Публикувано на 27.05.2022 / 15:40

ПРЕДАТЕЛЮ РАДЕВ, ВЗИМАЙ СИ ИЗМАМНИЦИТЕ И СЕ ОМИТАЙТЕ В АМЕРИКА, ПРОДАЖНИЦИ! ИЗГАВРИХТЕ СЕ С ДЪРЖАВАТА! И Я ДОКАРАХТЕ ДОТАМ – БОКО ДА ИЗГЛЕЖДА КАТО ПРОФЕСОР!

Без коментар!!!

ПРЕДАТЕЛЮ РАДЕВ, ВЗИМАЙ СИ ИЗМАМНИЦИТЕ И СЕ ОМИТАЙТЕ В АМЕРИКА, ПРОДАЖНИЦИ! ИЗГАВРИХТЕ СЕ С ДЪРЖАВАТА! И Я ДОКАРАХТЕ ДОТАМ – БОКО ДА ИЗГЛЕЖДА КАТО ПРОФЕСОР!

Сопи заслужавате! СОПИ!!! И изритване от България!

Afera.bg

Коментари 29 за
“ПРЕДАТЕЛЮ РАДЕВ, ВЗИМАЙ СИ ИЗМАМНИЦИТЕ И СЕ ОМИТАЙТЕ В АМЕРИКА, ПРОДАЖНИЦИ! ИЗГАВРИХТЕ СЕ С ДЪРЖАВАТА! И Я ДОКАРАХТЕ ДОТАМ – БОКО ДА ИЗГЛЕЖДА КАТО ПРОФЕСОР!”

 1. Ококорения педал е изключително противен и нечистоплътен откъм морал!
  Дано поне Културиста го челасти без лубрикант, па нищо, че му прави кефа.

 2. Кирчо и кокорчо се изживяват като глобалисти, хора на света. Къде са те, къде сме ний?.
  Във връзка с тяхното състояние, което господарите им добре познават, са им поставени задачи:
  – да глобализират тъмните балкански субекти, т, е, нас,
  – да предадат РСМ на хиените, които са я наобиколили,
  – да ни натресат еврото и предадат многогодишни БГ ЛЕВ,
  – Да ближат нас.. те ЗАДНИЦИ на англосаксите, ционистите и сатанисти те,
  РАЗПЪВАНЕ, МЕЖДУ 4 КОНЯ, ТОВА ЗАСЛУЖАВАТ ПРЕДАТЕЛИТЕ, ПО СТАР БЪЛГАРСКИ ОБИЧАЙ! ¡!!

 3. Тримата глупаци ще направят така, че наесен бай Хуй да се върне отново във властта. Зорлем изхвърча като тапа от шампанско от властта, а тия идиоти ще го върнат отново. Особено със заемите, които всяка неделя теглят.

 4. След врътките на Кирчо и Кокорчо ,на мен Бибитко ми изглежда не професор,а направо като лауреат на Нобелова награда.Тя,наистина, силно е повлияна от духовната инфлация в света и затова му е по мярка.Как така Зеленски ще го предлагат за Нобелова награда за мир,а нашият клоун да остане на заден план?! Недопустимо е! Ще протестираме!Както се казва в една реклама на умниците от Виваком,за тях цветарката, сладкарката,зарзаватчийката са бизнес великани,а защо да не признаем и Бибитко, който е далеч над нивото на Кирчо и Кокорчо,за академик ,например.За Нобеловата награда ще калесаме Здравето от ПЕН клуба да пише прошение до Нобеловия комитет.Жената има идеи,има и опит…Само дето никой не й обръща внимание!

 5. Не не съм съгласен с Вас уважаема госпожо Томова! Съдържанието на Вашия материал е подвеждащо в часта “ Боко да изглежда като ……“ . Боко е действителен професор защитил дисертационен труд под заглавие “ Разгръщане на противопожарна линия в силно пресечена, гориста местност“. Не е майтап, истина е и Вие криете тази истина от своите читатели. Дума не продумахте и за успехите му във футбола – той, и само той изведе отбора “ Бистришки тигри“ да първите места в националната …..Ь лига. Моля за повече конкретност когато пишете за този титан.

  1. БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ „ТИКВАТА“ Е ЗАВЪРШИЛ ПРОСЛОВУТАТА МИЛИЦИОНЕРСКА ШКОЛА В СИМЕОНОВО СПЕЦИАЛНОСТ „РАЗГРЪЩАНЕ НА ПОЖАРНИКАРСКИ МАРКУЧ И ДЪРЖАНЕ НА ШЛАНГ В ХОРИЗОНТАЛНО ПОЛОЖЕНИЕ“.
   ВПОСЛЕДСТИЕ В ГРУПИРОВКАТА СИК ИЗУЧАВА И ПРИЛАГА УМЕНИЯТА СИ ПО СПЕЦИАЛНОСТТА „ПРОВЕЖДАНЕ НА СИЛОВ РЕКЕТ“.
   В КАЧЕСТВОТО СИ НА МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ 12 ГОДИНИ ПРАКТИКУВАШЕ СПЕЦИАЛНОСТТА „МИЛИЦОНЕРСКИ МАШИНАЦИИ И ПРОВЕЖДАНЕ НА КРУПНИ КРАЖБИ ОТ ПОЗИЦИЯТА НА ВИСОК ДЪРЖАВЕН ПОСТ“.
   Това е истината!

  2. келеш, добави и това Тиквун е гросмайстор по шах и тенис

 6. Тия двамцата са назначени от американците да узурпират цялата власт в страната и да правят еднолични решения заедно с радев,продажния триумвират,под диктовката на херо мустафа.За тях няма народно събрание,няма конституция,закони,не зачитат нищо,въвеждат тирания в най-прекия и уродлив вид.Киро ходил и в Давос,да му връчат поредното комсомолско поръчение как да направи поредните върховни магартии и все в американски интерес.

 7. Очаквано! Кой е Киро Простото? Индивид със слаби (или заличени) ПОЗНАНИЯ по история на България. Индивид без капка ПАТРИОТИЗЪМ и чувство за НАЦИОНАЛНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ. Индивид без един ден РЕАЛЕН трудов стаж. За него българската територия е просто ПЛАНТАЦИЯ, България е име на фирма – „България“ ООД.
  Киро Простото е разбрал, че не може да изпълни поставените му задачи, най-вече тази за С Македония и пристъпва към операция „Спасение“. Предложените нови законопроекти (този за възстановяването на ДС и за еврото) няма да минат и Киро само това чака. Ще се разсърди на българския народ, ще подаде оставка и ще избяга в Канада.
  Това е!

 8. Интересно е, че в това българите и украинците си приличат. Да избереш някого и след половин година „Геть!“ Вън. Следващия е още по-зле. Пак геть!
  Защо и в двете държави няма истински политически елит? Родолюбив, честен…

  1. Никой не ги е избирал тези. 70% от бг народ не участва в изборите защото очкваше фалшификация. Изобщо не приличаме на тези бели роми укрите.

 9. Кокорчо си избива парите за фалиралата му английска фирма на гърба на българския народ.

 10. Заповедите от онбашиите трябва да се изпълняват! Иначе – няма паре, а може и нещо по-така да получат! Но ние, ние, защо все още ги търпим? В това е въпросът!

 11. BASBAKAN BOYKO скоро ще цъфнe на „Козяк“ Str за политическо убежище! каза:

  Комисията за енергийно регулиране предвижда от 1 юли цените на топлинната енергия за битови нужди да нарастнат средно с 39,26 %!!! за цялата страна.

 12. 14 щурмови самолета Су-25 от „един от източноевропейските партньори“ са доставени в Украйна, съобщи полското издание Defense.pl като цитира агенция NEXTA. Машините са пристигнали „на части“ по суша. Агенцията твърди, че броят на доставените самолети съответства на размера на българския флот Су-25 и припомня, че осем от тях наскоро били модернизирани от беларуския авиационен завод в Барановичи.

  Новината на украинската агенция NEXTA съвпада с информация на Foreign Policy. На 24 май в изданието публикува информация за пратката от самолети.

  По време на посещение в Международния център за координация на донорите (IDCC) и центъра за контрол на военната помощ за Украйна в Щутгарт кореспондент на Foreign Policy чул, че американски екип от специалисти, делегирани от Европейското командване на армията на САЩ, помагат за разглобяването на самолетr Су-25, така че те може да се транспортира до Украйна. Работата трябвало да се извършва в Източна Европа.

  България е единствената държава от НАТО, която разполага със самолет Су-25. А броят на 14 единици (12 едноместни Су-25К и 2 двуместни учебно-бойни Су-25УБК) съответства на размера на българския флот. Осем от тези самолети бяха модернизирани през 2020-2021 г. в Беларус. Тогава българският Су-25 получил допълнителни комуникационни системи, по-модерни навигационни и IFF системи и пригоден за превоз на ракети въздух-въздух Р-73 и контейнер за радиоелектронна борба.

  След модернизацията самолетите трябвало да се използват до замяната им с друг F-16V, т.е. най-късно до 2028 г., твърди агенцията. Първите осем машини от този тип бяха договорени през 2020 г., но доставките им се забавят. Въпреки това София изглежда е решила въпреки първоначалния си отказ да предаде своите „щурмоваци“ на Украйна. Може да се подозира, че в замяна ще получи някаква печалба от Вашингтон, например под формата на „отстъпка“ за повече машини.

  Украинската агенция твърди, че 14-те Су-25 със сигурност ще бъдат много полезни и с тях ще повишат оперативните възможности на украинската авиация.
  Преди началото на войната през февруари Украйна имаше една щурмова ескадрила, въоръжена със 17 машини Су-25. Поне 5 от тях вече са загубени, а други са претърпели множество щети.

  Интересно е, че осемте български самолета, модернизирани в Беларус, са боядисани в пикселен камуфлаж, подобен на този, който имат украинските самолети – само цветове са по-ярки в зелено и кафяво. Украинските машини са боядисани със сиви петна.

  1. Ми да ще получим още снимки на f16. Може обаче да се наложи да платим още милиарди. Ама това ще е полезно за евроатлантиците, подаръци за всички ще има от сърце. Румънците бяха приземили МИГ 21, сега го връщат. И ние трябва да видим какво имаме в музея. Щото като ни приключат оръжията, все ще се намери кой да ни каже какво да правим. Армията не е само за паради…

  1. А ние какви сме?
   До къде се докарахме, а?
   Да избираме между престъпници и още по-големи престъпници!
   Истината е такава: Днес ни управляват предатели! Утре пак ще са същите, без значение как се казват – почетното място на пиедестала на предателите е пак тяхно!

 13. BASBAKAN BOYKO скоро ще цъфнe на „Козяк“ Str за политическо убежище! каза:

  Pontifex Maximus 27 Май 2022 14:42ч.:
  „Румъния, която е доста по-добре икономически от нас, отложи приемането на еврото за 2029 г. Интересно защо Кирчо§Кокорчо и сие са се забързали толкова много…“

 14. На военнопрестъпника Киро Петков ясно трябва да му се каже че въвеждането на еврото е национално предателство и престъпление срещу народа и държавата и срещу националната ни валута .И това трябва да го реши само Българският народ със национален референдум .Другото е национално предателство което се наказва само със разстрел във главата и никаква давност не трябва да има за него, .

 15. Киро, ние Не отговаряме на 2 от 4 те критерия за приемане на еврото.
  Това първо.
  Второ, кой си ти, че еднолично ще решаваш такива важни въпроси ? Това да не е Горно Тонго или на баща ти двора, че да правиш каквото си искаш ???
  План за развитие – 200 забележки от ЕК !! Двеста ! Ти толкова думи нямаш в речника си .
  Ще метем, да знаеш !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>