« Върни се назад Публикувано на 05.10.2021 / 12:51

ПРЕДАТЕЛЯТ И „МАНИПУЛАЦИЯТА“. КРОШЕТО СРЕЩУ БСП ИЛЮСТРИРА ХАРАКТЕРО-ПАТОЛОГИЧНИТЕ ОСОБЕНОСТИ НА РУМЕН РАДЕВ

От президентската институция излязоха с официална позиция относно тиражирана в публичното пространство информация, че БСП ще бъде изгонена от партийната централа на ”Позитано” 20.

Във връзка с поредната дезинформация, тиражирана в медиите, прессекретариатът на президентската институция уточнява, че твърденията, че БСП ще бъде изгонена от партийната централа са целенасочена манипулация и част от предизборната кампания.“

ИБ на БСП:

Във връзка с казуса за ползване на сградата на „Позитано“20 от БСП, Изпълнителното бюро прие следната позиция:

БСП отстоява принципите за върховенство на закона и правовата държава. Фактите по изнесения в публичното пространство казус са следните:

  1. През 2019 г. НС прие поправки в Закона за политическите партии, съгласно които парламентарно представените партии и тези преминали бариера от 1% на избори се освобождават от заплащане на наем за помещенията, които ползват. (не коментираме дали този закон е добър или лош, той трябва да се спазва).

След обнародването му, БСП продължава да плаща само режиините разходи на сградата, както повелява зъконът.

  1. В разрез с него и най-вече без да сме уведомени, за да можем да защитим правата си, Областният управител на София начислява със задна дата недължими суми за наем и с молба от 21.05.21 г. завежда дело №5646 в СРС.
  2. Отново без да сме уведомени и зад гърба ни областният управител се снадбява с изпълнителен лист за сумата от над 200 000 лева.
  3. За тези действия на областния управител сме информирани от заместник областния управител г-н Софрониев, които веднага след това беше уволнен без мотиви.
  4. Веднага след като разбрахме, с писмо изх. №БСП-901 от 16.09.2021 г. сме информирали областния управител за нашата позиция, приложили сме необходимите документи, доказващи, че не дължим тези суми. До днес нямаме отговор.

При тези факти, за нас остава единствената възможност да си защитим правата по съдебен ред.

Що се отнася до политическата оценка за случилото се:

Подобни кадрови назначения като това на областния управител на София, който не уважава законите на страната, хвърлят сянка върху заявеното от служебния кабинет намерение за прозрачност и законност в решенията и действията му. Те злепоставят правителството и президентската институция.

Бързото и решително отстраняване на такива хора от заеманите постове би довело до утвърждаване авторитета на институциите.

….

Има нещо наистина сбъркано в Румен Радев!

При всяко изнасяне и осветяване на безапелационна истина, „от президенството“ излизат с „позиция“, че е  „манипулация“. Впрочем, така беше и с ОЧЕВАДНОТО ПЛИКЧЕ НА секретаря по въпросите с корупцията на Румен Радев – Пламен Узунов.

Или в „президенството“ работят куп малоумници, които с усърдие и непрестанно от първия му ден като президент, торпилират Румен Радев, или самият Румен Радев е еманацията на фалша и лицемерието – едно рецитира, съвсем друго върши и изповядва.

Всички „оправдания“ изтекли към медиите, че, видите ли, казуса със сградата на „Позитано“ бил наследство или багаж от предишния областен управител, са чист булшит! Или казано на чист български – лайна!

Сегашният областен управител е назначен от служебното правителство на Румен Радев, подобно на куп областни управители, набутани от Пламен Узунов и Николай Копринков, които очевадно торпилират редица градове и резултата от работата на които е … вдигане на процентите на ГЕРБ.

В период, когато стартира предизборната кампания и за президент, и за парламент, в момент, когато Румен Радев ФАЛШИВО И ЛИЦЕМЕРНО, СЛЕД КАТО НАПРАВИ ВСИЧКО КАКВОТО МОЖА ДА РАЗЦЕПИ БСП ПОСРЕДСТВОМ АВЕРИТЕ СИ КИРИЛ ДОБРЕВ И ГЕОРГИ ГЕРГОВ, рецитира как разчитал на „социалистите“, в момент, когато само на кретените му „стратези“ не е ясно, че върви със страховита сила към третото място след балотаж, Румен Радев чрез областния си наемник буквално нанася свирепо кроше на иначе фалшиво провъзгласения от него „партньор“ – БСП.

АФЕРА от месеци пише как Румен Радев разбрица БСП, как не само недоволство тече вътре в БСП от ПРЕДАТЕЛСКИТЕ МУ ДЕЙСТВИЯ, но и че се вихри истинска ВОЙНА.

Политически Корнелия Нинова нямаше ход да насече Румен Радев, както подобава и както заслужава, нито БСП да издигне своя кандидатура, което ако питаха АФЕРА беше най-правилния ход, и БСП изрази официална подкрепа за втори мандат на Румен Радев, въпреки че и на идиотите в тази страна е ясно, че в БСП са отвратени от Румен Радев и действията му срещу БСП /включително и с толерирания от него нов проект „продуктово позициониране“ на Херо Мустафа в „синергия с дневния ред на САЩ“ на остапбендеровите измамници – министри на Радев, които из цялата страна хукнаха да доцепят БСП/.

И в този момент, когато напрежението зад официалните новини и зад камерите е брутално, Румен Радев и „стратезите му“ посредством назначените от него службашки наемници, удрят БСП и то газейки закона!

Защо Радев играе тази нелепо нелогична мръсна игра? Защото е тъп „зелен чорап“? Или защото действа така, както му нареждат американските господари, за които се е вкопчил като кърлеж?

На какво разчита? На десносектантите и остапбендеровците, които отсега се пишат министър председатели и министри?

На Херо Мустафа, която със сигурност, така той си мисли, че му е осигурила летяща писта, като цецен „натовски ЦРУ генерал“?

Извън всеки политически ракурс и анализ, на чисто поведенческо ниво – това, което прави ежедневно Румен Радев с БСП, чийто лидер Корнелия Нинова го доведе за ръчичка със старичките дънки и износената ризка и го направи президент, е илюстрация на характеро-патологични особености.

А именно – злоба, но не спортна злоба, която е задължителна във всяко едно състезание, а ниЗко злобарство, очевадни комплекси, които избиват като разплискано его, готово на всичко и на всяка цена в името на властта и консумирането и.

На всяка цена обикновено значи – да си готов и предател да станеш в името на собственото си его и комфорт, и на болезнените си амбиции.

Впрочем, по БСТВ, телевизията на БСП, преди часове се чу гласът на обикновения избирател на БСП, подкрепен от водещия в телевизията.

В прав текст – чуйте го. Кое не е така?!

И нали се сещате, че подобна позиция в телевизията на БСП не може да се чуе от водещ без доброто на лидера на БСП?!

И е права! ПРАВА Е! Като не може политически и куртоазно да го каже лидерът, ВСЕКИ ДРУГ Е ДЛЪЖЕН ДА КАЖЕ НА ПРЕДАТЕЛЯ, ЧЕ Е ПРЕДАТЕЛ! И ЧЕ ИМЕТО МУ Е РУМЕН РАДЕВ!

Afera.bg

«