« Върни се назад Публикувано на 13.12.2021 / 16:49

ПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО С 25% ПОДКРЕПА ОТ ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ. ДАВАМЕ СТАРТ НА НУЛЕВАТА КОРУПЦИЯ И НЕКА ГРАБЕЖА ДА ЗАПОЧНЕ СЕГА!

Първите ни партийни и държавни ръководители, обитаващи днес сградата на Парламента, правят правителство с 25 % обща подкрепа за всички от гражданите. Останалите 75 % български граждани, непредставени точно от тези парламентарни кокони, ги псуват и кълнат и проклинат – до девето коляно, седнали пред телевизорите си.

Нелегитимните ни парламентаристи, обаче, нямат лични и морални задръжки да се правят на легитимни и избрани от цялата българска нация. Представяте ли си какво има в душите на такива лукави, ехидни и подмолни същества? Безвъздушно пространство.

Най-интересната част е, че като ги слушаш, май всички са опозиция и само си минават през парламента. Ей тъй, между другото, щото няма какво да правят вкъщи!

А истината е, че са свързани като дупето и гащите на всяко живо същество! Нищо, де. Може пък да е за добро и Херо да ни управлява малко, че и тя завалийката какво да прави като българските политици са пълен майтап, както за света, така и за народа си. Не стават!

Даваме старт на нулевата корупция и нека грабежа да започне сега!

Николай Марков

«