Публикувано на 09.04.2021 / 15:45

ПРЕДСКАЗАНИЯТА НА ДЯДО ВЛАЙЧО СЕ СБЪДВАТ: „ЩЕ ИМА ЧИСТЕНЕ. МНОЗИНА НЕ ПРИЕМАТ БОГА И ЩЕ ПАТЯТ. АМА, КАЗВАМ ВИ, ДО БОЛКА ЩЕ ТЕГЛЯТ.“

ПРЕДСКАЗАНИЯТА НА ДЯДО ВЛАЙЧО СЕ СБЪДВАТ…?

„Ще има чистене… И за нищо на света няма да бъде онова, което хората се надяват и очакват. То е нещо, което човешкият род още не е виждал, не е чувал и дори не е подозирал за него. Това върховно „пречистване на души“ ще стане чрез силата на Природата“

***

“ Вие няма да повярвате, но ще дойде време, когато мъжете ще носят обици и ще си слагат забрадки и ленти на косите. Те ще започнат да приличат на жени, а жените – на мъже. Светът ще се побърква. Но няма как – и това ще трябва да се изживее… Затуй ви казвам: ако е потребно да се мине през ада, вие продължавайте да вървите, без ни за миг да спирате.“

***

“ Абе, тоя наш български народ е доста твърдоглав. Мнозина не приемат Бога и ще патят. Ама, казвам ви, до болка ще теглят.“

Дядо Влайчо

===

Вехлиджан Ахмедова

Коментари 8 за
“ПРЕДСКАЗАНИЯТА НА ДЯДО ВЛАЙЧО СЕ СБЪДВАТ: „ЩЕ ИМА ЧИСТЕНЕ. МНОЗИНА НЕ ПРИЕМАТ БОГА И ЩЕ ПАТЯТ. АМА, КАЗВАМ ВИ, ДО БОЛКА ЩЕ ТЕГЛЯТ.“”

 1. Наивници , бедна ви е фантазията и не можете да си представите на какви простотии и глупости са способни старите и новите така наречени политици! Никой не мисли за държавата и за нормалните хора.
  Толкова могат ,
  Това е България , това са българите !
  Няма на кого да се сърдите.

 2. Уважаема Вехлиджан Ахмедова,
  ПОЗДРАВЛВНИЯ за това, че ни припомнихте неща, който бяхме забравили!
  Преди колко години са казани, а колко са актуални!
  Да сте жива и здрава!

 3. писано ноември 2019г. копирано от сайт издадено март 2020 каза:

  САЩ. Политическата криза в страната ще се задълбочи, и то съществено. Но ще достигне своя връх точно през 2020. Много е странно да чета аналитици, които настояват, че изборът на Тръмп за втори срок е практически предрешен. От гледна точка на астрологията всичко е точно наобратно. Кризата единствено ще продължи да нараства до психиатрична фаза. Тази страна вече премина точката си на необратимост. Сега въпросът е само в конкретните последствия. Като цяло САЩ ще губят световното си влияние през цялата година.

  Европа. Всъщност, единният Запад никога не е съществувал. Просто от десетилетия имаше необходимост от такъв мит и популярно идеологическо заклинание. Кърпеха го и го реанимираха като Франкенщайн, в ущърб на всяко приличие и здрав разум. Но през 2019-та тези опити ще бъдат прекратени официално.

  А през следващите две години този процес ще се превърне в публичен факт. „Единният Запад“, като политическа реалност, напълно ще престане да съществува в следващите 3 години, което ще бъде съвсем забележимо покрай фрагментирането на Европа.

  А също – ще достигне своя максимум тенденцията, която правилно прогнозирах още преди 10 (вече цели десет, боже мой!) години – превръщането на всички водещи либерални демокрации в нов формат с доминиране на десни партии, привърженици на силната държава, изолационисти, консерватори и техни подобни, дори радикали.

  Границата на Водолей. Политика и свят (26.11.2019)
  Нека напомня, че за астролозите предишната Въздушна Голяма мутация (XII-XIV век) не премина никак скучно. На нея дължим най-голямата в историята на човечеството пандемия на Черната смърт през 1346-1348 години. Историците и медиците все още спорят и не са стигнали до общо мнение за причините за това явление, неговата природа и необикновена вирулентност (болестотворната сила на даден микроорганиъм, способноста на бактерии, вируси и др. да предизвикват заболяване – б.пр.).

  Но говорим за друго – астролозите от XIV век еднозначно и недвусмислено свързвали Чумата с малката мутация (1345) във Водолей, както ще бъде и сега. Разбира се, днес медицината е на съвсем друго ниво, а и Марс с неговата склонност да прави въздуха „зъл“, както тогава са считали, не участва в подобни мутации; началото на Голямата мутация не се предшества и от парад на планетите, както е било през 1182 година

  Но пък населението на земята е вече с десетки пъти в повече, а и устойчивостта към антибиотици, както на хората, така и на вирусите, става все по-голямо, което прави лекарите безпомощни. Новата тенденция е ясна.

  Затова и прогнозата е такава – в следващите две десетилетия ще се появят масови вирусни заболявания от нов тип, устойчиви на лечение. Те ще бъдат много заразни по респираторен (въздушно-капков) начин. Аз не смятам, и моля да не ми бъде приписвано такова нещо, че те ще са толкова смъртоносни, както някогашната Чума, или епидемията от испански в началото на XX век. Но ще се осмеля да предположа, че ни предстои да станем свидетели на модата на респираторните маски.

 4. Сега ше си кръщавам внучето X 12 W.

  Тоз Мъск що не дойде на Четвърти километър да го запозная с бай Айншайн.

  Щом децата могат да избират пола си,аз що да не мога да избирам в коя посока да си копая тунела ?

  Искам да се оженя за бързия влак София-Варна,може ли ?

  Татуирани отгоре до долу баби с пиърсинги ще дундуркат безполови внучета …

  Венсеремос.

 5. Тежките времена раждат силни хора.
  Силните хора раждат лесни времена.
  Лесните времена раждат слаби хора.
  Слабите хора раждат трудни времена.

  Чингиз Хан

 6. Поразително! „Ако трябва да се мине през ада, продължавайте да вървите“…ние днес това и правим. Без да спираме. Мъдър и нечовешки прозорлив е бил дядо Влайчо, видял преди десетилетия побъркания днес свят. И пречистването на душите. И приемането на Бог. Поразително!

  1. Господ Бог забравил е ТОЙ и за това с него, с „Началника“ се гаври .
   А попове търговци в храмата към БЕЗБОЖНИКА на опашка се редят !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *