« Върни се назад Публикувано на 25.04.2014 / 12:55

ПРЕБИХА ЧОВЕКА НА БОЙКО БОРИСОВ – ГЕОРГИ ХАРИЗАНОВ. ЗА КАКВО ЛИ МУ ЗАПУШВАТ УСТАТА?

 

Бившият директор на „Напоителни системи“ Георги Харизанов е бил пребит снощи в София, съобщава БНР. Инцидентът е станал около 22.00 часа в столичния квартал „Красна поляна“. Харизанов е бил в компанията на съпругата си, когато двама мъже на улицата го пребили с железни тръби.

В момента Харизанов е във ВМА, в тежко състояние, с опасност за живота. Харизанов е със счупена ръка, счупени ребра и хематоми по главата.

Харизанов се прочу като „мъжката Калинка“ по време на управлението на ГЕРБ, той бе много близък до Борисов и ръководи „Напоителни системи“ без да има нужното за това висше образование.

Срещу Харизанов има заведени две дела. Софийски градски съд остави Георги Харизанов окончателно остава на свобода срещу парична гаранция – 7 хиляди лева. Той беше арестуван на 7 октомври м.г. и му бе повдигнато обвинение за това, че е сключил неизгодна сделка като шеф на Напоителни системи.

Точно Георги Харизанов бе спряган като човека на Борисов, през когото минава плащането за протестите срещу правителството.

Afera.bg

 

«