Публикувано на 18.06.2022 / 17:25

ПРЕДАТЕЛИ СТЕ КЪМ ЧЕСТНИТЕ ХОРА, КОИТО ИЗЛЪГАХТЕ! И С ХАРТИЕНИ БЮЛЕТИНИ ПАК ПОТЪВАТЕ. ВЕЧЕ НЕ СТЕ АЛТЕРНАТИВА ЗА МАФИЯТА. ВЕЧЕ СТЕ ЧАСТ ОТ НЕЯ.

Президентът бил предател.

Казват го тези, които затриват стогодишна партия.

Бил предател, защото им казал, че правителството, в което се краде и лъже повече от ГЕРБ, не се справя.

Ами не се справя. Борисов си живее живота, негови хора участват в „прогресивния“ кабинет, за половин година нищо не е свършено, доставяме оръжие на Украйна, каквито и клетви да правим. То и Борисов се кълнеше във внуците.

Такива некадърници не е имало. Това е факт.

Сега БСП внася предложение на ГЕРБ и ДПС, с което се фалшифицират избори – хартиените бюлетини.

Президентът ви е виновен. Вие ще гласувате заедно с мафията за фалшиви избори.

Измислиха причина: – ниска избирателна активност на собствения електорат. Ниска е, защото водите война с Президента от дълго време. Дори се опитахте да го бламирате на втори тур. Затова е ниска избирателната активност на вашите избиратели. Защото сте срещу най-уважавания политик в момента, защото сте в най-русофобското правителство, което е имала България,

Защото сте предатели към честните хора, които излъгахте.

Пиша ви го аз, който ви подкрепяше, защото виждаше у вас единствената възможност да махнем мафията от властта.

Поредният заблуден. Оказа се, че искате да се напечелите и падането от власт сега ви пречи на схемите. Затова всички, които ви махат от властта, са ви омразни.

Сега  не представлявате нищо повече от няколко мижитурки, които се подмазват на един човек, на когото не му пука за вас. По-близки са му Про100Киро и Гнома.

И с хартиените бюлетини пак потъвате. Вече не сте алтернатива на мафията. Вече сте част от нея.

П.П. Пак съм иначе блокиран за това, че мразя нацистите. Можете и вие да ме блокирате. Защото ги въоръжавате и им слугувате.

Богомил Бонев

Коментари 75 за
“ПРЕДАТЕЛИ СТЕ КЪМ ЧЕСТНИТЕ ХОРА, КОИТО ИЗЛЪГАХТЕ! И С ХАРТИЕНИ БЮЛЕТИНИ ПАК ПОТЪВАТЕ. ВЕЧЕ НЕ СТЕ АЛТЕРНАТИВА ЗА МАФИЯТА. ВЕЧЕ СТЕ ЧАСТ ОТ НЕЯ.”

 1. Тази свиня,Корнелия е за Гилотината.Защо нямат достоинство,ами трябва от австрийска телевизия да видим нещо,което всички знаем че се правят?!И докога ще търпим?! Нагла,дебела,дебилна!Това е Корнелия!

 2. Навремето ОФ и комунистите ми дадоха сумати образования и невероятната възможност да работя по специалноста за 40 $ на месец.
  Благодарение на това обстоятелство ,шиптъри,сърби и араби посещаваха нашите земи ,та белкин се облажат от българските еФтини девойки,а пък западните пенсионери се насираха от пиене с 1/3 от пенсийте си тука …

  Сега говорят по мегафони,все едно,че изкупуват яйца и старо желязо на мегдана и ме кандърдисват колко пацифистка държава е България и колко тона може да издържи Дунав мост при пълно натоварване с тирове !
  Добре.

  ОФ-е ,съветвам те ако ще ставаш Президент ,първо да направим България Президентска република.
  Само така ,спокойно ще можеш да приложиш всички ОФ хватки за да редуцираш населението на страната с 30-40 %.
  Зад теб съм !

  Венсеремос.

  1. Ако Офееца стане президент, веднага ще поема ангажимента да му осигурявам ежедневно памперси за възрастни.

   1. Ааа памперси ще слагаш на майка си ,дето е изсрала такъв урод и сега се опуска във гащите дрисливи .

  2. Cпомнете и и това, другарки и другари, как комунягите продаваха дефицитните книги в книжарниците!
   Правеха пакети, в които слагаха някоя търсена книга и две-три на някакви бекапейски писатели.

   1. Ей малоумник комунягите създадоха и антикварните книжарници и от там хората си купуваха дефицитните книги ,както съм го правил и аз и по този начин събрах библиотека от 500 класики .А ти мухльо неграмотен от къде си видял че между другите книги комунягите слагали и партийна литература само болен мозък може да го измисли това ,щото за тази цел имаше партийни книжарници и там се продаваха техните трудове .

  3. Ами като си бил прост ще работиш за 40$ на месец .Аз работех втора категория труд за 400 долара на месец по тогавашният курс .И за разлика от теб мърльо ,аз създавах блага от които и ти си се възползвал .А през 1986-87-88 година заплата ми беше брутната 748 лева и когато дойде време да се пенсионирам си избрах именно тези три години .Жена ми вземаше като магазинер 350 лева чисти и всякло тримесичие по 500 лева премии .И като цяло годишните ни заплати бяха над 10 хиляди лева чисти по времето на соца и то като работници ,а не като бастунджии и готованци . Ясно ли ти е тази работа кашкаваленият Венсеремос .

  4. Абе като гледам как твоите демократи и либерали и глобалисти как редуцират населението ,щото от близо 9 милиона население по време на соца сега сме около 6 милиона .Та ако продължава да сана власт до 2030 година Българите ще бъдат редуцирани до 1.5 милиона души а циганите ще бъдат над три милиона .Та на теб няма да ти трябва ни президент ни министър председател .А ти ако си жив де ,ще бъдеш офейкал действително във дън гори тилилейски .

 3. Застаряващата БСП диктаторка се е облякла в розово с претенции за невинност, но номера няма да мине, защото от нея се носи яка воня.

 4. Не съм сигурен дали Богомил Бонев ползва английски език, но съм сигурен, че не е гледал американския документален филм „2000 мулета“, показващ как се „печелят“ с
  помощта на машинното гласуване изборите в САщ

  САЩ: изборът на мъртавците
  филм на Динеш Д’Сузы „2000 мулета“
  https://zavtra.ru/blogs/ssha_vibor_mertvetcov

  2000mules.com
  2000 MILES DOCUMENTARY
  2000 Miles Movie (FULL MOVIE ENGLISH) New „2022 – By Dinesh D’Souza

 5. Бачо ви Коьо е потресен !
  Ще споделя,щото не издържам…

  Сънувах ,моля ви се,др. Отечествен Фронт да предвожда гейпарада !?!?!?
  С прашки,пера, фльонги и мегафон в ръката…
  Изнасяше пламенна реч ,а от очите му хвърчаха искри …
  Беше нещо между Фидел Кастро,Демостен и Адолф Хитлер,ама умножено по десет – лидер ,та дрънка…
  Десетките хиляди гейпарадисти следаха всяка негова дума и си записваха в по-важното в бележниците.

  От време, навреме множеството подемаше скандирания-
  ОФ-то – Президент,ОФ-то – Президент…

  И така 7 часа реч и скандирания ,нон стоп…
  То, не беше Народния съд,Хаим Боаз,бригадирското и кооперативното движение,борбата на социализма с капитализма, борбата на комунизма с империализма…

  Както и да е – накрая падна от трибуната и го изнесоха на носилка.
  Всичко щеше да е прекрасно,ако по пътя към линейката,някакъв журналист не го излови да бълнува – ,,По -добре е да дойдат танковете…“ ?!
  – Уя му ше дойдат,нали заминаха за Украйна,бе ! -каза санитаря и хлопна вратата на линейката,която с мръсна газ отпраши за Четърти километър…

  Бахтикошмара…

  1. По-добре бъди благодарен, че НАРОДНИЯТ съд е бил немарлив или снизходителен към „демократичните“ подвизи на дядо ти или прадядо ти!

   1. Е хубо ,ама какво ше кажеш все пак за идеята ОФ-то да става Президент ?

  2. Ами като си спал на мокри вестници ,ще сънуваш гейпаради и кошмари . Щото по времето на соца ги нямаше тези атлантически ценности .Имаше ги във западната европа ,във така наречените демокрации и монархии . Явно и теб са те хванали за гушата атлантическите ценности .Айде сега отивай да се шибаш със маймуните , със козлите и със кучетата и да правиш свирки на някое магаре .Нали си за тези европейски ценности .Не изоставяй от атлантическата мода . ЧЕ ще изглеждаш много демоде във 21 век .

 6. С това розово костюмче, едни розови очила с пера и беш на оня прайд на различните.За класацията: (ако има) 1-во място Нинова, 2-ро за Херо Мустафата(трябва да сме патриоти все пак), това защото го нямаше Кокорчо.

 7. Някаква нова мода излезе! Защо управляващите взеха да говорят с мегафони?! Първо просто Кирчо, сега и Нинова! Опасяват се, че простолюдието няма да ги чуе! Не, не искаме да ви слушаме, не искаме да ви виждаме, вие сте дъното, вие сте падението на държавата! Българският народ е прекалено търпелив и толерантен, но на вашите мегафони ще отвърнем с тояги, които да започнат да скачат по гърбовете ви, г-да „управляващи“! Само така, ще усетите истинският вот на хората, не на машините!

 8. Курнелия Нинова беше внедрена в БСП, за да обезличи БСП!
  Иначе, тя няма нищо общо с БСП.
  Не сте ли разбрали, че тя само приказва и играе театро!
  Кукловодите отвъд Океана така действуват – назначават си свои хора на възлови постове в партиите и правителствата на окупираните държави!
  Същият филм беше и с Кирчо и Кокорчо!

 9. Цитат от поста на ИСТИНАТА: „Кеворк, е написал може би най-точно, какво произвеждат САЩ и Канада в частност, от тяхното младо поколение, не се учудвайте на нищо….“

  Учудвам се, че тук продължават да ги приемат и харесват. Не знам дали гласоподавателите им разбират, че на тези не им дреме за нас!
  Между другото, няколко много свестни хора, специалисти в професиите си, заминаха по договор за работа в Канада. Жените им почти веднага се върнаха с децата си.

 10. Б.Бонев е и прав и не е прав. Прав е в критиката си към БСП,но не е прав в оценката си за президента. Нали това одиозно правителство е негова рожба,хората като го знаят това, няма как той да е най-уважавания ни политик.

 11. Нинова му сипа с големия черпак на Радев. Крайно време беше някой високопоставен политик да му каже да млъкне и да не се изявява като самодържец, български специалист по всичко. По-нагло и безпардонно същество от него няма в България! Другарката е същата, но поне го сложи на място. Това ни е политическият елит – интриганти, джафкат се като стари курви от един бардак, но занаята им е общ…

 12. БСП може да са всякакви, но Нинова бе против Истанбулската конвенция и против безогледното унищожаване на животните по време на изкуствените епидемии от чумата по тях. А Радев докара същите тези боклуци, които уж сега критикува и то за сметка на БСП. Бе доказано преди изборите, че именно неговите съветници са шетали сред структурите на столетницата и нейния партньор Екогласност , за да цепят партията и да набират гласове за новите „спасители“. Не каза ли самият Радев точно преди изборите, че ако България имаше повече министри като Кирил Петков щяла да се оправи. Затрая си катао пълен шмекер, когато бе доказано, че неговото протеже е нарушил дратсично Конституцията, какво означава да нарушава другите закони, закончета и разпоредби в нищо незначещата за него България. Именно този шмекер със служебните си правителства им проправи пътя, прокара машинното гласуване, назначи сума ти американски протежета и издигна лозунга за пълната „синергия с дневния ред на САЩ“. Но като се замисля какво значи всичко написано тук като паметта на хората е толкова къса, мислят и помнят от вчерашните новини до днешните.

  1. 27 от депутатите от БСП подкрепиха кандидатурата на Сотир Цацаров за шеф на антикорупционната комисия, въпреки позицията на никаквицата Корнелия Нинова.
   Числото на п**растите в България не е намаляло, а се увеличава, въпреки позицията на Нинова.
   Домашното насилие също бележи ръст.
   Георги Гергов също е бесепар, свинар и олигарх.
   Нинова не можа да свали Боко Тиквата от власт, въпреки престъпленията му.
   Какво е Нинова?
   Високо платен индивид, страдащ от логорея .
   Нинова смъкна БСП на ниво 200 000 избиратели от 900 000.
   Още?

 13. Волгин: Българските управляващи ще са най-глупавите управляващи на света, ако направят това Френското предложение, което има за цел да накара България да вдигне ветото върху Скопие, е едно голямо нищо. В него отново се говори за защита правата на „малцинствата“. Това написа журналистът Петър Волгин в личния си Facebook профил.

  Ето какво още заяви той в коментара си в социалната мрежа:

  „Тоест, България ще трябва да признае, че българите в РСМ са „малцинство“. Вярно, в документа се призовава Скопие да не използва език на омразата, но няма никакви изисквания как конкретно ще стане това. Гаранция-Франция, както вече беше казано.

  Ако РСМ иска да започне преговори за членство в ЕС, трябва да промени учебниците по история, пълни с лъжи и клевети по адрес на България, СЕГА. Скопие трябва да бъде задължено с подписването на официален документ, да не си присвоява българската история. И този документ трябва да бъде подписан, ПРЕДИ да почнат преговори за членство в ЕС.

  А настоящето френско предложение е просто отбиване на номера от страна на Париж. Ако българските управляващи, които и да са те, ревизират позицията на България по отношение на Скопие въз основа на тези нищо незначещи страници, значи са най-глупавите управляващи на света. Или са просто добре платени. Ох, прощавайте, сега добре платените ги наричат „герои, които са изживели катарзис“. Силно се надявам нашите управляващи никога да не изживяват подобен „катарзис“.“ https://blitz.bg/analizi-i-komentari/volgin-blgarskite-upravlyavashchi-shche-sa-nay-glupavite-upravlyavashchi-na-sveta-ako-napravyat-tova_news892687.html

  1. *уйо, стига си пищял като вдовица за *уй!
   Кир4увските номера няма да минат.
   Кир4у е пътник.
   БЮРМ ще стане член на ЕС след 5-6 години.
   Дотогава ще трябва да се разберат помежду си СЪРБОМАНСКИТЕ МАКЕДОНСКИ УПРАВНИЦИ, има ли в тази страна българи или не.
   Щото в БЮРМ е опасно да си българин.

 14. А бе къде го тук другарят Венесеремос да го питам това ли са му атлантическите и монархическите ценности .Щото във ЕС има и монархии Голи задници и рога от балони на София Прайд СНИМКИ 18+ Имаше засилено полицейско присъствие, за да не се стига до напрежение с хора, които пък не са съгласни с исканията на прайда 15-ото издание на „София Прайд“ започна в 16:00 часа с концерт пред паметника на Съветската армия. Инициативата е в подкрепа на хората с различна сексуална ориентация и на тези, които се определят с различен пол от рождения си.

  Както и миналата година прайдът започна с концерт, в който се включиха и родни звезди, а и гостуващи от други страни. От сцената говориха френската посланичка, американската посланичка.

  Имаше засилено полицейско присъствие, за да не се стига до напрежение с хора, които пък не са съгласни с исканията на прайда.

  Предимно тийнейджъри обаче присъстваха на 15-ото издание на „София Прайд. Невръстни малчугани се събраха и около вдигнатата детска сцена.

  Участниците обаче бяха повече от колоритни. Мъже по прашки или облечени с оскъдни рокли, много балони, пера, перуки в най-различни цветове, както е и знамето на ЛГБТ движението Междувременно граждани се включиха в две събития в защита на традиционното българско семейство и брака между мъжа и жената. Тази година Походът на семейството се сля с Шествието за свободата на семейството в градинката при църквата „Света Неделя“ в София. Поздрав към участниците отправиха и от Българската православна църква. https://blitz.bg/stolitsa/goli-zadnitsi-i-roga-ot-baloni-na-sofiya-prayd-snimki-18_news892707.html И не виждам тук околните днес да си дадат мнението по въпроса за гей парадите ,до кога ще си мълчим ,щото мълчанието е също знак на съгласие със тази извратена либерална система .

  1. Първо трябва да знаеш, че нямаш никакво чувство за хумор, Бачо Кольо е солта и душата на този форум!
   Второ, какво ни ги навираш в лицата тези мръсни джендери, събрали се пиклите на богаташите да се наснимат и направят на модерни. Тази утайка винаги е налице във всяко общество, всеки знае колко са гнусни! Няма нужда да се натяква нито да биват рекламирани, те това искат внимание и да се изкарват после жертви, а предвид икономическото и финансовото цунами което се задава, дните и месеците са им преброени…без охолен живот ще измрат за една седмица, защото за нищо не ги бива, циганите ще ги сготвят, на чеверме върху изгорели гуми и ще се прехранват с тях полвин месец…

   Не се ебавай с Бачо Кольо защото ще патиш!

   1. А бе мухльо ти това дето съм го публикувал за хумор ли го имаш . Тази деградация на обществото ни дето вече 18 години се подвизава всяка година по едно и също време по улиците на София ,ставало за хумор . И пак ще повторя ,това са атлантическите и монархическите ценности на вашата дрислива европа .Защото именно всичките скандинавски държави включително и монархиите узакониха содомията ,зоофилията ,джендъризма ,трето половите видове и всичката мутирала измет на западните общества .За бачо ти Кольо ще кажа той е един драги ми смехурко и нищо друго .Щото освен за киселото зеле и кашкавалът ,други думи във речника му няма . та и ти хващай друма и пътувай към горите тилилейски заедно със бачо ти Кольо -кашкавала .

    1. Много от рано те е хванал злобса,сън не спиш,а ?!
     Е, те така,Отечествения фронт изби сума ти и хора през 40-те…
     Заради единия Кашкавал и неизчерпаемата си пролетарска злоба.

     Венсеремос.

     1. Ало Кашкаваленият Венсеремос ОФ -то изби националните предатели и военнопрестъпниците ,така нареченият елин на нацията ,дето ни докара три национални катастрофи и милиарди франкове репарации и отнети територии . Във ОФ-то членуваха всички антифашистки сили борещи се срещу фашистката чума .Насадена от твоят тогавашен атлантически запад .И твоята скапана монархия даваше по 50 хиляди лева за отрязана партизанска глава За убитите деца няма да ти говоря ,а не ще ти пратя нещо за тях . Деца-герои ли бяха, или терористи? За невръстните жертви на съпротивата у нас по време на Втората световна война…
      От отдавна в нашето общество се дискутира на дълго и на широко по темата що е то фашизъм и имал ли е той почва у нас. По време на съпротивата от вражески куршуми загиват и немалко деца, юноши и девойки ненавършили своето пълнолетие. Преди 1989 г., образите на всички тях загинали в годините на съпротивата се митологизират, наричани са “Деца-герои”, приписват им се качества и добродетели, които самите те не са подозирали, че притежават, а делата им някои от тях силно преувеличени, се използват като сюжет за написването на множество книги и разкази с партизанска тематика. Комунистическата власт след Девети септември възползвайки се от трагичната им съдба ги обявява за герои и задейства цялата си пропагандна машина в защита на тази теза. „Героичните” им дела стават пример за подражание сред пионерите и комсомолците. Всички знаят за тях, учениците учат за трагичната им съдба, пионерски отряди изследват живота им. Направени са и няколко филма показващи детско-юношеската партизанска съпротива в годините на войната, най-популярните от които са сериалите „Неочаквана ваканция”(1981) и „Фильо и Макензен”(1979). След промените тези деца, юноши и девойки дали живота си в името на една химера, тихомълком излезнаха от учебниците и потънаха в забрава. https://www.marica.bg/balgariq/obshtestvo/deca-geroi-li-bqha-ili-teroristi

     2. А бе я да те питам ,твоите родители какви бяха ? Не са ли били пролетарии или от кастата на бастунджиите и готованците по Буров .Ако са били от вторите ми е ясно що мразиш пролетариите ,които ти създадоха благини за да живееш добре по времето на соца БЪЛГАРСКИЯТ МОНАРХО-ФАШИЗЪМ И НАРОДНОТО ВЪЗМЕЗДИЕ : НАШИЯТ ЦИВИЛИЗАЦИОНЕН ИЗБОР Ключовият проблем на хипостазираните български антикомунисти, русофоби и евроатлантисти са две понятия, които те развяват като национално знаме за щяло и нещяло : „новия български цивилизационен избор” и „присъствието на България в нова геополитическа реалност”. Като се съгласим формално с общоприетия смисъл на двете понятия, ще се помъчим да изясним историческата „сянка” хвърляна от тях и достатъчните основания, върху които те уж са дефинирани. https://bgr.news-front.info/2016/08/25/blgarskiyat-monarho-fashizm-i-narodnoto-vzmezdie-nashiyat-tsivilizatsionen-izbor/

     3. Възмездие имаше, но поука – не! /Клиополитически анализ/ /Поглед.инфо/ Преди 75 години – на 30 септември 1944 г. бе осъществен един логичен акт от бушуващите три десетилетия политически страсти, преминаващи в определени периоди в гражданска война – правителството но Отечествения фронт единодушно прие законопроект за „Наредба-закон за съдене от извънреден Народен съд за съдене на виновниците:
      за въвличането на България в Световната война срещу съюзените народи; и
      за злодеянията, свързани с нея”.
      На 3 октомври всички партии от ОФ и двамата независими министри подписват документ, одобряващ Наредбата-закон. По тава време партиите от коалицията са: БРП/к/, БЗНС, Народен съюз „Звено”, БРСДП и Радикалната партия.
      Народният съд започва работа през декември 1944 година. Под съд отиваше властващата в периода 1941-1044 г. монархофашистката върхушка , прие мракобесната нацистка идеология за своя. Така бе по думите на самия министър-председател и регент Богдан Филов. Пред различните високи гости от Райха той твърдеше, че режимът в България е подобен на този у тях, а ролята на негов фюрер играе „негово величество царя”.

      Освен това, през онзи период, когато партиите в България са забранени, властващата пронацистка буржоазия се опитва да създаде своя партия с работното название „Обществена сила”. Но тя си остава само проект . Създадена е само казионна младежка организация „Бранник”; разбира се – по нацистки образец. Иначе, според съвременната антикомунистическа пропаганда , в България не е имало фашизъм… Ясно е тогава, защо Царство България фанфарно стана и в продължение на три години и половин бе верен съюзник на най- реакционните агресивни страни по време на Втората световна война – Германия, Италия и Япония.

      Естествено следствие от тези две обстоятелства бе обявяването от България на 13 декември 1943 г. на война срещу САЩ и Великобритания без това да се налага от Тристранния пакт.

      На същата дата завърналият се предния ден от Берлин външен министър Иван Попов съобщи друга радостна вест : Царството се присъединява към Антикоминтерновският пакт.

      Високоинтелигентният според съвременната монархофашистка историография депутатски състав на 25-то Обикновено Народно събрание одобрява и двата външнополитически акта с аплодисменти, съпроводени с мощно „Ура”. Три години след това тези господа не можеха да обяснят пред Народния съд причините за своя неукротим ентусиазъм… Обявяването на война на две велики държави без никакви сериозни причини, само за да угоди на господаря си е не просто авантюра. Това бе престъпен акт на властващата монархофашистка клика, която – с присъщото си скудоумие – го нарече „символична война” . https://pogled.info/bulgarski/vazmezdie-imashe-no-pouka-ne-kliopoliticheski-analiz.109147

   2. Викторе,видя ли къде ни прати ,бе ?!
    В ,,горите телилейски“ …

    ТЕ , все пращат някъде,от едно време е така – в Белене,Скравена…
    ,, … Първият лагер* е създаден до гр. Сандански – гара Свети Врач през януари 1945 г. В следващите години местата за насилствено въдворяване се разпростират на цялата територия на страната, като по-известните са лагерите „Росица”, „Куциян”, „Богданов дол”, „Николаево”, „Ножарево”, „Босна” и др. Първият документ за създаването на концентрационните лагери в България в условията на съветска окупация на страната и управление на Отечествения фронт е Наредбата-закон за трудововъзпитателните общежития за политически опасните лица, приета на 20 декември 1944 г. Общият брой на лагерите е най-малко 44, като през тях минават хиляди (точният брой не е установен и към 2015 г. …“

    Въобще не му обръщай внимание,остави го на мен !

    1. Този каиш ОФ разглежда едностранчиво историята.
     Абе, к*р сплескан, я кажи към дата 01.09. 1939 г.. кои страни имат договори за приятелство и взаимопомощ с Третия райх?

     1. Ей неграмотен тъпанар не ми пробутвай датите от септември 1939 година ,а ми кажи нещо за мюнхенският сговор 1938 година .Кажи ми нещо защо на исканията на Русия за двустранни договори за сигурност във европа никой от педераската европа не сключи договори със Русия а със Хитлер .Да те еба във малоумника смотан . Пактът «Молотов-Рибентроп» и Мюнхенският сговор Лъжа: Сталин и Хитлер заедно разпалили Втората световна война, сключвайки пакта “Молотов-Рибентроп”. Факт: Пактът от 1939 г. е отговор на Мюнхенския сговор през 1938 г., сключен между Франция, Англия и Хитлер. „Договор за ненападение“ по онова време е обичайна практика в дипломацията с цел отсрочване на евентуални военни действия и печелене на време. СССР умело се е възползвал от тази дипломатическа практика.През 1938 година европейските държави предадоха славянска Чехословакия и буквално нахраниха с нея Хитлер. С това завърши подготовката на нацистка Германия за войната срещу Съветска Русия. Европейските държави предадоха славянска Чехословакия и буквално нахраниха с нея Хитлер. С това завърши подготовката на нацистка Германия за войната срещу Съветска Русия. Когато европейските парламенти говорят за договора за ненападение, сключен на 23 август 1939 г. между СССР и Германия (известен още като „пакт Молотов-Рибентроп“), те нарочно забравят един крайно важен факт. СССР беше последната голяма европейска държава, която подписа този документ. В деня на Мюнхенския договор – 30 септември 1938 г. точно такъв договор подписва Англия (почти година преди съветско-германския договор). На 6 декември 1938 г. такъв договор подписва Франция. Разбира се, същите тези „секретни протоколи“ към съветско-германския договор за ненападение, по които СССР уж се бил договорил с Германия да разделят Европа на сфери на влияние, всъщност никога никой не е виждал с очите си. Когато на Нюрнбергския процес задават въпрос на генерал-фелдмаршал Кейтел: „Би ли нападнала Германия Чехословакия през 1938 г., ако западните държави подкрепяха Прага?“, той отговаря:

      „Разбира се, че не. Ние не бяхме достатъчно силни от военна гледна точка. Целта на Мюнхен (Мюнхенския договор, бел. ред.) беше да се изтласка СССР от Европа, да се спечели време и да завърши въоръжаването на Германия“.

      Струва си да отбележим, че армията на Хитлер тогава е недостатъчно силна – тя влиза в Чехославакия с 37 дивизии. Против 36 прекрасно въоръжени чехословашки дивизии и най-мощните в света отбранителни укрепления в Судетска област.

      Между другото, паралелно и Полша предявява претенциите си над чехословашките земи и атакува територията на суверенната държава. Това го пиша, защото и днес има хора, които се опитват да изкарат Полша невинна жертва. https://bgr.news-front.info/2019/08/23/paktt-molotov-ribentrop-i-myunhenskiyat-sgovor/

     2. ПАКТЪТ ЗА НЕНАПАДЕНИЕ МОЛОТОВ-РИБЕНТРОП На 23 август се навършва поредната годишнина от сключването на съветско-германския Договор за ненападение.

      И понеже днес привържениците на капитализма, националистите, десните, антируски и антикомунистическите настроените хора твърдят, че Пактът е, видите ли, някакво тотално доказателство за “престъпността на съветския режим”, решихме да ви запознаем с някои съществени факти около подписването му.

      Да започнем с най-очевидния факт: Съветският съюз е бил изправен в онези времена пред абсолютната необходимост да ликвидира или минимизира вредното влияние на всички или поне на повечето от антисъветските блокове, образували се тогава. Трябва да се признае, че сталинското ръководство се справило блестящо с тази задача.

      Договорът с Германия буквално погребал три от най-опасните блока срещу съветската държава: Германия-Япония (силна си армия и висока мотивация), Германия- Полша (голяма армия, неудовлетворени амбиции), Германия-Англия (мощни финанси, флот). През декември 1933 година правителствата на Франция и СССР правят съвместно предложение за сключване на договор за колективна сигурност в Европа. Предложения за присъединяване към договора били отправени към Германия, Великобритания, Финландия, Чехословакия, Полша, Естония, Латвия и Литва. Проектът на договора получил името “Източен пакт”. Източният пак не се осъществил заради отказа на Германия и Полша да го подпишат. През март 1934 година Полша сключва с национал-социалистическия режим договор за ненападение, превърнал се в един от първите външнополитически успехи на немското правителство под ръководството на Хитлер https://worldtodaybg.wordpress.com/2015/09/02/%d0%bf%d0%b0%d0%ba%d1%82%d1%8a%d1%82-%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b5%d0%bd%d0%b0%d0%bf%d0%b0%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5-%d0%bc%d0%b5%d0%b6%d0%b4%d1%83-%d1%81%d1%81%d1%81%d1%80-%d0%b8-%d0%b3%d0%b5%d1%80/

    2. Ей кашкаваленият венсеремос ,нещо да кажеш за лагерите преди девети септември 1944 година като единият от тях е Гонда вода ,За тези лагери мълчиш като путка непоръбена .И даваш факти който са ти изгодни само на теб .Да ама има и други исторически истини за които те е хванала амнезията . И последно не се занимавай със мен щото не си ми нито на акъла нито на образованието . Със твоите познания си още във детската възраст ,за да бъдеш по добър от мен трябва да имаш много акъл и солиден интелект .А ти ги нямаш кашкавалчо ,слаба ракия си .Трябват ти много преварки за да станеш като мен пивка ракия .Ама няма да ти стигне животът ти за да станеш като мен . И ще ти дам един съвет занимавай се със нещо друго ,политиката не е за твоята проста глава .

   3. Да видиш хумор от страна на трола ОФ, това е все едно да прочетеш нещо умно от Кирч4у Простото.
    Бетонна глава е ОФ и му трябва къртач, нищо друго.
    А това, че е наглец и простак е доказан факт.
    ОФ, яж ми к*ра!

    1. Първо не съм бил никога трол , .Второ искам да ти кажа да вървиш на майка у природата И трето аз не знам дали ще ти ям кура ,но ти със сигурност ще ядеш дървото ,бъди сигурен във това .и последно тролът си ти ,щото досега не си се определил какви ценности защитаваш .и като ти гледам писанията всеки ден ,ми приличаш по скоро на неграмотен простак ,като всичките либерални мерзавци и отрепки .

   4. Ха Ха Ха бачо ти Кольо бил солта на живота . Алоо бачо ти Кольо е пикнята и дриснята на живота и нищо друго .Навремето на такива лигльовци им казвахме абе гола вода и кал по гърба ,демек кръгла нула е бачо ти Кольо .

  2. Извратената либерална система разцъфтя благодарение на несъстоятелността на комунизма, който си отиде безславно.
   Днешните тинейджъри, участващи в гейпарада са праправнучета на върлите сталинско-димитровски комунисти.
   Напиши нещо за интимната връзка на Улянов В. с Троцкий Л.!!!
   Тогава гейпаради не е имало, но п*дерастията си е била сред редиците на таваришчите.
   Нещо за проф. Чавдар Драгойчев да кажеш, лека му пръст?

 15. Постарах се да разуча драмата в Украйна.Бе 2016.Защо,кое,как и прочие. Учудих се на неща като забрана на езикът на считате се за руснаци,ограничение правата на несъгласните.Прословутата реч на Порошенко.За снайперистите.Кви са тия азовци?Знаех че 1941 една част от украинците са били най върли помощници на немците и най вече на СС. Знаех че до 1953 са се криели и водили война из Украйна. Научих че с цел да бъдат „превъзпитани“ такива хора (националисти, бандеровци) са били преместени след 1950 на важни постове с пословичната руска наивност:“те ще се очовечат “ дето се вика.Нищо подобно.Вълк в кошара.С помоща на руснаците такива територии като украйна, казахстан,азербайджан, туркменистан са били развити след края на революцията. Били са дотирани и развити за сметка на други райони .Най много е развита украйна.Тя става икономически център (2ри след руската ССР ).От селска територия.Като България-от селска с помощта на СССР в индустриална сила-за времето си).Та след 1990 тия процеси с новият нацизъм и национализъм до това доведоха-гражданска война срещу несъгласните.
  Избивани безмилостно от 2014 до днес (стрелбите по граждански обекти са всеки ден ).Никакви Мински тъпотии не се спазваха. Западът го боли оня за избитите руснаци. Така че смърт за уСраните нацисти.Слава на Русия.Дано смъртта застигне всички човеконенавистни режими които си затварят очите (това важи и за българските).Такива ми ти работи.

  1. На 22 Юни 1941 нацистка Германия напада СССР(159 немски дивизии, 42 съюзни, 3.9 милиона мъже с 600 000 моторни превозни средства и 750 000 коне, подкрепени от румънски, италиански и финландски войски, пресичат границата на 2900 километров фронт, най-голямото нахлуване във военната история.) Сега се опитват да сторят същото и това ще е последната война на човечеството. Дядото на германския канцлер Олаф Шолц, чието име е Фриц фон Шолц, смело се бие в редиците на нацисткия Вермахт в СССР, издига се до чин бригаденфюрер (генерал-лейтенант) на СС и твърдо вярва в победата на германските оръжия над варварите от Изтока – болшевиките.Сега неговият внук се пробва да завърши делото на дядо си.Минута мълчание и Вечна Слава на Героите освободили Европа.

 16. И да кажа от къде на къде Френските педераси ще ни стават гаранти за преговорите със РСМ .Ние видяхме Германските фашисти и Френските педераси ,какви гаранти бяха цели осем години за мирът във Донбас .Лъгаха Русия ,лъгаха Путин ,докато Украинските фашисти нацист се укрепят във Донбас за да му е трудно сега на Путин .Така ще стане и със България ще ни лъжат докато Македонците не влязат във дрисливият ЕС и след това ще дойде и нашият ред да ни разцепят държавата и да я ликвидират напълно .Затова от нас Българският народ зависи ще допуснем ли Европейските и нашите гробари да погребат България .От нас зависи и никой друг .

  1. Защото са надути педераси колониалисти със самочувствието на „велики“ а не са.И защото в Колонията на висшите постове са неуки неопитни прости хора.Алчни,наивни,безхаберни.

 17. Костадинов: Майданът започна! Промяната организира украински наемници за… Управляващите се опитаха да палнат фитила на гражданската война по утвърдения американски сценарий, пише лидерът на „Възраждане“ Майдана, ако не сте го разбрали, вече почна. Онзи ден управляващите се опитаха да палнат фитила на гражданската война по утвърдения американски сценарий, вече приложен в Украйна. И за да е приликата пълна, американските марионетки вече си организират украински наемници“. Това написа в социалната мрежа „Фейсбук“ лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов, като споделя и скрийншот, от който става ясно, че занимаващата се с бежанците организация „Украински дом“ във Варна е организирала шествие в защита на „европейска България“. Ето какво още пише Костадинов:

  Само че с България този сценарий няма да се изпълни. Нито ще има гражданска война, нито ще има Майдан, нито ще има цветна революция. Просто на нас българите ни писна да ни управляват отявлени национални предатели и слуги на мафията, така че просто ще си върнем обратно държавата, която десетилетия наред ни е отнета. Независимо от усилията на статуквото да задържи властта на всяка цена.

  Има и още нещо. Вчера, в 15.29 ч., правителството е внесло в парламента предложение за вдигане на ветото над началото на преговорния процес с Македония. Както вече неведнъж предупреждавахме, националните предатели от ПП, ДБ и БСП продължават с държавната измяна.

  Време е агонията на това правителство и този парламент да приключи. Във вторник от 17 ч. призовавам всички българи да излязат заедно с нас пред Народното събрание, за да заявим ясно, че България е на нас, българите, а не на чуждите агенти и националните предатели. В същото време, от фейсбук профила на украинският културен център в кв. “Чайка” във Варна, става ясно, че показната демонстрация се е провела вчера (17.06), като самите организатори споделят снимки от събитието в мрежата. Ето какво гласи тяхното съобщение, в което се натъртва на „Промяната“:

  „Целта на събитието е да се проведе демонстрация в подкрепа на устойчивото развитие на България в Европа. Нека всеки, който иска да бъде част от ПРОМЯНАТА към една по- развита и справедлива България да дойде пред паметника на приморците до Община Варна. https://blitz.bg/obshtestvo/kostadinov-maydant-zapochna-promyanata-organizira-ukrainski-naemnitsi-za_news892609.html

 18. Само Циркът, който ни представят вече 33 години, да не се превърне в Драма с граждански сблъсъци..!

 19. Нинова не се усети как Киро П.я нагласи пред доведената „умнокрасива“ агитка, която я освирка преди още да си е отворила устата. И не спряха да я освиркват докато тя изпелтечи 3-4 неясни изречения и се скри бясна и посрамена. После Кирчо нарочно изкара отпред Никола Минчев, за да бъде посрещнат с аплодисменти и да смачка Нинова докрай. Че това беше планиран сценарий за унижаване на Нинова става ясно от факта, че нито един друг коалиционен партньор не беше поканен отпред да говори пред агитката, нито от ДБ, нито от отцепниците на ИТН. ПростоКиро показа на Нинова къде и е мястото и да не си и помисля за друг формат на правителството и програмен кабинет!

 20. Появиха се данни за парите и имотите на депутатите-отцепници от ИТН Ето какво сподели журналистката Соня Колтуклиева в личния си профил във Facebook Журналистката Соня Колтуклиева изкара декларациите на отцепилите се депутати от ИТН пред КПКОНПИ. Ето какво сподели тя в личния си профил във Facebook:

  „Погледнете декларациите пред КПКОНПИ на депутатите-отцепници.

  Те казват много.

  ГЕОРГИ СТАНЧЕВ ГЕОРГИЕВ 17 май – 3 апартамента в София (152, 81, 89 кв. м.) Киа Спортидж 500 лева и Волво ХС 60 30 000 лева (2021 г); 44 000 парични средства; влогове – 54300 лева и 51300 евро; 100% от МГ КОНСУЛТИНГ ЕООД,

  Георги Георгиев 24 септември – 35 000 парични средства; влогове – 74400 лева и 51300 евро (+10 000)

  ДЕЯН ПЕТЕВ ПЕТКОВ – влязъл в НС през 2022 година, след като двамата му предшественици от листата на 15 МИР-Плевен, отиват на работа в Министерството на спорта. (Няма го в регистъра все още).

  ИВО ГЕОРГИЕВ АТАНАСОВ – 11 май – 3 апартамента (1 в София), гараж, магазин, офис, 2 парцела (1 в София, 6.97%), ½ право на строеж в четири имота; Трабант 1990 и Тойота 20 000 2004 г.; парични средства – 20 000 лева; влогове -20 000 лева, 2500 евро; кредитна карта 3000 лева; 1500 лева в Интер Солар ООД, Член на съвета на директорите на Дунавски дрегажен флот Видин АД

  Иво Атанасов – 12 август – влогове -26 000 лева, 500 евро (+ 2 000); не е член на съвета на директорите на ДДФ Видин

  Иво Атанасов – 12 октомври – минус един апартамент във Видин, парични средства – 10 000 лева; влогове -60 000 лева, 500 евро (+24 000)

  КИРИЛ САШЕВ СИМЕОНОВ – 12 май – ползва апартамент във Варна 136 кв.м.; БМВ 3 000 лева; парични средства – 15 000 лева; влогове – няма.

  Кирил Симеонов – 18 август – ползва и апартамент 99 кв.м.;

  НИКОЛАЙ СТЕФАНОВ РАДУЛОВ – 23 август – къща с двор София, апартамент София на жена му;2 броя Дачия сендеро – 2017 (22899 лева), 2021 г (27590 лева), парични средства – 18 000 лева; влогове -20 000 лева; задължения – лизинг 26 000 лева, 5 000 лева; 12 месеца преди избора притежавал 100% от Интернешънъл кънсълтинг ЕООД

  Николай Радулов – 20 септември – влогове -21 000 лева; задължения – лизинг 25 500 лева, 4 500 лева

  СВЕТЛИН КОСТОВ СТОЯНОВ – 10 август – МЕРЦЕДЕС 180 С 2020 г. (1990 лева); Влогове – 10 000 евро, 7 500 лева;

  Светлин Стоянов – 16 септември – Влогове – 13 750 евро (+3500), 15 500 лева (+8000).

  … Ами не са цъфнали и вързали хората. Защо да не спечелят от парламентарното тото сега?!“ https://blitz.bg/politika/poyavikha-se-danni-za-parite-i-imotite-na-deputatite-ottsepnitsi-ot-itn_news892671.html

 21. Радев, ПП, Корнелия, ИТН – всички работят за Херовската държава.

 22. Радев инсталира част от мафията ,а Корнела само се присламчи към нея .Бонев ,Бонев -вече ще те почитаме като върл Радевист , щото не останахте много .Свестните са наясно чие творение е Киро , а ти не можеш да се нарадваш на ТВОРЕЦА МУ , ашколсун !

 23. Г-н Бонев ,мисля че вие найдобре знаете че от 32 години
  до сега всички избори се фалшифицират.
  Няма значение как ще се гласува,дали с хартийка
  или с фалшивите машинки.Всичкият софтуер се
  внася от САЩ.

 24. Чашко тарашко фурашко дамаджан напикан насран пиян каза:

  Относно пожеланието курвелия лъжинова да ходи при сина си в фащ , не съм съгласен , защото първо трябва да отскочи до Сливен за по- дълго време.

 25. За сведение на така наречените „червени“.
  Както цветът, така и всичко във и около Вас е напълно фаршиво. Вие не представлявате вече никого – нито една част от избирателите. Сега сте самодостатъчни – само Вашите икономически интереси са предмет на всяка Ваша политическа проява. Не се хабете с тези бюлетини – на Вас вече нищо не може да Ви помогне. Най-добрите и ревностни агитатори за изборната Ви загуба на следващите избори ще бъдат бившите Ваши последователи – такива като мен. Ние можем много, ние знаем много, нас не можете да ни заблудите или да ни купите, жалки предатели. Чао, до изборите. Няма да сте в НС – това е нашата воля!Мастото Ви е на политическия боклук! Завинаги!

 26. Нинова е дъно под дъното. Корупционните практики – нейни и на министрите й – вървят с бесни темпове, военните заводи работят на макс, тя неистово грачи срещу президента / политикът с най – висок рейтинг/, впила се е със зъби и нокти в „тялото“ на БСП и смуче като безподобен паразит. Пък и в държавата. К§К холдинг на пълни обороти.

  1. По една Австрийска тв показаха какви тежки оръжия е дала България на Украйна,а тази леля каза нито един патрон не е изпратен.Тази леля лъже безгранично. Харесва й да бъде управляваща с цената на всичко. сега угодничи, и продава интересите на държавата.Корнелия е говорителка на Киро, страшна БСП, няма що.

 27. Предлагам ИТН-то да си сменят името или тези, които го напуснаха да си основат партия:
  ИТПН – Има Такъв Предателски Народ…
  Не харесвам ИТН, нито Славчо, но напусналите ги предатели нямат ли поне лично достойнство и да напуснат парламента?! Или смятат, че представляват някой свестен българин?! Никой не е гласувал за тези мищоци, защото са много читави, а подведени от Славчо и хората му…

  1. Това се оправя със закон, но не го правят!?! Който напусне парламентарната група вън, и влиза следващият в листите!?! Елементарно и напълно справедливо, но не го правят този закон!?!

  2. Ако не се чакаха тези милиарди от брюксело, мача щеше да е съвсем друг.
   Пример: Невъзвърнатите инвестиционни очаквания на дядо еконтиѝ и подобни нему

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *