантират!

 2. Бус на „Леки“, не става .

  А Магарешките бодили ?
  Тук си трябва цял самосвал 40 тонен Волво !

  Това Говедо хрупа бодилите, като Магаре–шки !

 3. ДНК е опасна работа !
  Е на,при мене избиха една чукча,двама индианци и няколко рептила …
  Бахмааму,му се вика на тая работа !

 4. А представяте ли си Марешки да е регистриран, а „Мутри, вън!“-не заради „нарушение на добрите нрави“. „Според говорителя на комисията Димитър Димитров „името е много необичайно“. Пред БНР той каза, че не е сигурен дали то отговаря на критериите за „добри нрави“. Въпросът обаче тепърва ще бъде обсъждан и за да се вземе решение за регистрация или отказ, са необходими две трети от гласовете в ЦИК“

  „За какви „добри нрави“ става дума в държава, превзета от срамна безнравственост? И да, посоченото име за регистрация е необичайно, и да, не е в тон с „добрите нрави“, но то е 100% в тон с истината – държавата се превърна в мутренска държава. Нямам предвид само Мутрата и бандата Му, а фактът, че на всяка крачка в държавата се разпореждат мутри, а институциите са се превърнали в обслужващи мутрите звена. Нещо повече – мутрите и ибриците им директно управляват институциите. По-лошо от това е само фактът, че народецът е останал без защита пред престъпността; поне да имаше по един пищов на 10 човека, а то нищо. Макар че, честно казано, този народец дори да имаше средства да се защити генерално от държавния бандитизъм, нямаше да ги използва, а щеше да ги хариже на мъчителите си!“ ( „Дневник“)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *