« Върни се назад Публикувано на 19.07.2023 / 17:39

ПРАВИТЕЛСТВО НА УЖАСЯВАЩИ КРЕТЕНИ! МВР МИНИСТЪР – ТИКВА КАЛИН СТОЯНОВ, ВИЖ СИ ИДИОТИТЕ ВЪВ ВАРНА! ХВАНАЛИ ДВАМА ТЪПАНАРИ И СЕ ПЪЧАТ, ЧЕ „РАЗКРИЛИ“ СХЕМАТА С ФЕНТАНИЛ!

„В резултат на мероприятията на полицията във Варна е установено, че фентанил и негови аналози се разпространяват в ромския квартал „Максуда“ в града, каза на брифинг заместник директорът на Областната дирекция на МВР комисар Андрей Ангелов.

Той уточни, че са установени и конкретни разпространители и срещу тях са предприети действия. В резултат на това на 13 юли са задържани две жени, в момент на сделка с над 200 грама аналог на фентанил – алфа метилфентанил и над 50 000 лева.

Мониторингът на полицията върху пазара на наркотици на територията на дирекцията сочи, че след задържането на двете жени няма други случаи на разпространение на фентанил и негови аналози, каза Ангелов.

Той посочи, че в края на май е била установена появата на пазара на особено опасното наркотично вещество – фентанил и негови аналози.

От проведените беседи с наркозависими през юни е установено, че на територията на града се разпространява нов вид хероин, който е с по-силно въздействие. Наркозависимите го наричат помежду си синтетичен хероин, обясни комисарят.

Той коментира по повод на разпространени в някои медии твърдения, че за последната седмица на територията на Варна има 10 смъртни случая в резултата на интоксикация с фентанил и негови аналози, че за периода 10 април до момента са установени 9 смъртни случая на наркозависими.

При два от случаите до телата на починалите са намерени спринцовки, като в остатък в едната от тях има следи от аналог на фентанила.

Това е единственият случай, при който категорично е установено, че преди смъртта си лицето вероятно е употребило това вещество, каза Ангелов. По останалите случаи се чакат резултатите.

Той съобщи още, че вчера при полицейска операция по линия разпространение на наркотици са задържани двама души – на 18 и 36 години, криминално проявени. Те са съседи и разпространяват дрогата от домовете си, които са в един вход и на един етаж.“

……………..

Тоя, дето го виждате на снимката е въпросното лице зам-шеф на ОД на МВР – Варна – Андрей Ангелов. Виждаш само физиономията и повече не питаш.

Това лице дава брифинги, тъй като директора Атанас Михов – „Чесъна“ е в болнични.

От цялата изречена тъпня от въпросното лице зам-шеф на ОД на МВР Варна се разбира  – какво? Нищо не се разбира, освен, че във Варна МВР се управлява от завършени идиоти.

След като в медиите заваляха публикации за смъртни случаи с наркотик примесен с фентанил, идиотите от МВР във Варна, начело с тоя от снимката на бърза ръка „заловили“ „вчера при полицейска операция по линия разпространение на наркотици са задържани двама души – на 18 и 36 години, криминално проявени. Те са съседи и разпространяват дрогата от домовете си, които са в един вход и на един етаж.“

Били съседи, живеели в един вход и на един етаж, хахахаха!, реди „грандиозното разследване“ на Ангелов и ченгета дебили.

Е, и? К’во като са съседи и като живеят на един етаж? А, бе, МВР клоуни, що не обаждате с каква дрога ги „заловихте“, що пропускате този важен факт, на фона на дърварския пиар, който поде и главатарят на правителството от кретени Денков, че обстановката била ауууу, страшна, и че се създавал „Нов координационен механизъм“ за борба с наркотиците. Заради фентанила.

Малоумници имаме като управленци. Тотални малоумници.

Какъв „нов“ механизъм ще правите с тъпанари, бе, Денков?!

Те изобщо не са разследвали и хванали КОЙ МЕСИ НАРКОТИКА С ФЕНТАНИЛ, КОЙ ГО ПЛАСИРА, гепали някакви шлякани двама – най-ниско във веригата, които даже не знаят какво точно продават и хабер нямат примесена ли е или не дрогата, и се пъчат по брифинги.

МВР – министър Тиква Калин Стоянов, слуга на Боко Тиквата, виж си идиотите в МВР Варна! АФЕРА хиляда пъти ти го написа!

Олигофрен началник до олигофрен.

Те не установили кой меси с фентанил, кой зарежда с мешаното, „нов координационен механизъм“ ще правят.

За сведение, преди години във Варна плъзна т.нар. „друсана трева“, наричана така заради примес с амфетамин. Тогава обаче имаше все още читави ченгета във варненската Дирекция, които заковаха престъпниците.

Днес ОД на МВР Варна се управлява от смешници. Впрочем, с нищо по-различни от премиера и МВР министъра.

МВР има два основни приоритета – как да се дялкат кинти ежедневно и непрекъснато, и как да се сготвят онези, които им бъдат посочени от политическите и бизнес чорбаджии.

Фентанила им е през крачола.

Afera.bg

«