« Върни се назад Публикувано на 28.03.2021 / 11:30

ПРЕДАТЕЛИТЕ И ВЛАСТНИКА ЗАЕДНО ВИ ПРЕДЛАГАТ ДА ЛЕГИТИМИРАТЕ ДОГОВОРКИТЕ ИМ. С ПОРЕДНИТЕ ФАЛШИВИ ИЗБОРИ И ПЪЛНА ПОЛИТИЧЕСКА ДЕМАГОГИЯ

 

Плановете, обещанията и личните ангажименти на ключови партийни фигури преди половин година бяха много различни. Тогава София беше обсадена от протестиращи, обединени от естествен човешки гняв спрямо една престъпна власт. В една от палатките на Орлов мост имаше една много известна дама, облечена с мъжки дрехи, за да не бъде разпозната. Тя беше началник щаб на военна зона „Орлово гнездо“ и координираше действията на своите нелепи, но все пак войници. В друга секретна зона „Триъгълника“ имаше друг щаб, но той не беше истински, а служеше за прикритие на действителното командване на протестите, което се помещаваше в голяма каменна сграда. Имаше тактика!

След това се задейства властника и направи свой щаб и командване. Позиционира го в близка каменна сграда с изнесен център в една банкова институция. След това цялата държавна машина започна да работи под командването на този център. На помощ дойдоха и външни играчи, професионалисти по овладяване на кризи с такъв мащабен характер. И започна бавното овладяване на протеста, за да не бъде забелязано ако се извърши като контраудар.

Първите, които бяха обуздани бяха икономическите субекти стоящи зад протеста, следвани от оперативните органи за координация и накрая лидерите – скрити и явни. Всички бяха привикани, инструктирани и мотивирани да сътрудничат на властта по определена схема. Класически подход на системата, който даде своите резултати и военните зони опустяха. Протестиращите се демотивираха без да разберат, че теорията и практиката за овладяване на тълпа е в ръцете на най-ниските нива в полицейските структури.

Всичко останало, включително външната помощ за правителството, струваше около 20 милиона.

Сега предателите и властника заедно ви предлагат да легитимирате договорките им отпреди няколко месеца. С поредни фалшиви избори и пълна политическа демагогия.

Николай Марков

«