« Върни се назад Публикувано на 18.06.2022 / 17:25

ПРЕДАТЕЛИ СТЕ КЪМ ЧЕСТНИТЕ ХОРА, КОИТО ИЗЛЪГАХТЕ! И С ХАРТИЕНИ БЮЛЕТИНИ ПАК ПОТЪВАТЕ. ВЕЧЕ НЕ СТЕ АЛТЕРНАТИВА ЗА МАФИЯТА. ВЕЧЕ СТЕ ЧАСТ ОТ НЕЯ.

Президентът бил предател.

Казват го тези, които затриват стогодишна партия.

Бил предател, защото им казал, че правителството, в което се краде и лъже повече от ГЕРБ, не се справя.

Ами не се справя. Борисов си живее живота, негови хора участват в „прогресивния“ кабинет, за половин година нищо не е свършено, доставяме оръжие на Украйна, каквито и клетви да правим. То и Борисов се кълнеше във внуците.

Такива некадърници не е имало. Това е факт.

Сега БСП внася предложение на ГЕРБ и ДПС, с което се фалшифицират избори – хартиените бюлетини.

Президентът ви е виновен. Вие ще гласувате заедно с мафията за фалшиви избори.

Измислиха причина: – ниска избирателна активност на собствения електорат. Ниска е, защото водите война с Президента от дълго време. Дори се опитахте да го бламирате на втори тур. Затова е ниска избирателната активност на вашите избиратели. Защото сте срещу най-уважавания политик в момента, защото сте в най-русофобското правителство, което е имала България,

Защото сте предатели към честните хора, които излъгахте.

Пиша ви го аз, който ви подкрепяше, защото виждаше у вас единствената възможност да махнем мафията от властта.

Поредният заблуден. Оказа се, че искате да се напечелите и падането от власт сега ви пречи на схемите. Затова всички, които ви махат от властта, са ви омразни.

Сега  не представлявате нищо повече от няколко мижитурки, които се подмазват на един човек, на когото не му пука за вас. По-близки са му Про100Киро и Гнома.

И с хартиените бюлетини пак потъвате. Вече не сте алтернатива на мафията. Вече сте част от нея.

П.П. Пак съм иначе блокиран за това, че мразя нацистите. Можете и вие да ме блокирате. Защото ги въоръжавате и им слугувате.

Богомил Бонев

«