Публикувано на 26.06.2020 / 11:38

ПРЕДИ 2 ДНИ „АФЕРА“ ОСВЕТИ УДАРА СРЕЩУ ГДБОП. ГЕШЕВ КЪМ БОРИСОВ: „АКО ОЩЕ ВЕДНЪЖ МИ ЗВЪННЕШ, ЩЕ ТИ СЕ ЗАВИЕ СВЯТ!“ ГОТВЕТЕ СЕ ЗА ЗЕМЕТРЪС В БЛИЗКИТЕ ДНИ! ПРОЕКТА „БОРИСОВ“ ПРИКЛЮЧВА!

ПРЕДИ 2 ДНИ „АФЕРА“ ОГЛАСИ УДАРА СРЕЩУ ГДБОП. ГЕШЕВ КЪМ БОРИСОВ: „АКО ОЩЕ ВЕДkЪЖ МИ ЗНЪННЕШ, ЩЕ ТИ СЕ ЗАВИЕ СВЯТ!“ ГОТВЕТЕ ДЕ ЗЕМЕТРЪС ТЕЗИ ДНИ! ПРОЕКТА „БОРИСОВ“ ПРИКЛЮЧВА!На 24.06.2020 АФЕРА написа:

ПРЕДСТОИ ЛИ АКЦИЯ „НА КОЛЕНЕ! ТИ СИ АБСОЛЮТЕН ПРЕСТЪПНИК!“?!

В публикацията изнесохме влизане на прокурори в ГДБОП, паниката на Ивайло Спиридонов, който звъни на Бойко Борисов и какво отвръща Гешев на Борисов след като Борисов го търси.

26 юни 2020, днес:

Шефът на отдел „Наркотици“ Цветан Панков и началникът на сектор „Борба с разпространението“ Кирил Ванков са задържаните служители от ГДБОП с подкуп.“

Началник на отдел за противодействие на наркотрафика в ГДБОП е задържан снощи след получен подкуп. Задържан е и началник на сектора в същата дирекция и един служител на МВР. Това обяви на извънреден брифинг главният прокурор Иван Гешев. По думите му, тримата са с 24-часова мярка за задържане. „Действията започнаха след 17 часа вечерта. Продължават претърсванията на множество обекти и жилища. Става въпрос за организирана престъпна група, занимаваща се с подкупи и упражняване на логистика, помощ, чадър върху дейността на ОПГ, занимаващи се с наркотрафик и разпространение на наркотици не само в България“, обясни той. Двама висши служители на ГДБОП арестувани за подкуп! „Тези длъжностни лица са най-висшите лица, за противодействие на наркоразпространение и хората за контакт с нашите чуждестранни партньори. Към момента има добри резултати, които се надявам Специализираната прокуратура съвместно с да представи пред българските граждани. Прокуратурата и МВР са и ще продължават да са безкомпромисни към всякакви случаи на престъпление, независимо от кого са извършени“, подчерта Гешев.  „Не правим разлика кой нарушава закона и от коя институция е. Грозно е да оказваш съдействие за решаване на проблеми на наркогрупи, да предаваш доверието на своите партньори в  международен аспект. Пострадалите са български граждани, които страдат от този вид престъпност, нашите деца, които са бъдещето на България.Работата на прокуратурата е да бъдем безкомпромисни към всеки, който извършва престъпления или нарушения“, посочи главният прокурор.“

Що е рекла „АФЕРА“, все е вярно!

ГДБОП е „преторианската гвардия“ на Борисов, а шефът на ГДБОП е лична капия на Бойко Борисов.

Вчера президентът привика шефовете на спец.служби. В НАТО вече записите и снимките на Бойко Борисов, публикувани в АФЕРА, са проверени и са факт!

Гответе се ЗЕМЕТРЪС В БЛИЗКИТЕ ДНИ!

ПРОЕКТА „БОРИСОВ“ ПРИКЛЮЧВА!

Afera.bg

 

Коментари 51 за
“ПРЕДИ 2 ДНИ „АФЕРА“ ОСВЕТИ УДАРА СРЕЩУ ГДБОП. ГЕШЕВ КЪМ БОРИСОВ: „АКО ОЩЕ ВЕДНЪЖ МИ ЗВЪННЕШ, ЩЕ ТИ СЕ ЗАВИЕ СВЯТ!“ ГОТВЕТЕ СЕ ЗА ЗЕМЕТРЪС В БЛИЗКИТЕ ДНИ! ПРОЕКТА „БОРИСОВ“ ПРИКЛЮЧВА!”

 1. В подкрепа на написаното по-горе от „Афера“, че „проектът борисов“ приключва, вчера Цв. Василев заяви, че също очаква много лоши новини за властта. Според него е очевидно кой управлява държавата – организирана престъпна група, в която влизат Пеевски, Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев. Банкерът направи скандално разкритие, че преди 6 г. Пеевски и Борисов изпратили в Белград посредници, обещаващи 3-годишна условна присъда, ако се върна в България. Дори премиерът лично телефонирал, че стои зад това предложение и го одобрява. Преди срещата Василев бил принуден да се съблече за да видят пратениците от София, че няма записващи устройства по тялото. Той съобщи още, че в най-скоро време ще бъде разкрита цялата истина за „онези“ над 200 милиона, за които прокуратурата твърдеше, че са изнесени в чували от банката. Преди няколко дни от световноизвестно британско издание заявили пред него, че в много държави има мафия, но в България мафията си има държава. С това определение те започнали интервюто, което показвало представата на света за актуалното положение у нас.

  1. Забравяте за „Пещерняците“ и гравитиращия „С болниците“! След белнейски се покриват…

 2. Няма правосъдие! Има бизнес в съд и прокуратура!Тотален и безскруполен бизнес!Няма съдия и прокурор,който е само на заплата! Едни са нагли,други са супер нагли и алчни!

 3. Някак си не мога да си обясня как Петю Еврото ще държи спец прокуратурата, ще ударят Божков (според свидетелството на Илия Златанов) и Гешев някак си ще се реши да го разследва. Според тая история излиза, че той му е едва ли не шеф на Гешев. И какво значи, че като изберат Гешев всичко ще си дойде на мястото ?

 4. Явно каскета усеща накъде духа вятъра и гледа да си опече работата, за да не му духнат под опашката ……………. мале в ква държава живеем, плашИм се

 5. ето сега се вижда колко сме подли. Ако бехме скочили на другия ден след като цар Дървояд направи Борето Гейнеръл, Боре нямаше така да затъне.
  И още повече ако народът беше скочил да подкрепи Гешето и да застанем донего, зад него и с него. Геше щеше да отвърти с два три процеса тиквата на Боре и тогава когато стана флавен Прокурор Боре щеше да получи по-малко наказание защотот по-малки золуми щеше да на цвака. И са? Боре трижди по-виновен,Геше бая закъснял, но поне ги подкопа и Убаа Варна ще мета в морето ККК, КриминалноКорумпираниКаркомани.

  И те днеска Боре щеше да излезне от затворо и Геше немаше да му отвива/завива главата за да му се отвивал/завивал света.
  Леле, са ме фанъ шубето. На онази снимка голто тяло е завито, но с незавита глава. А в криммовите глави се завиват га сцената има починали от смърт чрез умиране… леле Вендетата, Венедета, Венета РенатиДомати, Инджовката иде

 6. Този началник на отдел за борба с наркотиците от колко време е покровителствал една ОПГ?? И в ГДБОП, където са специалисти полицаи, никой не е забелязал. Това не може да бъде, освен ако всички там са некадърници. Другият вариант е, че който трябва е знаел, а които не е трябвало да знаят са си траяли.
  Сега началникът е разкрит. Това ме навежда на следната мисъл
  !. той/те са взели за себе си повече, отколкото им е разрешено.
  2. протекцията спрямо тях е от лице, което трябва да бъде ударено.
  Аз досега не съм чул да има осъден митничар или полицай, въпреки многото арести. Ако бъдат съдени, те ще се разприказват и ще кажат на кого по-нагоре са давали.
  Затова следствието се върдаля с години, докато изтече давностният срок. Ако не съм прав, моля дайте ми пример с осъден ефективно за корупция митничар или полицай.

  1. Толкова хора Ви обясняваха г-н Стефан,че в България няма корупция,а усещане за корупция ли беше,мирис на корупция ли беше… Ние сме правова държава и за усещане и миризми никой не се осъжда. Включително и много размирисаните не се безпокоят по никакъв начин.

 7. Това, че главата на ББ е на дръвника е ясно. Въпрос на време е да бъде отрязана. Огромният въпрос е кой идва след това.

 8. Куклата Борисов до сега го манипулираха от два конеца ….Политическия от САЩ и икономическия от Меркел – в която пък е мушната ръчичката на американски кукловод ……. Тези дни вече много силно стана противостоянието по линия САЩ-Германия …. Явно Немците са решили да скъсат Канцлеракта и обявят пълен суверенитет …. Тогава и Колониялните кукли като Бойко ще бъдат заменени … Все пак България все още е в ЕС и се издържа изцяло от него . Това означава, че Немците ще поискат да се сменят американските кукли и да се заменят с верни , некомпрометирани хора …. Предполагам, че точно такива процеси протичат у нас …. И така ще е докато Цар Путин не реши, че е време да се сложи ред И на Балканите … И според мен съвсем скоро ще удари по масата !

  1. Цар Путин не е нищо повече от звезда за местна консумация. Оказва се, че и на местно ниво, реалните му проценти са около 22%. Русия е бившо „величие“ (дори и тогава е била празен казан) и все още й се иска да е такова. Помпа мускули и дотам. Нито решава нещо, нито нещо зависи от тях. Виж, в БГ бсе още имат влияние. Ама то при положение, че всеки трети е фен на рашка-машка и тъгова по 1968…

 9. Както каза в прав текст една от най-уважаваните жени на България- г-жа Инджова,тече гангстерска война.
  Не съм голям разбирач и анализатор,но ми се струва,че намеса отвън няма да има и всичко ще се реши в България. Не е сигурно,че този път Борисов ще получи подкрепа отвън,защото твърде много се размириса и е коментиран с насмешка и презрение в много европейски страни.Там устата на журналистите не може лесно да бъде затворена,а след като веднъж е привлякъл вниманието,надали ще бъде забравен толкова скоро. Позорът със записа и снимките е скандал,който не може да бъде потушен лесно и бързо,както става в България. Аз не помня друг държавник в Европа да е предизвикал такава реакция,защото лъсна грозната,отвратителната истина.
  Властта е в ръцете на ББ,но ясно е очертан вторият властови център и има индикации,че той не действа в синхрон с Борисов. Дали не са истина слуховете,че Гешев не е избор на ББ,а на Пеевски и Доган,към които твърдо е прикрепен и Горанов. Няма значение, че Гешев засега не атакува директно ББ. Нещо се пече зад кулисите и все ще излезе на бял свят.
  Чудя се,къде е Божков в тези игри-че е противник на ББ и няма намерение да се договаря е ясно. А какви са отношенията с Доган и Пеевски ? Той дали е самостоятелен играч,а ако е така, на каква реална подкрепа може да разчита ? Дали и с кого може да се обедини ?

  1. Илюзия е, че в т.н. западен свят журналистите са свободни. Докато в БГ Бай Ганьо мачка с цървула си то там „моделирането“ на общественото мнение е през кадифена ръкавица. Фактът, че издънките на Борисов бяха осветени в международната преса означава, че той е загубил подкрепа от решаващи елементи и дните му са преброени. Но какво идва после? Интелигентен и възпитан премиер, но изпълняващ същите повели на кръгът #Кой. Изцяло легализиране и осветляване на редица бизнеси, но запазване на скритите им собственици. Продължаване на антибългарската политика макар и в много по-мек вариант. Иначе е много лесно да се дадат курбан няколко човека с цел удовлетворяване на чувството за мъст на масите, както това сториха фашистите след ВСВ предавайки няколко от своите на Нюрнбергския процес.

   1. Може и да сте прав,колега,но с една корекция-при нас никак не е лесно да се „даде курбан“ някой от хунтата-всички са недосегаеми. И признавам,че искам да ги видя подредени с белезниците и да се зарадвам най-после,че отвратителните муцуни отиват там,където им е мястото.Това на първо време. А – и конфискация на всичко до стотинка,разбира се.

    1. Най-лошото е, че конфискацията от нас ще бъде трудна, а по-скоро невъзможна, защото всичко е изнесено зад граница. Около 200 млрд. евро според по-запознати от мен източници. Лицата към които трупаме омраза (вкл. и аз) са само едни актьори в театъра на друг.

   2. „След ВСВ фашистите предадоха няколко от своите на Нюрнбергският Процес.“ Другите фашисти бяха прехвърлени през океана в САЩ да създадат Атомната Бомба и американската икономика.

    1. Близо 4 000 висши фашистки функционери емигрират, но не само в САЩ. Цел са Южна Америка (Аржентина, Парагвай и др.), Близкия изток (най-вече Иран и Турция), други Европейски страни (Испания, Норвегия и др.). Колкото до прехвърлянето на учени в САЩ – и двете големи сили победителки имат аналогични проекти за прехвърляне на активи и научно-технически потенциал от Германия. Въпреки всички недостатъци на фашизма не може да се отрече, че в началото на ВСВ, Германия е най-напредналата технически държава в света! Не случайно основите на цялата лунна програма на НАСА са поставени от Вернер фон Браун.

 10. Предстои да се проведе операция – „скъсване на опашката“ от Гущера. Ще случи това, което става на всеки 10г. в зайчарника. Количествените натрупвания в сметките на отбор А водят до качествени изменения в начина на управление на страната. Целите и хората стоящи в сянка обаче, са едни и същи.

 11. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

  Не се оставяйте да Ви водят за носа, за някакви си 5 000 лв подкуп.
  Гешев е бухалка на определен кръг.
  И този кръг иска да е с по-голям радиус на влияние.

 12. Как наскоро ги награждавах а днес ги задържат! Много просто. Бачкат за Младен Маринов и само шум и нищо! Младен държи каналите и който плаща се пази лично от брат му! другите са за пандиза и дела!

 13. Всички герберасти в Белене. Да копат основите на централата! Искам да съм им комендант.

 14. Да се чудиш и да се маеш ,кого по-напред да вкараш в затвора в тая държава…

 15. Свалянето на баце, ЕДНО НА РЪКА,е ,вярно може да повлече крак,от особено значение е да бъде забранен ГЕРБ и обявен за престъпна организация.След това е лесно,веднъж бъдат ли заклеймени пред света,свършено е с тяхната наредба.

 16. Проектът „БОРИСОВ“ няма да приключи само с физическото отстраняване на лицето Бойко! Ще приключи след изритването на всички негови метастази от позициите, на които паразитират.
  Какво правим обаче със сганта която се настани в държавната администрация и чака новия „капо ди тутти капи“?

 17. Не се радвайте преждевременно! Мистър Волуяк все още изпълнява поръчки, просто тези не е ясно отвън ли идват, отвътре ли. Мафиотска разправа в стил „Осемте джуджета“. а къде е Снежанка? Ааа, сетих се – тя е маскирана като Шехерезада.

 18. Скоро ще въведа пълна карантина за да не ми влязат наведнъж двата големи кура-Еврокура и БГ Кура.
  Деси Танева прави свирки по магистралите, а Боилчо ще работи като осветител в Хасковския театър.
  Влади Горанов чете „Кама Сутра“ за да зарадва пандизчиите.
  В БарЦелона всичко е ОК. На Борислава изпратих едно чекмедженце с парички за да си направи пластика на лицето.
  КИНТИТЕ ОТПУСНАТИ ОТ ЕС ЗА КОВИТО са на сигурно място, за което дори Делянчо и Баба Менда не знаят.
  Херо ми обеща да ме скрие в САЩ.
  Само на вас ще кажа, че от една седмица започнах да се изтървам…

 19. САМО ПИТАМ:
  1)КАКВО СТАНА С УБАВАТА ДЕСИ ТАНЕВА?
  2)КАКВО СТАНА С БОИЛА НА ХАН АСПАРУХ – БОИЛ БАНОВ?
  3)КАКВО СТАНА С БАРСЕЛОНСКАТА АФЕРА?
  4)КАКВО СТАНА С ОГРАДАТА ПО ГРАНИЦАТА?
  5)КЪДЕ СА КИНТИТЕ ОТПУСНАТИ ОТ ЕС ЗА КОВИТО?
  МОГА ДА ПРОДЪЛЖАВАМ АМА МЕ МЪРЗИ.ИЗВОДЪТ Е ,ЧЕ НАШЕНСКАТА ПРОСТОТИЯ ,Г-ЖА ТОМОВА ,НЕ МОГАТ ДА Я ИЗЛЕКУВАТ ОТ ЧУЖБИНА – НАПРОТИВ СТИМУЛИРАТ Я…..ЗА ПОСЛЕДНА СПРАВКА ПИТАЙТЕ ХЕРО М. И ХАНС ЗАЙДЕЛ
  КОЙ РАЗБРАЛ – РАЗБРАЛ .АРЕ.

  1. KAK SA KUPENI.,,malkoto uchilishte,,v Bistrica.apartamentite po Sofija i Bruxel na GJUBRETO/PR,na BOKO..HONORARITE I…

 20. Няма нищо да стане! афера.бг е сама сред вълци. Всички т.н. национални телевизионни канали, къде грубянската, къде по-мазнишката – 24 часа в денонощието се стараят да спасяват медиино, потъващият кораб на Бойко Борисов и както винаги ще успеят! Народа ни стана най-инертния в Европа и в света, без да броим някои африкански държави.
  Пропагандата така е позиционирала антикомунизма в главите на българите, че като се каже, че бойко Борисов не трябва да има алтернатива, защото ще дойдат на власт комунистите, огромната част от народа блокира от страх и са готови да го търпят, каквото и да прави, защото комунистите им се виждат мног по-страшни от това което слушат ежедневно за тях!
  А, на държавните лидери от ЕС и другите не им пука, колко и как Бойко Борисов печели от властта си в България, щом пази и техните интереси у нас! Те, ще се правят на ни чули, ни видяли!

  1. Не говорете от името на хората. Такова нещо, Герб да използват всички институции срещу хората, които са срещу тях не е имало до сега. Толко прости и нагли министри също не е имало. Съсипаха всичко.

 21. A Bulgarian MEP has demanded an investigation following the emergence of an audio recording of a man who sounds like the country’s prime minister, Boïko Borissov, vowing to “burn” her.

  Elena Yoncheva, a former journalist who has been engaged in a campaign to expose government corruption, said the public prosecutor needed to scrutinise the seven-minute recording, which has been heard by more than a million Bulgarians since it was posted anonymously on YouTube and other social media.

  Borissov has questioned the authenticity of the tape, which was seemingly recorded in April, by variously suggesting it is “deep fake”, the work of an impersonator and an accumulation of edited clips. He said he would not request an investigation because there was no such thing as bad publicity.

  Advertisement
  Bulgaria is the most corrupt country in the EU, according to Transparency International, and also the poorest of the 27 member states.

  Borissov, who was previously a bodyguard to Bulgaria’s communist leader Todor Zhivkov, has been prime minister for more than 10 years, during which his centre-right government has faced a series of corruption scandals.

  Most recently, Borissov himself had to deny allegations of involvement in international money laundering after the Spanish newspaper El Periodico reported that Catalan police were investigating him over claims first aired by Yoncheva.

  In the recording, which was leaked on 12 June, a man who sounds like Borissov is heard discussing party and government business before suggesting he is willing to sacrifice his economics minister, Alexander Manolev, over a recent scandal involving misappropriated EU funds if he can “burn Elena Yoncheva”. Manolev was later charged on suspicion of using EU funds to build himself a mansion.

  The recording emerged shortly before photographs were sent to media outlets of Borissov asleep with a gun on his bedside table and a drawer full of cash and gold.

  He has conceded that the photo of him sleeping in the prime minister’s residence could be real, but suggested that the image of the money had been superimposed. He has also accused Bulgaria’s president, Rumen Radev, a political rival, of using a drone to take pictures of him. “He has crossed the line,” Borissov said. Radev has dismissed the accusation as fantasy.

  Yoncheva, a member of the Bulgarian Socialist party which supports the president, said Bulgaria’s prosecutor’s office should investigate the tape and photographs, but she was not confident that such an investigation would be thorough.

  The tape was made before elections to the European parliament in which Yoncheva was standing.

  Some Bulgarian media have implicated Yoncheva in the scandal on the basis that a former boyfriend’s father legally received EU funds from the same programme that has led to the charges against a government minister, among others.

  Yoncheva said: “I didn’t know him. And I was a journalist at the time so I couldn’t use political influence. But it was during the election campaign for the European parliament, so they tried to use this to defame me.”

  She said the scandal highlighted the poor state of governance in Bulgaria. “I am fearful: when you hear the prime minister saying he is going to burn you, of course I have fears.”

  She added: “The prime minister didn’t have a clear statement after it was broadcast. He did a long press conference. One minute he is saying it is his voice, then that it is an impersonation, then that it is edited. I believe it is important to have the Bulgarian prosecutor’s office investigate this recording.

  “We hear on the tape talk about destroying political opponents during the campaign for the European parliament and mentioning my name as someone who should be burned. The voice, probably of the Bulgarian prime minister, says he will smash the owner of a company. I want to smash his face. The problem is that it is not about me or one company, but the problem is how this country is governed.”

  1. ПРЕВОД НА БЪЛГАРСКИ С ПОМОЩТА НА GOOGLE:
   Български евродепутат поиска разследване след появата на аудиозапис на мъж, който звучи като премиерът на страната Бойко Борисов, обещавайки да я „изгори“. Елена Йончева, бивша журналистка, която е участвала в кампания за разкриване на корупция в правителството, заяви, че държавният обвинител трябва да проучи седемминутния запис, който е чут от повече от милион българи, тъй като е публикуван анонимно в YouTube и други социална медия. Борисов постави под въпрос автентичността на лентата, която на пръв поглед беше записана през април, като по различен начин предполага, че е „дълбока фалшификация“, работа на безличен и натрупване на редактирани клипове. Той каза, че няма да иска разследване, тъй като няма такова нещо като лоша публичност. реклама България е най-корумпираната държава в ЕС, според Transparency International, а също и най-бедната от 27-те държави-членки. Борисов, който преди беше бодигард на комунистическия лидер на България Тодор Живков, беше министър-председател повече от 10 години, през които правителственото му правителство се изправи пред поредица от корупционни скандали. Съвсем наскоро самият Борисов трябваше да отрече обвиненията за участие в международно пране на пари, след като испанският вестник El Periodico съобщи, че каталунската полиция го разследва заради твърдения, първоначално изпратени от Йончева. В записа, който изтече на 12 юни, се чува човек, който звучи като Борисов, който обсъжда партийния и правителствения бизнес, преди да предположи, че е готов да пожертва министъра на икономиката си Александър Манолев заради неотдавнашен скандал, свързан с неправомерно присвоени еврофондове, ако може “ изгори Елена Йончева ”. По-късно Манолев беше обвинен по подозрение, че използва средства от ЕС, за да си построи имение. Записът се появи малко преди снимките да бъдат изпратени до медиите на Борисов, заспал с пистолет на нощното шкафче и чекмедже, пълно с пари и злато. Той призна, че снимката на него, който спи в резиденцията на премиера, може да бъде истинска, но предположи, че изображението на парите е било наслагвано. Той обвини и президента на България Румен Радев, политически конкурент, че е използвал дрон, за да го снима. „Той е преминал линията“, каза Борисов. Радев отхвърли обвинението като фантазия. Йончева, член на Българската социалистическа партия, която подкрепя президента, заяви, че прокуратурата на България трябва да разследва лентата и снимките, но не е уверена, че такова разследване ще бъде задълбочено. Лентата е направена преди избори за Европейски парламент, в които стояла Йончева. Някои български медии замесиха Йончева в скандала на базата на това, че бащата на бившето гадже законно е получил средства от ЕС по същата програма, което доведе до обвинения срещу правителствен министър, наред с други. Йончева каза: „Не го познавах. И по това време бях журналист, така че не можех да използвам политическо влияние. Но това беше по време на предизборната кампания за Европейския парламент, така че те се опитаха да го използват, за да ме оклеветят. “ Тя каза, че скандалът подчерта лошото състояние на управление в България. „Страхувам се: когато чуеш премиера да казва, че той ще те изгори, разбира се, имам страхове.“ Тя добави: „Премиерът нямаше ясно изявление след излъчването му. Той направи дълга пресконференция. Една минута той казва, че това е неговият глас, после, че това е представяне, после че е редактиран. Считам, че е важно българската прокуратура да разследва този запис. „Чуваме в лентата да говори за унищожаване на политически опоненти по време на кампанията за Европейския парламент и споменаването на името ми като някой, който трябва да бъде изгорен. Гласът, вероятно на българския премиер, казва, че ще разбие собственика на компания. Искам да му разбия лицето. Проблемът е, че не става въпрос за мен или една компания, а проблемът е как се управлява тази страна. „

 22. Въпреки, че вероятността е 1 на 13 983 816 ( в България е още по-малка;-) да се уцели щестица, много повече хора пуснаха фиш вместо бюлетина, защото им се струва по-реалистично…

 23. КОЛОНИАЛНОТО ОСВОБОЖДЕНИЕ е проблем на МЕСТНОТО ТУЗЕМНО НАСЕЛЕНИЕ…

 24. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

  Борисов си отива рано или късно.
  Кого обаче ще сложат на негово място.
  Щото, мислите американската посланичка случайно се държа свръх неадекватно с оная песничка?
  Печелене на време, търсене на подходящия доносник за замяна на Борисов.
  Предупреждение към Нинова да не проявява самоинициатива.
  Не ми е спокойно, не, нещата не трябва да се ръководят отвън.
  Гешев няма да играе сам, инструкциите са отвън.

  1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

   Макар че може и на всичко това да се гледа на гангстерска война, както струва ми се Ренета Инджова го коментира.
   За някакви 5 000лв подкуп, извинете, пет хиляди са им джобни.
   По-скоро на повод мирише, на подставяне, не че са всичките са хрисими, но не е сериозно,за 5 000 лв толкова шум.

   1. Присъединяваме се!
    Никак не е спокойно в държавицата ни, защото е … прекрасна!

    🙂

 25. Началник на отдел за противодействие на наркотрафика в ГДБОП е задържан снощи след получен подкуп. Задържан е и началник на сектора в същата дирекция и един служител на МВР.
  В България няма КОРУПЦИЯ а само УСЕЩАНЕТО за НЕЯ …само не казват дали това УСЕЩАНЕ е като с 200 да ти го турят…или бавно …но с вазелин…то и еването си е УСЕЩАНЕ но зависи от КОЯ страна си …по точно…ИЗНАСИЛВАНЕ…
  или е…МИРИС…мирис на гнило …на БЛАТО…
  а защо е така…управляващите имали КОРОНА и имат симптомите на БЕЗвкусие и загуба на ОБОНЯНИЕТО…
  САМО УСЕЩАНЕТО…
  ДИВИТЕ НЕРЕЗИ имат ДЕБЕЛА КОЖА И ЧЕТИНА…само БРОНЕКЕ…

 26. А дано,че Мутрата иска на всяка цена,да ни вкара в Еврозоната,обещал е на мръсните червени дебелобузковци онези ДИКТАТОРИТЕ-НАШИТЕ КОЛОНИАЛНИ ШЕФОВЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ,които изпиват кръвта на клетия български народ,сега искат да присвоят всичко от Валутния ни Борд(((така каза и Госпожа Ренета Инджова))),мутрата перверзник иска да спаси като за последно кожата си,както се откупи от Американските кравари срещу 2милиарда долара за самолети които ги няма и на хартия,този перверзник борисов,съвсем е обезумял,че не си дава сметка че е е пътник….А относно това че точно Гангсгера Гешев ще ни спаси от най-вредния управник в Българската История,дълбоко се съмнявам,те са от едно котило,биз-бизе….

  1. Боко е за затвора, то е ясно. Но нали знаете, че и той (независимо че е тъп кратун) има план Б? Вероятно ще се изниже като мокра връв в някоя далечна „офшорна зона“ още преди Радев да назначи служебен кабинет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *