« Върни се назад Публикувано на 31.01.2014 / 16:37

ПРАВО НА ОТГОВОР: В МАТЕРИАЛА ЗА РУП –МВР ХАСКОВО СА НАПИСАНИ ГЛУПОСТИ ПО АДРЕС НА ЗАД „БУЛСТРАД“!

 

Уважаема г-жо Томова,Във връзка с несъстоятелните Ви публикации по-горепосочената тема„ЗЛОУПОТРЕБИTE В РУП – МВР ХАСКОВО ПРОДЪЛЖАВАТ“ и намесването името на нашата компания в статията Ви уведомявам следното:

 1. Николай Бакърджиев не е собственик на автомобил Субару ДКН X7740BT , а собственик по талон на автомобила е Елена Бакърджиева (съпруга);

2. При закупуване на автомобила от гр. Плевен е сключена застрахователната полица още в Плевен от местен застрахователен агент, който при сключване на полицата не е записал регистрационнен номер, защото такъв е нямало. (записал е последните цифри от шасито)

3. Регистрационнен номер е получен след регистрацията на автомобила в КАТ Хасково.

4. След като застрахователната компания не е въвела рег. номер, няма как справката от ГФ да е вярна, но това не значи, че автомобила не притежава задължителна застраховка ГО.

5. Този, който е снимал автомобила, можеше да снима и стикера и да въведе номера на стикера в сайта на ГФ и да види, каква информация ще получи, а не да пише глупости по адрес както на колегата ми Марин Бакърджиев, така по адрес на сина му.

Приложено Ви изпращам полицата на автомобила.

За допълнителни коментари и въпроси не се колебайте да се свържете с мен.

С уважение,

Георги Димов
Директор
Генерална агенция Хасково

ЗАД „Булстрад Виена Иншурънс Груп“

«