Публикувано на 01.09.2021 / 9:15

ПРЕДАТЕЛЯТ. ПЪРВИЯТ ПЪТ ХЕРО МУСТАФА ГО СПРЯ, ВТОРИЯ ПЪТ ГО ПРОБУТВА. И ПАК НЯМА ГРАМ СМЕЛОСТ ДА СЕ ЗАЯВИ, А МИШКУВА ОТЗАД

2020 година. Ранна пролет.

Писала съм го неведнъж. Кръгът около президента Румен Радев започва да гради нов проект. Всички заети с това са напълно наясно, че това е нов политически проект на Радев. Някои от тях са провели срещи с Радев в президенството, в онази стая „на тавана“ – напълно празна, без телефони, дори без столове.

По места са впрегнати различни фигури, които да правят структури, да лобират и да стъкмяват новия проект.

Проектът, разбира се, официално няма как да е на президента, защото той априори е независим, но усилено се работи по него. И той стои зад него. В сянка.

Докато само няколко месеца след това, и след вдигнатия юмрук, изведнъж Румен Радев абдикира. В прекия и преносен смисъл. Предава хората, които до този момент са търчали на терен и дори не намира смисъл да им даде сносно обяснение защо се крие като мишок, и защо проекта е „замразен“.

Повечето от хората работили за него все още се надяват, че през есента на 2020 Радев все пак ще „узрее“ и ще се възползва от златния си шанс да овладее тогавашната огромна избухнала гражданска енергия.

Нищо такова. Протестите ДИРИЖИРАНО се спихват. Умишлено спират. Радев се скрива зад маската на президент. Мачът е нареден, избързва с обявяването и на дата за редовни избори. И пито – платено, кой откъде е.

Американското посолство го стиска за топките и „натовският генерал“ си свива сърмите и предава всички, които са му градили къщичката за „нов проект“.

Нататък служебното му правителство е апотеоз на американското посолство и Херо Мустафа. Американският посланик нагло, демонстративно и показно обикаля и се снима с де що има министър, шеф на агенция и само дето не се селфи и с американските служители, които работят във всяко министерство – поне един задължително!

От първия миг масирано по медиите и телевизиите се лансират „харизматичните“ лица на Кирил Петков, Асен Василев и Румен Спецов /последният го скриват след като става известно, че с бая кинти е завлякъл държавната хазна/. Кирил Петков като един ухилен фанфарон и бледо копие на гениалния измамник Остап Бендер, но пък достатъчно евтин измамник, за да омае българското ехале, не слиза от екраните. Плещи глупости, но е усмихнат по американски „кип смайлинг“ и същото това ехале, което първо доброволно се подложи на измамата на пирамидите, после го измами Костов, Царя и Боко, овчедушно ръкопляска и за пореден път се подмокря от новия „месия“.

Кирил Петков, Асен Василев, Румен Спецов, Николай Денков са абсолютно продуктово позициониране на американското посолство, като соросоидни „десносектанти“, а Радев ги легитимира, защото отдавна се е подложил именно на „десносектантите“, под диктовката на Херо Мустафа, в болестната си амбициозност на всяка цена и с всички начини и средства да докопа нов втори мандат, а и цялата власт чрез новите „юпита“.

Дневният ред на България става дневен ред „в синергия с дневния ред на САЩ“. Глупавата мажоретка на президента Радев – Мая Манолова отива даже още по-далеч като избълва, че „евроатлантизма е родолюбие“.

Впрочем, през цялото това време президентът Румен Радев брутално цепи БСП и работи срещу нея. Чрез Гергов и бутиковите му масони, които по „случайност“ са съветници и на президента. Чрез Кирил Петков и вся остальная.

Корнелия Нинова, която знае всичко това, няма политически ход да го огласи, защото няма как в прав текст от екрана да разкажеш на червените избиратели, влюбени в Радев, как той е долнопробен предател. Вътре в БСП все по-ясно се чува истината, но недостатъчно за да бъде прозряна тя от отдалечените от задкулисието в политиката фенове.

Впрочем, именно Корнелия Нинова довежда за ръчичка Румен Радев на „Позитано“ с остарелите дънчици и за ръчичка с Деси, за да го направи президент. Живелият в „буркан“ обаче години наред льотчик с времето все по-ясно се вписва в поговорката „Пази, Боже, сляпо да прогледа“.

Омразата към Корнелия Нинова от страна на Радевия кръг не е отсега. За някои ще прозвучи странно, но войната стартира още по време на президентските избори, на които Радев е избран за президент. Противно на логиката в последното служебно правителство на Радев не Корнелия Нинова реди министри, а Гергов звъни по телефона на определени фигури и ги пита – „Искаш ли да си министър в служебното правителство?“.

С времето „решетниковия“ Радев /тъпа мълва, пусната за да бъде апликиран Радев като уж „руски“/ показва истинското си лице на абсолютно „американско прокси“, подготвено години преди това да служи вярно на „синергията с дневния ред на САЩ“, защото е болезнено кариеристично обсебен и послушен, когато „американците зоват“.

Сега същият Радев, който миналата година уж „сам“ спря градения от него „нов проект“, а всъщност бе накаран да го спре от Херо Мустафа, пробутва „нов проект“ с американските проксита Кирил Петков и Асен Василев напред. Правят го по американски – нагло, безпардонно, брутално, ползвайки държавния ресурс, пари, медии и влияние, в качеството си на държавни министри.

Радев пък уж в качеството си на президент обикаля страната с държавни пари и охрана и си прави предизборна кампания точно както Бойко Борисов с джипката. И разликата между Хунтата на тиквите и Хунтата на зелените чорапи е никаква.

Херо Мустафа налага „новия проект“. Сега. Миналата година беше рано. Мачът не беше докрай нареден. Включително и с договорките с Боко и Пеевски.

На практика служебното правителство разчисти пътеките на Новите Боковци, които с още по-голяма стръв ще консумират онова, което правеха онези срещу които роптахме и протестирахме.

Зад захаросания пиар /по същата формула както се правеше при Борисов/, който се лее за служебното правителство, истината е абсолютно различна – безобразни кадрови промени в полза на мошеници и измамници, редени от нечистоплътните съветници на Радев, крадене в завидни размери по митници, овладяване на парични потоци в полза на „нашите“.

Радев предаде онези, които го направиха президент първия път. И се крие зад гърбовете на новите американски пластмасови „герои“ – Кирил Петков и Асен Василев, рецитирайки из страната предизборните си лакардии.

Няма смелост и грам да излезе и да каже – да, БСП, предадох ви, така считам за нужно. Да, други, различни от БСП, избиратели, предадох ви, защото мисля, че това е правилния път.

Той мишкува отзад. Където засега го е поставила Херо Мустафа.

Готов е на всичко за втори мандат. Той – президент. „Неговите“ министри овладяват изпълнителната власт и хей, живот, здравей, здравей. Колонията „в синергия с дневния ред на САЩ“ е напълно овладяна. Благодарение на – за пореден път – успаното общество, което у нас припознава всеки мошеник и измамник като нов светия.

Политиката без съмнение е курвенска игра. Предателите обаче никой не ги обича. Само у нас ги превъзнасят. Докато пак след дъжд качулка не прогледнат, че предател не може да те изведе до нищо добро.

Жалко.

Веселина Томова

Коментари 36 за
“ПРЕДАТЕЛЯТ. ПЪРВИЯТ ПЪТ ХЕРО МУСТАФА ГО СПРЯ, ВТОРИЯ ПЪТ ГО ПРОБУТВА. И ПАК НЯМА ГРАМ СМЕЛОСТ ДА СЕ ЗАЯВИ, А МИШКУВА ОТЗАД”

 1. Май няма никаква нужда от избори. Херо Мустафа направо да си назначи премиер и правителство, а стадото ще мърка щастливо. Нови танкове и друго оръжие е пристигнало у нас , за догодина се стягат продължителни учения, ще учим американците как да се бият срещу Русия. “ САЩ докараха танкове и хеликоптери в Ново село“ в-Гласове За догодина са предвидени целогодишни УЧЕНИЯ на наша територия. Оцениха ни Янките територията и робския дух, ще им бъдем много от полза.

 2. Мултаци, мутраци, мевераци и ментаци са в един и същи строй и никакво преобличане не променя тяхната мръсна комунистическа същност. Дипломатите има да си блъскат главите какво става в България, а европейските политически семейства да се чудят в кой сектор да наредят тези породи. За улеснение може да ползват жокер – в криминалния,начело с Бойко Методиев Борисов.хахахахаха.

 3. Депутатът от „Изправи се! Ние идваме“ Николай Хаджигенов поиска незабавно да бъде освободен от длъжност председателят на Софийския градски съд Алексей Трифонов. Причината е, че в сряда журналистката Валя Ахчиева съобщи пред народни представители за проверка на Министерството на правосъдието, която е установила, че Трифонов не е български гражданин. Важните въпроси касаят принципно кой избра Алексей Трифонов. Този състав на ВСС под ръководството на ГЕРБ, Цацаров, Гешев и всички заподозрени“, коментира още Хаджигенов.

 4. Оказва се, че може да се слезе и под равнището на бившия комсомолски активист Плевнелиев. Проклет да е във веквете Никита Хя рущов,който отстрани Вълко Червенков и насади Андрешкото от Правец. Той създаде поколения нравствени и политически проститутки- властитутки. За „краварите“ не бе трудно да ги издирят и използват, Още повече, че те самите бързаха да се самопредложат. Интересно например как Румен Радев на два пъти се оказва в САЩ във техни висши воени учебни заведения.

 5. 28.06.2010
  Двамата първи хора на ГЕРБ и най-рейтинговите ни политици вече са изплатили ипотечните си заеми, теглени заради предизборната кампания на ГЕРБ през 2009 г. Това се разбра от декларациите им, където ипотеките за по 440 000 лева са вече заличени.Пред Сметната палата Бойко Борисов не е декларирал имущество и превозни средства, а само банкови влогове за 14 488 лева. Цветанов, който предишния път обяви шест апартамента – негови и в съсобственост със съпругата си, сега е обявил само влогове за 5140 лева.
  18 Декември 2014
  Българската държава заприлича на финансова пирамида – тегли заеми, за да плаща лихви по стари дългове и да връща борчовете си. Ето и фактите. За месец и половина във властта правителството с мандата на ГЕРБ и с подкрепата на РБ, ПФ и АБВ е изтеглило или договорило 5,308 млрд. лв. нови държавни вътрешни и външни заеми. Няма грешка, информацията може да бъде проверена в сайта на Министерството на финансите. Там са публикувани всички емисии държавни ценни книжа, пуснати до момента на вътрешния пазар, данни за евро- и доларовите облигации, както и всички останали теглени от България и неизплатени до момента външни заеми.Заемите отдавна са любим спорт на премиера
  Тегленето на заеми отдавна се е превърнало във втория любим спорт на премиера след футбола. До този извод може да стигне всеки, който проследи бясното темпо, с което и първото правителство на Борисов е трупало борчове. Ежегодните справки, които Министерството на финансите публикува, показват, че за периода 2010-2013 г. кабинетът му е изтеглил 2,5 пъти повече вътрешни кредити, отколкото всички други правителства взети заедно за времето от началото на 2003 г. до края на 2009 г. За посочените 7 години кабинетите са емитирали ДЦК общо за 1,718 млрд. лв. Докато за четирите години от управлението на първото правителство на Борисов са изтеглени от вътрешния финансов пазар 4,399 млрд. лв.
  Към тази сума трябва да добавим 4 млрд. лв. фискален резерв, който беше профукан от първото правителство на ГЕРБ. А също и 1,7 млрд. лв. резерв на Националната здравноосигурителна каса, които бившият финансов министър Симеон Дянков похарчи, преди да се заеме с преподавателска работа в Москва. Така общо от дългове и от резерва на държавата и на здравната каса кабинетът „Борисов 1“ „усвои“ почти 10 млрд. лв. Ако трябва да сме пунктуални, става дума за 9,799 млрд. лв.

  1. Да ама всичкото това „усвояване“ е законно според прикриватурата и Борисов, Дянков и компания са чисти бели ангелчета……….Честито на овцете, дето ще плащат сметката…….

 6. Г-жо Томова, как бихте коментирали изказването на Иво Христов ето тук:

  https://lupa.bg/news/ivo-hristov-ochakvat-ni-dva-meseca-na-masirana-manipulaciya_135559news.html

  Изглежда, че той атакува индиректно вашата позиция по въпроса.

  Винаги съм считал, че този човек е скрит соросоид и с това си изказване той окончателно го доказа.

 7. Винаги съм „за“ относно Велизарий и се присъединявам към „гласа Ви в пустиня“.
  Ами, Бсп да го издигне, след като не стана депутат от Кърджали! (Мечти, мечти!…)

 8. От ноември 1989г. насам българската политика, икономика, бит, живот и култура се определят от Държавния департамент на САЩ чрез съответния посланик(генерал-губернатор) на САЩ в България.
  Генерал-губернаторът съответно е подпомаган в своята дейност от безбройните желаещи и мераклии в България за щатната и нещатна „длъжност“ измекяр, предател, гъзомийник, нахуйник, ибрикчия и подлога.
  България е единствената държава не в света, ами и в цялата Вселена по брой потенциални предатели и желаещи да бъдат ибрикчии на квадратен милиметър!
  Забележете – не кв.км. или кв.м. а квадратен милиметър?
  Правилно го е казал преди 150 години поетът Петко Славейков: „Не народ, а мърша“.
  Между другото – Муньо Шпаклата трябва да се кандидатира не за втори мандат, а като кандидат Нобелов лауреат по предателство и ибрикчийство.Той няма аналог в света и заслужено ще спечели Нобеловата награда!

 9. Много-о-о вярен анализ. Г-жа Томова в абсолютен синхрон с оценката на Пею Благов от Скандално-“ Румен Радев гради вътрешен Американски проект в България“ Румен Радев показа многократно, че и си призна, че е ИНСТРУМЕНТ на американското влияние в България. Г-жа Томова, отваряте ни насила очите за една крещяща реалност, трепите се ежечасно за да не сме роби, а ние нехаем.

 10. Мерзавец е думата, която най-точно охарактеризира Румен Радев!!! На следващо място е долен подлец…..

 11. Някакъв стар, но учен човек казал, че имало вариант да се спаси едната България в този момент!
  Понеже днес на народа му трябва добра национална СОЦИАЛНА партия!

  Простичко и ясно от реалността.
  Нинова и Радев били едно – дори наследниците им не са тук.
  Как можело да се СКЪСА връзката на старата ни социална БСП с … дуото Нинова/Радев, ами като Лидерката подаде оставка.

  На БСП в тоз момент й трябвало БЛАГ ЧОВЕК,
  който с блага дума и ум да сплоти членовете, за да ПРИВЛЕЧЕ симпатизанти, които от над 1 МИЛИОН станали 360 хиляди.

  И на следващите избори – БСП печели изборите! при условие, че И здравите сили и стари „картали“ подкрепят единни новият председател.

  Така както в Австрия, СТАРИТЕ картали застанали плътно зад младия Себастиан Курц и днес е успешен канцлер провеждащ политика за запазване единство и суверенитет на държавата.
  😉
  БСП имала поне два-трима успешни кметове, вкл. и в смесени райони, които можело да бъде подкрепени за лидер.

  Ноооо, … трябвало здрави „топки“…
  Има ли?
  😉

 12. На мен пък ми е интересно защо г-жа Нинова го наложи за кандидат-президент, след като беше малко популярен и след като най-предпочитана (сред членската маса) беше кандидатурата на проф.Пантев.
  Търся под вола теле? Може би… 🙂

  1. Защото и беше наложено от американците. Радев е американски лакей, готвен години преди това за президент. Кой мислите каза на Борисов да пусне НЕИЗБИРАЕМАТА Цецка Цачева ? Американците, разбира се.

 13. Ако има нещо което дълбоко ненавиждам е НЕБЛАГОДАРНОСТТА,ПРЕДАТЕЛСТВОТО и да се правиш на „луд“,това позорно нещо радев малкия човек с празната душа,мина всякакви граници на допустимата неблагодарност,той и лицата тошко фашиста,гергов,егото трифонов,хлъзгавия христо иванов,шърфънтийката манолова …..ще върнат Българоубиеца борисов на бял кон……
  Но жалкото е,че част от Народа,тоест дебилната маст от Народа,вярват на този предател….който преди години казва „че е готов да умре за Нато“,каква отрепка ниска се оказа тази дребна душа радев….

 14. Данте Алигиери :“Беззаконието се извършва по два начина, или чрез насилие, или чрез измама.“

 15. Крайно време е бачо ви Кольо да си направи една партия от ботове.
  Ни хляб искат,ни вода…

  Венсеремос.

 16. Абсолютен мерзавец е този! И аз съм от гласувалите за него, но октомври ли, ноември ли, ще се поправя. Яко сме в хватката на американците, ама яко. Коментарът на Зевс е много полезен, благодаря за което. Те обаче си наредиха нещата – ИТН пробута машинното гласуване като единствена възможност, Радев на другия ден я узакони. ИТН си изиграха част от ролята още тогава. Със софтуера на машините резултатът ще бъде такъв, какъвто им трябва на краварите.
  Блестящ анализ на Томова!

 17. US посланик пrез 1997 г.: Тук не ни трябват повече от 4 млн. българи?!?
  Българите не ни трябвате повече от 4 милиона.
  Вижте изявлението на тогавашната американска посланичка у нас Ейвис Боулън.
  Годината е 1997 г. – на семинар в Боровец – /потъмнения пасаж в текста/
  Aрхивите са живи и говорят – изводите си правете сами дали тези прогнози вече не се сбъдват… Източник: ОНовини

  1. Като стана дума и за Корнелия Нинова:
   Тома Биков:
   ГЕРБ защити лидерката на БСП Корнелия Нинова от нападките в пленарната зала, които я засипаха заради желанието й да се бърза към актуализация на бюджета в съкратени законови срокове. Повод стана констатацията на лидера на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов, който нарочи социалистите в лицемерие.
   „С колегите от БСП от десетина години сме в доста сериозни конфликти. С госпожа Нинова сме опоненти, даже понякога сме прекалявали в изказванията си, но ще ви кажа нещо в нейна защита, колкото и да звучи лошо.
   Госпожа Нинова не е ходила нито на кино с г-н Борисов, нито му е била министър, нито му е била омбудсман. Може към нея да имаме всякакви отношения, но тя на килимчето не е била за разлика от лидерите на всички останали“, допълни още Тома Биков.

   1. Единственото смислено нещо което съм от Тома Биков,е това негово изказване,слушах Нинова….

 18. Веселина, анализът ти е страхотен!
  Жалко само, че всичко е истина, а още по-лошото е, че „Отнийде взорът надежда не види…“!

 19. Идиот идиото думаше( Радев сам пред огледалото), дали няма да ме застигне съдбата на Дучето, но в обратен ред!

 20. Планът е партията на Радев/Киро Канадеца да бъде обявена на 20.09. след като Нинова върне мандата! Радев публично ще заяви подкрепа за новия политически проект, обявявайки го за реална алтернатива на останалите партии. Изграждането на структурите е възложено на Копринков, който е активно подпомаган в това от Георги Великов, чиято настояща тъща Валентина Танева-Алексова е съветник на Радев по образование и наука!!!!

 21. Анализът на г-жа Томова е перфектен, както винаги досега.
  С допълнение, че до края на 2020 г. президент на САЩ беше Републиканеца мистър Тръмп.
  🙂

  Обективната реалност, фактите показват, че съдбата и БЪДЕЩЕТО на народите и държавите от Източна Европа е в ръцете и умовете на собствените им многоимащи!

  Които многоимащи, станаха такива, благодарение на цялото близо 300 милионно население на Източна Европа, което видя и усети върху себе си „промените“ след падането на „Стената“.
  !
  Ето тук има по-подробно инфо за състоянието на това прекрасно източно-европейско население – то изчезва:

  https://offnews.bg/analizi/naselenieto-na-iztochna-evropa-namaliava-naj-barzo-v-sveta-634482.html

  1. Много ценна Централно-европейска информация е дал г-н Георги Марков, бивш конституционен съдия за известен сайт. Ето какво казва той:

   „В момента текат активни усилия на Сорос и новата американска администрация да се направи един голям неолиберален АНТИруски и ПРОамерикански проект в България.
   Вижда се, че силите на ДеБъ не стигат, че Христо Иванов няма лидерски качества, а и е минал през Бойковото управление…
   Затова се търси партия – близнак на ДеБъ и очевидно, че се залага на тези двама министри..
   Неслучайно и г-н Байдън спомена в своето обръщение посрай инициативата „Три морета“ г-н Петков.
   Това е подсказано на новата американска администрация от … България.

   Да, Сорос е много възрастен, но публично заяви, че отделя 18 МЛРД. долара за развитието на „Отворено общество“ в бившите соцстрани.
   Той в България УСПЯ да изгради една от най-добрите мрежи на неговите НПО-та, като основен спонсор на Демократическата партия в Америка, и всъщност те създадоха партията на Христо Иванов.“
   ……………………..

   И още един акцент по повод казаното от социолога Андрей Райчев, че в Интернет пространството Петков и Василев имат Инициативен комитет с 90 000 души и са готови за влизане в парламента:

   „А това за ИНТЕРНЕТ-ПАРТИИТЕ е много интересно.
   То вече се случи в Унгария!
   Там Сорос успя да направи интернет-партия и тя се казва „Моментум“!

   Мисля обаче, че интернет-партиите са лимитирани.
   В интернет има голям интерес, но като дойдат изборите взимат по 10-11% и прочие..
   …………………………………………….

   Може и да са „лимитирани“ в Европа тези интернет-партии, обаче г-н Марков не е отчел, че според промените в Изборния кодекс в България – легитмния вот на гражданите вече се отчита САМО с МАШИНИ!
   Единствената държава в Европейския съюз, в която като в латиноамериканските се прие да се гласува САМО с машини.

   Ако не им дойде РАЗУМА на нашите „народни представители – главари“, щот нали с главите си управляват цялата държава,
   да ДОПЪЛНЯТ в Изборния кодекс и „легитимен вот и с ХАРТИЕНА бюлетина“ –

   България ще се управлява от КЛУБ по интереси, както вече някои ЧЕСТНИ и истински български анализатори и журналисти отбелязват!
   Приказките, че връщането на хартиените бюлетини ЗАЕДНО с машините, не гарантира честен вот са толкова несъстоятелни, че не ни се коментира – при това видео-мидео и прочие наблюдение и куп наблюдатели….!

   Това зависи от „отровните яйцехвърлячи“, дет оцапаха гръмовно държавните символи и т.н.

 22. Румен Радев освен , че е предател е и мерзавец! Пише го на лицето му! Предаде всички, които през годините са били зад него и са го подкрепяли и той ще го осъзнае на изборите тази есен!!! Факта, че се подигра и с българската Конституция , заради най-голямото недоразумение в политиката и бизнеса Киро Канадеца, ще му коства втория мандат и съответна наказателна отговорност!

 23. Да се каже „Предателят“ е малко, по-добре е НАЦИОНАЛНИЯТ Предател = Американски Лакей №1 в България !

  1. Служител на сектата Севрноантлантическа терористична организация. Долен, безчуствен предател без Родина. Ще гласувам за всяка издънка, но не и за този.

 24. Полезно, това трябва да бъде прочетено от всички. Това е истината! Колкото и да е неприятна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *